Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Simt ca innebunesc:( Astazi a facut doua scaune cam moi, unul la 10, unul la 12. A trecut mai bine de o luna de cand tot face cate un scaun din asta molae din cand in cand..cam unul pe zi, uneori unul la 2 zile. Ceva nu-i in regula in conditiile in care v-am zis ca e totusi cam la regim. I-am facut proba de digestie, giardia, E-coli, salmonela, sigella, totul a iesit ok. Tocmai ce discutam aseara cu dna dr. ca daca continua asa, apelam la ultima solutie: antibiotic, 3 zile de cedax. E posibil sa aiba totusi ceva infectios si sa nu iasa la analize. N-am mai mers la madam Jianu, am cautat pe net si am gasit recomandari foarte bune despre dr.Cosmina Cristea. Mie mi-a placut din prima de ea. Mai merge cineva la ea?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ce ploaie vine imediat la noi! S-a inorat brusc de zici ca-i noapte. In conditiile in care inca e ff cald afara!
Ma fetelor, de cand a venit vara, cred ca Radu e influentat pentru este atata de vesel si de bine dispus . Cu toata lumea mai nou e vesel. Ma rog, noaptea nu mai e asha vesel. Azi noapte iar am avut o oara de plinsete, a baut niste ceai, a mai plins, l-am mai mingaiat, s-a linistit pana la urma.

andruzza, nu poti asocia deloc scaunele astea cu vre-un aliment? Eu de ex am asociat cu sucul de portocala. A facut usor moale o data, am ignorat, la doua zile iarasi a baut, iarasi usor moale. Intr-o zi a baut o sticla plina si a facut apos. de atunci nu i-am mai dat si nici kaki moale nu am mai vazut.
Incearca sa le iei prin excludere.Sau poate asha e el mai kkcios? (sau nu se poate asta?)

daria, dostractie placuta la nunta!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor multumesc mult de tot.sunteti niste scumpe toate si sariti imediat la nevoie. oricum nu eram hotarata sa il dus la spital, ca altfel nu mai intrebam si aici...

continuam incetul cu incetul... ca asta e... si cu speranta ca tot trebuie sa se invete la un moment dat... sper doar cat mai repede ca nu mai pot eu prea mult.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

betilina, si eu sunt de acord ca rrox e un exemplu pozitiv pentru noi , dar hai sa nu exageram facand comparatii cu vecina, prietene , etc care sunt intarziate mintal si sa ne gandim la tratamente medicamentoase.
Ma scuzati, dar din relatarile lu rrox eu inteles f bine ca Mariucai ii merge mintea de bubuie , dar ca este o mica distrata.
Daca poti sa o ordonezi un pic e super.
Eu cand eram mica am fost si distrata , dar pentru ca am trait la tara, m-a crescut bunica, nici cu intelectul nu stateam prea bine pentru ca nu se ocupase nimeni!
Secretul dupa parerea mea este sa te ocupi de ei .
rrox, auzisem ca sunt unele sporturi, ca de ex carate care ajuta f mult atat la descarcarea energiilor cat si la formarea unei vieti ordonate. Acum nu prea sunt "citita" in domeniu dar ma intrebam de ce nu ai incerca. Sau poate nu-i ordoneaza , doar ii baga intr-o rutina?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

ligia, in ultima vreme fructe a mancat foarte putin, o luna aproape doar banana. le-am reintrodus in cantitati mici si a fost ok. Iaurtul l-am oprit primele doua saptamani de regim. L-am reintrodus si am observat ca imediat dupa iaurt face moale. Acum nu i-am mai dat, doar 1-2 pe saptamana. Nu coincid neaparat zilele de iaurt cu zilele in care are scaun moale. Acum cand zilnic manaca morcov fiert, banana, orez( pilaf sau cereale de orez), de 2-3 ori pe saptamana branza, spanac ..n-are avea motiv de caca moale, alti copii daca ar manca asa probabil s-ar constipa si ar face la 2-3 zile. A mai avut el si in trecut scaune mai moi, dar ii faceam repede analize, erau ok, il duceam la control si auzeam mereu acelasi motiv, dintii. Acum de 3 luni nu i-a iesit nici un dinte, nici nu pare sa apara. Sigur n-are legatura cu dintii. M-am gandit poate intru eu aiurea in panica cand consider "moale", ce sa-ti zic e de consistenta unui iaurt campina, scuze de comparatie:) Dar cand face moale, miroase si foarteee urat.
Citeam mesajul tau pentru roxx, asa este, ai dreptate, sportul(si nu numai, orice activitate extrascolara) disciplineaza, invata sa-si organizeze eficient timpul, devin responsabili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Astazi dimineata am tuns-o pe Ioana! Am strans un pumn de carlionti I-am si pozat, nu mi-a venit sa-i arunc direct, mama nebuna... Trebuia totusi sa o tund fiindca transpira rau in cap si se scarpina. Facuse bubite d-alea mici si rosii. A stat cumintica in fundulet, cam mirata de ce fac eu cu foarfeca, dar cumintica. Norocul meu ca se carlionteaza imediat parul si nu se vede daca n-am tuns-o chiar bine Asa, tunsulica, pare mai mica...

Mamacita, Ligia, Betilina multumesc de sustinere!

Ligia cred ca Betilina dadea exemplul doar din punctul de vedere al mamicii interesate si grijulii. Si da, ai descris-o foarte bine pe fiica-mea Nu-mi plac mie karate-le. Pana la urma e o forma de lupta, oricat ar tot spune altii altceva. Fratele meu a facut cu succes karate cativa ani buni. Da' nu stiu cat ordoneaza, el era ordonat si inainte Sunt in cautari oricum de activitati suplimentare pentru ea. Raducul hotarat!

Andruzza Am fost si eu de doua ori cu Mariuca la dr. Cristea, e foarte buna. Cred ca si Rp a mers la ea o vreme cu Marutza. Si Ioana face cativa kk moi de tot pe saptamana, dar nu ma ingrijorez de la ei. Ea mananca foarte multe fructe, e inebunita dupa ele, si cateodata se combina mai exploziv Ce vroiam sa-ti zic e si ai ei miros urat cand sunt moi. Da' dupa unul moale urmeaza intotdeuna unul normal, asa ca nu ma ingrijorez. In fond, nici adultii nu fac identic si STAS mereu, nu? E bine sa-i faci analizele oricum, sa fii sigura ca nu-i nimic in neregula. Tin pumnii sa iasa perfecte!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nino mi se pare foarte bun sfatul Dariei. Incearca-l si o sa reusiti pana la urma. Deja aud ca ati facut si progrese, Alex o accepta pe bunica, da' nu chiar asa total... Rabdare si optimism!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

roxx, merci de detaliile despre cachi:)) Si de urari, sper sa iasa ok si restul analizelor. Ai promis ca ne pui poze cu fetele si nu ne-ai pus, poate pui acum s-o vedem si noi pe tunsulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Multumiri pentru sfaturi si pareri!
Sa raspund la intrebari,nu alte simptome decat agitatie si insomnii,nu are nici nu a avut dupa cazatura nimic de genul varsaturi,somnolenta ,spasme..
Azi noapte ne-am foit amandoua de cald,am dormit cu geamul larg deschis ,pana pe la 4 cand unui nebun din blocul de vizavi i s-a nazarit sa bata.Nu stiu ce batea la ora aia,cuie habar nu am ,am strigat la el degeaba,am renuntat si am inchis geamul.Chiar si pe caldura am reusit sa dormim pana la 9 jumatate.
Am tuns-o si eu pe Alicia azi,ca era tot uda in cap,mi-a parut cam rau dupa carliontii ei .A stat la tuns nesperat de cuminte ,se uita in oglinda,acum are mama un baietel.A tuns-o initial cu foarfeca apoi cu masina ,cu numarul cel mai mare.E tare figura i-si tot pune mainile in cap ,si cand o intreb cum te-a tuns tanti ,zice tic si arata cu degetele.

Va las ca s-a trezit.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Raspund si eu repede pt Andruzza:
Eu cu Irina numai la Cosmina Cristea am fost, imi place foarte mult de ea, si abia astept sa faca Nati o luna sa o duc si pe ea.

E foarte rabdatoare, la prima consultatie a Irinei a stat cu noi cred ca vreo 30-40 min, si de cate ori am fost in impas, cand am sunat-o, desi nu e medicul de familiei al Irinei, mi-a dat sfaturi si m-a ajutat.

Despre scaunele moi ale lui Rares chiar nu sunt in stare sa dau cu parerea, dar multa sanatate si sa-mi spui cum a fost! lui Rares!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput