Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Noi nu prea avem cu ce sa ne laudam... doar ca papam destul de bine, nu vrem la olita,incepe sa interactioneze cu ceilalti copii, chiar pleaca de minuta cu alti copii mai mari, ceea ce nu ma asteptam.
i-am luat scaunele mici de lemn si el crede ca trebuie sa se urce in picioare pe ele!!! azi a intrat in piscina fara frica, dar imi era mie frica sa nu il scap!!!
am mai pus niste poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=4e38&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos%3furlhint=actn,del%253as,1%253af,0
cam atit va lasam
pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hello hello!
Ce faceti pe caldurile astea, mai respirati? Daca la noi e atat de cald, imi imaginez in Bucuresti ce este .
Noi ieri am avut zi de stat afara, gratar, plimbat in putza goala pe afara , alergat dupa gaini, catel si pisici.
A fost o zi superba la noi, la prinz s-a racorit un pic cat sa putem si noi manca apoi iarasi un soare nimicitor!
I-am cumparat legan lui Radu si l-am agatat de un pom si acolo a stat aprope contnuu.

Azi din nou la serviciu din pacate!

cenia, am vazut pozele. David tuns e tare frmusel (nu ca inainte nu ar fi fost) si piscina arata f bine.

teodora, Radu s-a comporatt ok, nu a patit nimic de la brinza de burduf!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nino m-am iluminat brusc gandindu-ma la Alex al tau De ce va chinuiti voi atat sa accepte biberonul cu lapte seara, in patut, de la bunica? In locul tau l-as dezvata eu de biberonul asta si gata, as scapa de o problema. La varsta lui e contraindicat sa adoarma cu biberonul in gura, o sa-i provoace carii. In plus, e baiat mare, de ce suge inca din biberon? Trece-l pe canita si serveste-i laptele dupa masa de seara, sau cand crezi tu mai bine, dar nu-l mai asocia cu culcarea. Primul pas ar fi sa-i dai biberonul cu apa si abia apoi sa-l desfintezi.
Felicitari pentru progrese! Hai ca pana in septembrie cand plecati sigur Alex se va intelege bine cu bunica.

Marox micilor artisti!
da, Mariuca respecta algoritmul. Deocamdata

Ieri tati i-a dus la tara pe Mariuca si parintii mei, eu avand o zi doar cu Ioana Ne-am distrat chiar bine. Mai nou e inebunita sa se dea in leagane. Unde vede unul vrea si ea. Stie sa se tina si se da singurica odata ce-i fac eu primul vant In rest e in continuare inebunita dupa ursi, si unul anume in special, si dupa carti. M-am bucurat tare mult sa vad ca prefera sa lase balta reclamele de la tv si sa se uite pe o carte Cum prinde una se aseaza pe jos in fundulet si incepe sa o rasfoiasca. E foarte fericita daca stau langa ea si ii povestesc ce vede.
Saptamana asta tati si-a luat concediu si sta cu Ioana acasa. Si sambata o duce,m si pe ea la tara. Sper sa se descurce mama cu ele acolo, planul e sa le mai lasam doua saptamani. Si, sincera sa fiu, abia astept sa fiu in sfarsit propriul meu stapan

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rrox, imi pare extrem de rau ca te-a deranjat remarca mea. Nu am facut-o, Doamne fereste, cu rautate sau cu alte intentii rele. Si nici nu consider ca deficitul de atentie ar fi un fel de ciuma. Si sper sa nu ma numar printre cei "incuiati" care considera neavenita vizita la un psiholog, cu conditia ca psihologul sa fie bun.
Mirarea mea provine din simplul fapt ca stiam ca Mariuca se descurca foarte bine la scoala, ca stie foarte multe pentru varsta ei si pentru ca are o super mama care se ocupa foarte bine si documentat de ea. Habar n-am avut ca virgula, cresterea anuala este chiar asa de mare, te face chiar sa te ingrijorezi.
Am si eu colege de servici care dau medicamente la copii "pentru a nu fi hiperactivi", sau ii duc la dr, si in cazurile lor, cred ca mai multa participare din partea parintilor ar fi suficienta.
De-aia ma miram, si m-as mira pentru oricare prichindel de-al nostru.
In fine, poate sunt eu o mama delasatoare, sau care nu poate accepta ca puiul ei ar putea avea probleme, fie ele si mici. Sau poate este doar lipsa de experienta in domeniul de parinte.

Mii de scuze daca te-a deranjat remarca mea, n-a fost deloc in intentia mea.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Nino, in aceeasi idee, mi se pare cam drastica solutia cu spitalizarea numai pentru a se obisnui cu altcineva. Cred ca solutia asta a venit cam repede din partea doamnei dr. Avand in vedere ca pana acum doar tu te-ai ocupat de Alex, mi se pare foarte normala reactia lui. Si parca decat spital, mai bine cresa, acolo sunt si alti copii, jucarii, si exista si personal medical.
Iar in legatura cu plansul, eu stiam ca poti sa-l lasi sa planga o ora fara sa intervii.

Solutia cu tatal mi se pare si mie foarte buna. La noi, de fiecare data cand sotul si-a luat concediu si a petrecut mai mult timp cu Mihai in timpul zilei, a inceput sa ceara si seara sa fie culcat tot de el. E drept, ca sotul fiind de dimineata pana seara la 8-9 la lucru, baita si lapticul de seara erau momentele lor privilegiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Hello!

Am reusit sa intru si eu. De citit, citesc in fiecare zi, mai greu e cu scrisul...
Multumim pentru felicitarile pentru Daria si va uram si voua prichindei frumosi si sanatosi!

Acum sa va dau noutati despre noi. Alexia e bine, sanatoasa, "grasa" (~10 kg).Singura problema pe care o avem sunt nervii pe care ii are domnisoara. Daca nu-i convine ceva se da cu fundul de pamant sau se loveste cu capul de usa sau de perete. Daca o cert isi da cu pumnii in cap sau isi smulge parul (la propriu). Binenteles ca nu o las, dar daca nu imi dau seama imediat apuca sa-si dea vreo doua. Voi ati patit-o? Adica stiu ca si ai vostri fac crize de nervi, dar chiar atat de nasol?

Va ,

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei

Mergi la inceput

Ligia, , incepusem sa ma simt cam naspha.

Caramella, cum e Alicia ? I-ai facut al doilea EEG ? Noua ni s-a spus ca in cazul cazaturilor in cap sa il urmarim in primele 48 ore (varsaturi, somnolenta, febra), dar e drept ca nu au fost de la inaltimea unui scaun.

Mihai a inceput sa doarma si el acum mai agitat, dar cred ca din cauza caldurii. Acum doarme doar cu un maieu pe el, ii mai pun noaptea un cearceaf pe picioruse, dar nu insist prea tare daca se dezveleste. I-a aparut al 7-lea dintisor.
La capitolul progrese, am inceput sa-l mai punem pe olita, sa se obisnuiasca sa stea macar un minut pe ea. O tot cere, cred ca din cauza ca vede la cresa. Sambata s-a ridicat si a facut pe covor, duminica s-a ridicat si a facut la mine in palma, azi a nimerit in olita, dar doar pentru ca fiind dezbracat l-am pus imediat dupa un partz.
Incercam sa-l dezvatam de biberon, am inceput cu cel de apa/ceai, pentru ca am impresia ca bea din el doar din plictiseala, sau din placerea de a merge in timp ce bea, ca betivii. Daca nu-l vede e OK, daca-l scoatem din gura, face taraboi. Cu canita cu cioc face la fel, asa ca profit ca-i vara si ca-i mai mult cu bustul gol si ii dau din cana simpla. E mai greu pentru ca vrea singur, si bea cu mare lacomie, mai ales sucul. Inca nu stie sa-si tina canita fara sa-i ajunga lichidul servit in nasuc.
La capitolul mancare, eu ii dau mancare si el se serveste cu painica.
La capitolul "regresii", nu mai vrea sa arate partile corpului sau alte obiecte, face numai ce vrea el. Daca apuca vreun obiect interzis si ne repezim spre el, il arunca imediat si o ia la goana.

Am mai facut poze, o sa revin cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by danuta_t

Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79042" target="_blank">103

la 20 de pagini se deschide subiect nou:)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetele,

multumesc pentru raspunsurile referitoare la apa pentru bibe; am bagat la cap: Izvorul Alb, Borsec, Bucovina...sa vedem ce luam.

Rox, multumesc pentru detalii, ma bucur ca te-am facut sa zambesti..."Am zambit fiindca si eu traiam cu impresia ca va creste Mariuca si problemele or sa dispara fiindca ea va deveni un omulet rational si gata, pur si simplu." M-ai cam prins cu mata-n sac...si eu ma gandeam cam la fel dar se vede treaba ca rabdarea noastra va trebui educata mai mult de 7 ani...In fine, om trai si-om vedea...ce frumos ar fi ca grupul nostru sa reziste peste ani...
Chiar mi-ai dat de gandit referitor la bibe. Si Rares inca suge la biberon laptele de seara (cu aprox 15-30 min inainte de culcare) si de dimineata, poate ca ar trebui sa demarez si eu actiunea de dezvat.

Nino, felicitari pentru pasul inainte

Andruzza, ma bucur sa citesc despre rezultate bune la eco abdominala...sincera sa fiu, nu stiu cum de ai puterea sa-l duci la atatea analize si teste...Vroiam sa-ti spun ca Rares a facut cam o luna kaki moale si in final mi-am dat seama ca a fost de la apa pentru bibe: schimbasem Evianul.

Gegea voi ce mai faceti? Cum mai e Daria?

Daria cum a fost la nunta?

Ligia ce m-am amuzat cu povestile despre Radu.

Marox Julia e domnisoara mare de acum...auzi la ea: lipici la baietei mai mari...
A propos de ce ai intrebat-o pe Mamacita, as vrea sa am si eu un raspuns la: de ce se trezeste boierul noaptea. Sapt trecuta a dormit vreo 5 nopti de seara pana la 5. Am fost super fericiti, n-am spus nimic de frica sa nu-l deochi...Acum a revenit la programul normal. Asta noapte s-a trezit la 1, la 4:09, la 5:20 si la 7:45 definitiv. A fost tura lui taica'su, eu doar m-am uitat la ceas si apoi invartit in pat incercand diperata sa readorm. Marturisesc ca la varianta cu frica de intuneric nu m-am gandit pana acum. Voi cum v-ati dat seama?

Cenia, ar trebui sa le facem cunostinta nazdravanilor..."am zis ca e clar: nu o sa ii placa cartea!" si eu am zis la fel.
Cand citesc despre cum le aratati si povestiti voi piticilor ce scrie/este desenat prin carti ma apuca disperarea (ei, nu chiar). Pentru Rares cartile sunt bune doar de ros. In rest e preocupat de cabluri, scaune (pe care mai nou daca sunt prea departe de masa le muta si apoi se suie pe ele), mocheta pe care o ridica la colturi sa vada ce-i sub ea, cutii, carlige de rufe si alte ciudatenii...ce mai "baiat de bait"
Dar sunt tare mandra ca weekend-ul asta l-am invatat in sfarsit sa arate nasul si ochii, stie sa dea noroc...si uitam, joaca lui preferat e sa ne calareasca pe mine si taica'su, cand ne musca si zicem AU se distreaza cel mai bine

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salutare dragelor!

Ne-am intors asaera,obositi,ca prea a fost totul pe fuga.Abia am asteptat sa-l vedem,strangem in brate si sa-l auzim pe Brien.Am atasat cateva poze aici
Brien a fost cumintel si tare fericit de reintalnirea cu noi. Acum doarme saracutul. E plin de bube de la caldura. Sunt 32 grade la noi. Am cumparat joi AC dar abia in 12 iulie ni-l monteaza. Sa mor,nu alta!!!

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput