Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
rp spune:
Fetelor, va pup pe toate
. Am sa lipsesc vreo 10 zile. Plec miine dimineata la mama, care nu mai poate de dorul Marei.![]()
Sa va regasesc cu bine, sanatosii si voiosi.
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)
andrruzza spune:
rp, thx!
Maine o sa-i fac si eu o urocultura. Cand am citit mesajul tau mi-am amintit si am cautat "punguta" pentru recoltat si n-o gasesc, poate imi aduc aminte dimineata unde am pus-o:)Daca nu, o sa rog asistenta sa-i recolteze ea.
teo, la noi nu cred ca are legatura cu eruptiile dntare pentru ca nu erupe nimic:)
mamacita, thx!
Maine merg si ii fac eco si analize si apoi chiar ca-l las in pace. De cand a venit caldura, tot vad in parc copii schimbati de pampers si toata lumea face tare, cred ca si din cauza asta am intrat asa in panica. Ai dreptate, iaurtul este foarte bun, eu l-am scos sa va daca e sau nu de la iaurt, se pare ca nu. Cand povestesti ce faceti voi la plaja, zau daca nu simt briza marii:)) Abia astept sa ajungem la mare si sper ca o sa stea linistit, sa nu ma alerge pe toata plaja.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:

Tocmai ne-am intors de la clinica. Am facut ecoabdominala(ok) si am recoltat sange pentru analize. S-a comportat neasteptat de bine, la eco a stat linistit si s-a jucat cu telefonul, iar cand l-a intepat s-a zbatut putin la inceput ca-l tineam de maini, dar s-a linistit repede, a plans un pic :)
weekend placut
Marox spune:
Gegea, Andrruzza, Ligia, Rp, Dariaevelin, Rrox, Caramella, Mamacita, An-k, Betilina, multumesc pentru aprecieri, maz bucur ca v-au placut pozele si protagonistii!
Zuzunaki, tinem pumnii! Asteptam vesti cu nerabdare!
Ana71, am vazut pozele, sint superbi copiii, Victor are niste ochi de-o sa bage fetele-n suspine peste citiva ani!
Gegea, micuta cirliontata e o scumpa, ma duce cu gindul la povestea lui Andersen "Fetita cu buclele de aur". Episodul de voma si diaree al Dariei pare o enterocolita. N-o forta sa manince, da-i sa bea. Multa sanatate!
Betilina, poate ca Mariuca isi amintteste cum a cazut si cum a durut-o. Un cucui nu cred ca ar dura 2 saptamini. Intrebare si pentru Caramella: voi nu ati dus copiii la doctor imediat sau a doua zi dupa cazatura? Eu asa am facut cu Julia dupa ce-a cazut de pe salteluta de infasat la 7 luni, doctorul mi-a spus sa o urmaresc 48-72 ore insa daca nu vomita, nu e somnolenta si "ciudata" inseamna ca n-o sa aiba nici o sechela.
Rrox, interesanta sugestia pe care v-a dat-o psiholoaga. Reuseste Mariuca sa urmeze algoritmul?
Ninocikap, la virsta asta copii se obisnuiesc mai greu cu alte persoane, incepe teama despartirii de mama. Eu cred ca fetele te-au sfatuit bine, incet incet si cu rabdare o sa-l obinuiesti sa stea cu mama ta. Bine ca nu esti presata de timp, mai ai pina te intorci la serviciu. Eu nu l-as duce la spital, acolo e un mediu special, copilul trebuie sa se obisnuiasca acasa cu persoanele straine. Parerea mea!
An-k, multa sanatate Biancai! Am vazut pozele, printesa e asa de frumoasa...
Mamacita, spor la master! Cit despre Alex si Julia, e doar o impresie, PAR cuminti, dar nu sint! Imi dau seama ca esti foarte obosita cu 3 treziri pe noaptea ale Alexutului. Dar de ce se scoala? Vrea apa, sau se te auda sau viseaza urit sau i-e frica de intuneric? Alex a avut si el o perioada de-asta in care se scula si urla, pe la 18 luni, am descoperit ca-i era frica de intuneric.
Laura72, bine ai venit! Asteptam in continuare povesti despre George Stefan! Eu m-am intors la serviciu cind Julia avea 3 luni jumate si de atunci sta la o doica (asistenta maternala de zi). In rest, nici eu nu mai am timp de nimic de facut in casa.
Andrruzza, nu mai fii geloasa
! Rares tot pe tine te iubeste cel mai mult, dar cred ca a incercat sa se razbune ca i-ai intrerupt jocul, de aia s-a lipit de doamna aia dupa ce tu i-ai luat telefonul cu care se juca si ti l-a aruncat pe al tau.
laura72 spune:
tata lumea in weecend?caldura mare monsher!
noi n-am mai plecat la mare ca a trebuit tati sa plece in delegatie asa ca murim de cald pe malurile Dunarii.dupaamiaza a tras o ploicica si s-a racorit pe afara in schimb in casa...
na-am tuns si noi cu masina am fost destul de cuminti pana am dat din maini si nea sarit parul de pe cearsaf in ochi si am miorlait.acum nu-mi mai recunosc copilul,il vad in patut si am impresia ca nu este el si pare ca are un cap mare...in rest continuam cu alergatul prin parc ,suitul pe banci si normal ca na-e-am julit un genunchi.
azi n-a mancat mai nimic 3/4 banana,250ml tedi,1 cartof cu 1/2 ou o lingurita de branzica si apa la greu,nici n-a vrut sa suga doar asa de alint.o sa-i fac niste lapte poate il bea in somn.voi cum mai mancati de cand e cald?
ANDRUTA ne bucuram ca RARESeste bine si felicitari pentru curaj!
LAURA SI GEORGE STEFAN 22 04 2005
Marox spune:
M-am grabit sa-miu trimit mesajul pe ca am vazut ca forumul face figuri.
Andrruzza, poate ca si Rares e ca Alex, e genul "diareic" si nu "constipat". Alex a fost intotdeauna asa, cu 3-4 scaune pe zi si destul de moi. Doctorul zicea ca daca are diaree sa-i dam o banana, dar ne-a trebuit ceva timp sa ne dam seama ca-i producea o diaree si mai si. Dupa multe tatonari, i-am scos laptele (maninca iaurt), si fructele. Doctorul il banuise si de o intoleranta la glucoza, dar n-a fost. Ideea e ca acuma, la 3 ani, si-a reglat stomacul, are un singur scaun pe zi sau chiar la 2 zile, dar atunci il "rezolvam" cu o banana.
Andira, eu n-am avut episoade d-astea de varsat in jet la nici unul din copii, desi au regurgitat foarte mult. Zic sa respecti ce zice asistenta.
pentru micuta Nati!
Haideti sa va mai povestesc din ispravile Juliei...Miercuri am fost la "Fête de la musique" (Sarbatoarea Muzicii). In piata centrala din comuna cinta fanfara (sa nu va imaginati ca era muzica militara!) si era instalat un ring pe care evoluau trupe de dans. Julia mea sarea in carut sa-l rupa, nu alta! Asa ca am luat-o de acolo si am lasat-o libera. Unde nu ne-a fost mirarea s-o vedem urcindu-se pe scena de una singura si indiferenta la lumea din jur a inceput sa se invirta! Alex, ca sa nu ramina mai prejos s-a cocotat si el, si uite-asa, din citi copii erau acolo numai ai mei se dadeau in spectacol!!! Christophe si cu mine alergam de-a lungul ringului s-o prindem daca se hotara sa coboare!
Azi am fost la gradinita la Alex. L-am inscris in martie ca sa inceapa in septembrie, iar astazi era ziua de prezentare. Aici e scoala simbata, asa ca a intilnit copii acolo, inclusiv Margaux, marea lui prietena de la "nounou" (doica). Julia s-a bagat si ea printre cei mari, a stat cuminte pe scaun, a mincat piine cu ei (lapte n-am lasat-o ca era din pahar si nu stie sa-l tina si sa bea cum trebuie), s-a aliniat sa viziteze toaletele...pe scurt, i-am zis directoarei ca i-o dam si pe Julia la gradinita!
Inca o chestie pe care am constatat-o saptamina asta e ca Julia are lipici la baieteii mai mari. Miercuri era unul de vreo 4-5 ani care voia sa se joace cu ea si a luat-o in brate, astazi la scoala tot asa, un baietel de virsta lui Alex care o remarcase.
Gata, m-am intins prea mult, ma duc la culcare!
ligia13 spune:
buna buna!
uite ca zi am baut o cafea mai tarziu si acum nu pot sa dorm.
Astazi la noi nu a fost f cald, a fost chiar si un pic inorat, adica numa bine de stat afara toata ziua. Am fost la sora mea si am stat afara, am facut gratar si Radu s-a preumblat prin toate florile sora-mi, interesant ca nu rupea decat floricelele f`mici, de cele mari nu era tentat.
Am facut mamaliga cu brinza si lui intentionam sa-i dau mamaliga cu iaurt, dar a refuzat, si mi-a mancat jumate din portia mea de mamaliga cu brinza
(E branean
). Sper sa fie ok pt ca brinza era brinza de burduf, ii mai dadusem o data un pic.
Ca sa fie in "rand cu lumea" azi a facut si el un kaki moale si puturos, dar fiind numai unul si nu apos, doar moale il pun pe seama combinatiilor ciudate de lapte , fructe si ce mai papa el.
andruzza, rezultatul de la eco il sti deja? E totul ok da?
am vazut ca la generale a aparut adela20 . Adela, daca mai citesti si pe aici te mai asteptam cu vesti despre Bubuca si despre tine (ultima oara erai ingrijorata cu ceva probleme de vedere parca). Sper ca sunteti bine cu totii!
Marox, am citit de nazdravaniile Juliei. Ai d-ra mare de-acuma.
Sa inteleg ca deja se vede ca fetele se "dezolta" mai repede astfel incat Julia pare mai avansata decat Alex la aceeasi varsta?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andrruzza spune:
Marox, multam pentru detaliile despre cachi:) Ce m-am distrat citind despre piticii tai
ligia, da, la eco este totul in regula. Nici eu azi noapte nu am avut somn, am citit pe aici subiectele de scandal provocate de manele:)
ninocikap spune:
Andrruzza ma bucur ca la eco a fost bine..si sper si cu restul sa fie bine. 
marox si pe mine m-au amuzat piticii...si mai ales imaginea cu voi doi alergand sa ii prindeti..in caz de ceva. si multumesc pentru parere.
intr-un final alex adoarme la pranz cu bunica.. dar tot cu urletele de rigoare. eu plec din casa.. cu un timp inainte masa de pranz si somn.. si sa nu va inchipuiti ca sunt prea departe...stau pe bancuta in fata blocului..si din 5 in 5 minute sunt la usa sa ascult..![]()
dar in continuare sunt probleme la sticla de lapte si somnul de seara. sper totusi sa reusim si cu astea.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
teodora racz spune:
Marox cred ca vei avea niste dansatori clasa intai!!Bravo!
Ligia cum a reactionat la branza de burduf?Eu nu i-am dat inca dar ea la mamaliga "serveste"telemea;
Nino ati facut ceva progrese!Tine-o tot asa!Poate imi fac si eu curaj!![]()
Andruzza cred ca te-ai mai linistit asa-i?Felicitari pt.rezultate!