Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

m-am pus acu' de-am reactualizat lista cuvintelor spuse(a se citi "pocite") de Brien. Cate imi amintesc pe moment, ca turuie....de ne doare capu'. Si daca nu le notez cu regularitate...omit multe atunci cand ma apuca excesul de zel.
dau copy/paste sa vedeti si voi cum se zice una-alta in acceptiunea lui

buite = biscuite
bana= babana
Lelea = Iulia(sor'-mea)
bubuia= buburuza
aba = iarba
ucu = orice animal,in special cainele
gaina(fara caciulita pe a) = gaina
aba= iarba
gaca = gasca
paca = vaca
pucu= papucu
data= gata
apacu= copacu'
pacu= capacu
tia= hartia
chiu = scriu
ade= haide
a mama= la mama
coio= acolo
ao= alo
uouo= oul
baia= baie
ti-ta = tic-tac
dedele = degetelele
titi- twity
bina = albina
ubu = cubu
aine = paine
aina = haina
pala= spala
us = sus
pocu= porcul
bala= balonul,mingea

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor,am prins putin laptopul sotuluisa va spun ca am calc virusta raaau,deci probabil voi lipsi ceva vreme...inca...
Marox,sincer,imi storc creierii sa vad de ce se scoala si nu pricep:nu are semne de boala,are mereu o luminita de veghe,dar se pare ca pur si simplu ii e teama sa adoarma;se trezeste si tup!in picioare.Daca ne ducem unul din noi,se reaseaza singurel la orizontala si adoarme aproape imediat;daca nu,plange si readoarme greu,chiar daca ne ducem.Inca nu e la faza pasiunii pentru jucarii plusate,ca sa-i dau una[noi numai la capitolul motor ardem etapele,la celelalte repere suntem in limita varstei,ca sa nu ne plictisim].
Am ras cu pofta de peripetiile"cumintilor"tai si ii pupam!
cenia,am vazut David dragut in piscina,mi se pare si voinic.
Acum urmeaza,daca ma mai lasa sotul,sa vad Brienul vorbaret nevoie mare,abia astept...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Daria, vocabularul lui Brien m-a lasat fara cuvinte...FELICITARI!

Mamacita, deci asa mai sta treaba la voi cu dormitul...poate ca vrea sa se asigure ca mami si tati sunt in permanenta acolo pentru el. Noua ni s-a intamplat sa mergem la el si sa-l enervam si mai rau (l-am mangaiat pe capusor si s-a intors cu spatele suparat). El nu se ridica in piciore pt ca doarme in sac de dormit si e prea somnoros; dar il gasesc maraind cu ochisorii inchisi sau deschisi (depinde cat de mult am intarziat). Eu am impresia ca se trezeste si se enerveaza ca nu poate adormi la loc.

CatXO, bine ca ne mai scrii, imi imaginez ca nu-i usor...cum se impaca fetele? Adica cum o accepta Alexia pe Daria? Despre nervi/plans/urlat (si pe mine ma intereseaza subiectul, as vrea sa iau masuri din timp sa evit fenomenul, daca se poate) chiar azi am citit pe forum la Cabinetul PSI http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78390

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

cenial-am vazut pe davidutul tau. E tare scump,iar asa tunsulici arata mai mare. frumoaa piscina,nici nu-i de mirare ca e atat de atras de ea. deja a plecat tati?:((
Astept sa vad poze si cu proaspetele tunse iOANA SI ALICIA

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele, am tuns si noi Ema sambata, ca nu mai putea de cald. Mi-a parut rau de bucle, caci nu cred ca se mai onduleaza parul... dar ei ii e mai bine. Ieri l-a intrebat pe ta-su': "Tata ai tzitzi?". E prima propozitie pe care o face. Halal, n-am ce zice
Pup.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

oanamaria_luiza, ee nu-i vorba de putere aici, le-am facut rapid. Si nici n-am stresat copilul, eco a durat 5 minute, recoltatul sangelui 2 minute, toata vizita la clinica a durat 15-20 minute, a fost o scurta plimbare:) Mai bine cateva minute pentru analize decat niste zile in spital, nu? Va

cenia, super piscina aveti, cred ca-i place la nebunie frumuselului tau

daria, wooooooow, ce de cuvinte stie Brien, bravos! Ca un pusti de 2 ani!

Anca Micaela, super tare propozitia Emei N-o vedem si noi pe tunsulici?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Cenia ce super piscina aveti!Cred ca David este incantat de ea!Cat timp stati in apa si cam pe la ce ore?Am luat si noi una gonflabila si nu prea stiu cat timp ar fi indicat sa o tin pe Antonia in ea;
Ligia la noi sunt cam 33-34 grade timp de 2 sapt.Si pielea am trage-o de pe noi!Antonia suporta destul de greu canicula si este cam tot timpul maraita;o spalam cam de 3 ori intr-o zi atat de lipicioasa este;
Mamacita m-am gandit eu ca ati invins raceala!Am vazut la tv.ca au fost o gramada de turisti la sfarsitul sapt.;la voi cum a fost?v-au invadat locurile favorite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dragele mele,
Sper ca ma mai tineti minte.

Am intrat pe aici sa vad ce noutati mai aveti, si ma bucur enorm ca sunt deja 3 bebici in promotia2. Felicitari mamicilor! Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi!

Andira, ma mandresc cu asa o tiza dragalasha! Sa creasca mare!

Noi suntem bine. Bebelina creste (desi e tot cu 2 saptamini mai micuta) si e o jucausha. La eco ne-au spus ca e fetita dar aveam eu "feelingul" asta de la bun inceput. Abia astept sa-mi fac cunostinta cu ea. Dar il asteptam pe tati mai intii; el vine peste o luna. In rest, totul decurge bine, de 3 ori pe saptamina mergem la aqua aerobica la o piscina si se pare ca bebeluskai ii place mult. Lucram in continuare, in curind v-om trece la program de 4 ore. Cam astea sunt noutatile noastre.
As vrea mult sa vin in Constanta (Eforie), dar nu pot risca acum. Si inca imi este tare frica sa merg in masina.

Va pup pe toate si pe puishorii vostri scumpi!

Nati si minunea din burtic 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut!
Iata ca piscina trimisa de tati nu e prea buna sau capul meu e sec!
a facut febra si banuiesc o insolatie! nu sta cu nimic pe cap o arunca cit colo si a facut 38 desi e vesel, a mincat. azi a stat doar putin afara...dupa ora 16.i-am dat supozitor novocalmin, deja e bine a transpirat f mult la cap.
am zis ca e ok ca erau nori.inainte fugeam rapid in casa dar acum nu ne mai desprindem de piscina.
m-a uimit Daria cu vocabularul lui Brien!!! al meu zice papa si la apa si la papa.cred ca face economie la circuitele neuro!
mai are cineva fontanela inca "deschisa"? stiu ca mai are timp pina la 18 luni, il tin la soare cit sepoate de mult si parca e mai mica!dar nu e inchisa!
al meu doarme bine noaptea, ma plingeam demutl tare pe la 10 luni de nopti nedormite, acum e "parfum"!la 1, la 3 apoi la 6 si le rezov cu ceaiul.bea repede si apoi il arunca si se intoarce pe partea cealalta si doarme!
Daria: am vazut pozele: arati ca o lady! foarte fain!rochia e exact pe gustul meu!
gata va las si sper sa aveti o noapte linistita.
cele care nu aveti aer conditionat: dormiti cu fereastra deschisa?
ca eu ezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

teodora:
noi stam mai putin in apa ca mi-e frica sa nu faca rosuin git cu picioarele cel mai mult.si dupa amiza cind apa s-a incalzit la 23de grade. imediat ce iese in prosopel si cam atit.David e foarte incintat, acume e mai inalta, acolo in poze, abia se umplea, are 98 de cm si 5 m diametru. asa ca e foarte mirat si uneori se sperie cind astia mai mari, adultii tipa, se stropesc!

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput