Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Buna, fetelor!

N-am mai intrat de ceva vreme, abia acuma am apucat sa citesc cite ceva pe sarite si sa vad citeva pozici...

Noi suntem acum la Cluj, la bunici, si dupa citeva zile caniculare, in sfirsit, a venit o ploicica...Sa vedem cum va fi diseara, daca putem iesi la plimbare, pe racoare! Zilele trecute abia dupa 7 seara s-a mai racorit, sa poti respira!

Andrada s-a procopsit cu o diaree nasoala, de o saptamina incoace. Chiar citeam acum ceva timp pe forum ca aproape toti prichindeii au trecut prin asa ceva si ma gindeam ca noi am avut noroc...Ei, bine, s-a terminat! Trebuie sa mai vorbesc cu dr. pediatru sa vedem ce ne mai recomanda. Nu are multe scaune pe zi, doar 2, dar sunt moi, si nu inteleg de ce!? E la regim de o saptaminba, i-am dat doar orez cu morcovi si putina carnita de vita, brinza de vaci cu biscuti sau cu orez, cascaval, ceai de menta si de chimen si totusi...I-am dat cite un pliculet de Smecta/zi...

Medicamente nu i-am dat eu asa de capul meu, dar daca dr. zice ca e necesar voi incerca si eu - am vazut pe aici ca ati reusit cu Furazolidon...

Nu stiu o fi si de la caldura (e si plina de bubite rosii pe frunte, pe minute, pe git, desi o imbrac f.f. subtire), o fi si de la dintisori - ii iese acum o maseluta - ideea e ca scaunele sunt in continuare moi si ea saraca maninca doar orez de atitea zile???

De varsat n-a varsat si saruri de rehidratare nu i-am dat pentru ca bea lichide - ceaiuri si apa, la greu...

Vreau sa-i iau acum si lapte praf antidiaree, ca pina acum i-am redus doar portia la 150 ml/zi laptele cu mucilagiu de orez, nu cu apa, dar acum ma gindesc sa incerc cu alta formula.

Vreau sa o si tund, poate chiar saptamina asta, desi imi plac buclele ei, dar mi-e mila de ea, ca transpira in fiecare zi la cap din cauza caldurii sufocante!

Daria, felicitari lui Brien pentru vocabularul bogat, e super destept baiatul tau, eu am ramas cu gura cascata, pe bune! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Mamanati, Zuzunaki, multa sanatate, rabdare...o nastere usoara si fetite santaose si frumoase sa va dea Dumnezeu!!

Oana, drum bun si vacanta frumoasa in Romania!

Gegea, ma bucur ca sunteti mai bine, am vazut ca am avut acelasi necaz...Cind veniti prin Cluj, poti sa ma suni pe nr. de telefon 0727.310.746 daca ai timp si chef sa ne vedem!

Am mai pus citeva poze la albumul mai-iunie. Va pupam si va dorim muuuuulta santatate, ca-i mai buna decit toate si concedii placute!!!!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Cenia, chiar nu e voie sirop in caz de diaree ? Mie dr mi-a zis ca supozitoarele n-au efect in caz de diaree (eu deja ii pusesem in timpul noptii si chiar si asa tot i-a scazut temperatura). Cu siropul la noi a fost totusi OK.

Ligia, eu em zis de sapuneala, dar ma refeream strict la faptul ca nu i-au spus sotului tau ce s-a intamplat in timpul zilei. Ca altfel normal ca fiecare copil mai pateste cate o ghidusie.
Sunt convinsa ca socrul tau a fost KO dupa faza asta, dar asta nu-i motiv sa nu-ti spuna ce s-a intamplat, ca sa poti fi si tu mai atenta o perioada, sau daca Doamne-fereste ajungi la vreun medic, sa stii ce sa-i spui.

Simonela, auzisem si eu ca ar fi scaunele mai moi din cauza caldurii.
Si mai numeroase. E cald si ei beau mai multe lichide, sucuri de fructe, fructe. Poti sta linistita pana la 3 scaune /zi daca au consistenta normala. Mihai are scaunele un pic mai moi, dar sunt inca bine legate, nu stiu dace e si cazul Andradei.
Pozele din iarba sunt super.

Ieri am fost in parc si m-am simtit groaznic de prost fata de o mamica, nu stiu daca o sa mai pot da curand ochii cu ea. Nu ne mai vazusem de ceva timp, si am povestit si noi despre ce mai fac piticutii, dar nu cred ca mai mult de cateva minutele. Baietelul ei se plimba printre noi, si deodata o ia la fuga spre niste leagane in care se dadeau alti copii. Ne-am repezit dupa el, dar n-ar fi fost suficient daca mamica copilului din leagan n-ar fi fost pe faza si n-ar fi oprit leaganul. La miscarea urmatoare fugaretul ar fi fost sigur lovit din plin. M-am invinovatit in ultimul hal, incerc sa-mi revin si sper sa-mi mai vorbeasca mamica aia. Si eu patisem ceva asemanator cu cateva zile inainte, dar cum nu ma tinea nimeni de vorba, am schimbat directia de fuga a lui Mihai cu mult inainte de eveniment.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele,
va pup si va imbratisez
Multumesc tuturor pt interes si grija.
Scuze ca n-am apucat sa scriu zilele astea,dar nu ma simt excelent ci abia ma misc iar Bubu e un mic sclifosit(pe langa dintii si maselutele care ies).Azi e si ziua sotului si am alergat putin(in limita gabaritului )sa pregatesc cate ceva pana a venit de la serviciu.
Cat am stat in spital am fost nonstop pe Partusisten-perfuzii(sa-mi opreasca contractiile ) si vreau sa ma spun ca am manutele ciuruite.inca mai aplic gheata.Si mi-au mai dat si diazepam pt sedarea uterului
Baietii mei s-au descurcat minunat in ciuda faptului ca de marti au ramas singurei cuc.Socrii mei au trebuit sa plece de urgenta marti dimineata in Grecia pt ca a murit sora socrului-o femeie minunata...fapt ce m-a intristat ingrozitor...Nu suferise de nimic,muncise 40 ani in Germania si nici macar un an nu facuse de cand se reintorsese in Grecia.Un atac de cord i-a fost fatal....
Socrii s-au intors sambata si acum is aici.

Cam atat pt moment,astept sa se trezeasca manzul naravas.
Va si sper sa mai tin si eu pasul cu voi-macar ccu cititul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna mamici! Eu ma numesc Rares si sunt un nazdravan nascut pe 26 aprilie 2005 si as dori sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Noi suntem noi veniti, adica mami, Alina,.....va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Bine ai venit raresionut ..si cu mami.. asteptam mai multe lucruri despre voi.

Zuzule La multi ani!! sotului... si condoleante.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Simonela am vazut pozele!Minunata padure aveti in spate la poza cu buni!Deja ma gandeam ce racoare ar fi acolo;ca noi aici ne scurgem de caldura!Astazi cica s-a mai racorit"doar"32 grade;
imi pare rau pt.venele tale;important ca sunteti bine;si nu mai fa si tu atatea pregatiri!La multi ani sotului!

Fetelor voi ce le mai dati seara de mancare prichindeilor?Antonia s-a saturat de atatea cereale si nu stiu ce sa-i mai dau!Help!Mai ales pe caldura asta e mai mofturoasa!Sticla cu lapte o accepta cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

zuzu, la multi ani sotului! Sa fiti fericiti!
Condoleante!

teodora, Rares papa biberon seara, 270 ml lapte+2 cupe de cereale. daca mai vrea, ii mai fac 100 ml lapte.

danuta, nu stiu daca tre` sa te simti asa vinovata, doar ai incercat sa-l feresti pe baietel din fata pericolului.

Citesc ca sunt pitici cu scaune moi. Eu de 3 zile i-am dat Debridat si a avut efect, 1-2 scaune pe zi, consistente. Nu stiu daca caldura are legatura cu scaunele moi, dar faptul ca acum beau si ei mult mai multa apa, e posibil sa influenteze. Rares bea multa apa de cand au venit caldurile, 300-400 ml pe zi...poate si mai mult.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Andruzza impresionanta cantitate de lapte!Ce fel de cereale ii pui in lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

teo, lui ii plac tare mult cele cu orez si cele cu orez, porumb tapioca, ambele fara lapte, de la Milupa, cele nemtesti. Da, asa bea de cand l-am intarcat, inainte habar nu aveam cat suge el:)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Zuzule, bine ai venit acasa, condoleante si La Multi Ani sotului.

Rares, bine ai venit, asteptam povesti nazdravanesti.

Teodora, Mihai papa 285 lapte + 5 cupe cereale dupa baita. Inainte de baita ii mai dau ocazional painica cu branza topita sau cascaval.
Mai nou am schimbat un pic orarul meselor, in sensul ca la 5 cand vine de la cresa bea suc de fructe (250 ml), iar la 6 ii dau un iaurt cu 2 biscuiti. Cu asta eu zic ca ar trebui sa-i ajunga pana la lapte.
De la toamna, cand se va mai racori putin, ma gandesc sa-i dau ceva de genul : mancare de dovlecel, mamaliguta cu branza si iaurt, conopida gratinata, macaroane cu branza, cartofi copti cu branza si iaurt. Iar seara lapte simplu pentru ca cereale ii mai dau si dimineata.
Cerealele de seara sunt orez, porumb si tapioca de la Nestle. Cerealele de dimineata sunt 7 cereale de la Milupa (astea sunt ca niste fulgi fini, nu pulbere ca cel de seara).

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput