Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
caramella spune:
Feetelor ,sunt cam suparata,am fost azi cu Alicia la dr,i-am facut eeg-ul si nu a iesit bine.Nu sunt in clar,de fapt nici dr caci nu am reusit sa o facem sa adoarma si i-a facut in stare de veghe,am tinut-o de cap dar totusi a miscat putin.I-a dat tratament sirop cu vitamina b complet timp de 2 luni ,dupa care sa-i mai facem un eeg.Am stat acolo mai mult de o ora intr-o caldura si am mai asteptat si dupa dr,asa ca la cabinet nu prea a spus mare lucru,nu prea a dat explicatii,iar eu acum mor de ciuda ca am fost ametita si nu am pus mai multe intrebari.Diagnosticul e traumatism cranian cu impact occipital.
De consultat s-a uitat la ochi si i-a verificat reflexele la picioare cu un ciocanel.A zis ca nu se pronunta pana nu vede un eeg facut in somn si ca poate fi si de la nastere nu doar de la cazatura.Deci mare lucru nu am priceput si sunt mai speriata ca oricand.
LAURA bine ai venit printre noi!
GEANI sa se faca bine carliontata! Multa sanatate!
DANUTA ce baiat cumintel a stat el fara mami! Bine ca te-ai distrat,si eu simt nevoia cateodata de o pauza,parca as pleca undeva.
NINO spor la invatatul cu bunica!
TEO mai las-o cu bunica sa se obisnuiasca,am observat cand e acasa ma cauta ,cand e in deplasare ,adica ea la bunici nu imi simte lipsa.Probabil e prea preocupata sa inspecteze lucrurile noi.
Nopti cat mai linistite ve urez ,si mie la fel!
Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
ligia13 spune:
caramella, eu nu stiu mai nimic despre eeg, mai precis nimic
, de aceea intreb si eu , daca ai chef sa ne spui si nu te superi.
De ce ai hotarat sa mergi la neuro cu ea? Avea probleme?
De ce a hotarat medicul sa ii faca eeg?
Nu stiu ce sa zic, stiu ca fiind asha un dom din care nu pricep nimic, cred ca as fi la fel de speriata.
Priveste totusi inainte cu incredere, poate fi un diagnnostic "gresit".
Am eu un amic psihiatru si la petreceri asha il intreaba lumea: ce zici? eu sunt sanatos? Raspunsul lui e : da cine e ?
Multa bafta sa afli mai multe informatii!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
gegea spune:
caramella, multumesc pentru urari si le intoarcem si voua!
Nici eu nu stiu nimic despre analiza respectiva, dar am toata convingerea ca atunci cand o veti repeta in somnic, va veti lamuri ca Alicia e sanatoasa si ca diagnosticul initial e gresit.
Multi pupici si sanatate blondutei vorbarete si frumoase!
laura, te asteptam cat mai des la povesti si vrem si poze!
Despre drumul pana la mare, eu una as fi retinuta, avand in vedere caldura insuportabila care e in anumite zile, geamurile deschise si inghesuiala din microbuz. Si, daca nu ma insel, sunt cam 200 km (sau zic tampenii?
)
Daria nu vrea sa mai pape nici orezul, nici grisinile, nici painea prajita
Nu mai stiu ce sa-i dau, acum zice mama si se invarte de zor pe-aici.
Macar bine ca nu a mai umplut pampersul...
Gata... ma duc sa o impac, sa vad cu ce ii mai pot intra in voie.
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata dragalasa
Varsta Dariei
oanamaria_luiza spune:
Geani draga, ma bucur ca pana la urma ati scos-o la capat; cred ca ce a fost mai greu a trecut, Doamne ajuta! Si eu cred la fel ca Andruzza, faptul ca a fost in contact cu alte persoane si episodul de voma+diaree de acum poate fi mai degraba o coincidenta. Poate ca cerealele nestle sunt vinovate...Oricum, bine ca sunteti mai bine.
Caramela, sunt si eu o mare nestiutoare in domeniu...dar sunt convinsa ca nu asta va fi diagnosticul final.
Ligia, ba da e tare, tare nesul cu cola, mi se face pielea de gaina cand beau dar isi face efectul. Si eu sunt mare cafengita, dar mi se intampla sa nu pot bea cand sunt extrem de obosita.
Rox, am uitat sa scriu ieri. Interesanta "consultatie" si "tratament" pentru Mariuca. Sa ne spui cum evolueaza. Ziceai ca "tipa/urla aiurea cand ceva nu-i e pe plac"...de ce face asa? Eu ma gandeam ca un copilut de varsta ei ar colabora cu parintii, adica niste cuvintele care sa explice cat de cat atitudinea ei in loc de tipete si urlete. In fine, nu am experienta unui copil de aproape 7 ani, nici nu-mi amintesc cum ma comportam eu la varsta asta. Pe mine plansul isteric fara motiv ma cam baga in sperieti, sper sa-l conving pe Rares sa vorbeasca inainte de a tipa. Desi e tare greu sa ma imaginez pe mine in postura ta, m-am intrebat totusi ce as fi facut in locul tau...mi se pare tare eleganta solutia aleasa, sper sa dea roadele pe care le asteptati.
Fetelor dragelor, intrebam si eu ieri daca nu-i cu suparare ce apa folositi la preparea laptelui pentru copiluti? Am aflat doar de Daria ca bea Izvorul alb, pe langa lapticul de la mami.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
ligia13 spune:
oana, si noi tot IZVORUL ALB, atat pt prepararea laptelui cat si ca atare
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
teodora racz spune:
Oanamaria eu folosesc Izvorul Minunilor de la European Drinks;
Caramella nu stiu ce sa-ti spun dar si eu cred ca diagnosticul poate fi gresit;iti tin pumnii!
an-k spune:
Multumim mult pentru urari! Bia e deja mai bine, azi a papat de m-a uimit.
Gegea.... uffff, am trecut si noi prin asta inainte de Craciun, noi nu am avut ca si tratament decat supozitoare anti voma, regim, lapte HA, cu apa plata- cea pe care o foloseam de obicei. La recomandarile Gabrianei am cumparat lacteol care se da fara reteta si e pentru refacerea florei intestinale, il recomand si eu - pe noi ne-a ajutat. Sa va faceti bine cat mai repede.
Caramella, nici eu nu stiu ce e eeg-ul, dar va doresc sa fie un diagnostic gresit si sa fie totul bine!
Oana, vad ca intrebi de apa plata... Rares bea inca lapte praf?, noi la 1 an si aproximativ 1 luna bem Campina rosu si nu numai. In Romania am baut Dorna rosu si Prezident pe drum spre Belgia (are capac). A fost ok cu amandoua. Pupici lui Rares, mititelul, nici nu stiam ca a avut varicela
. Noi am luat vacanta de la cresa o luna cred, ca tot am terminat cu scoala, si pana in septembrie cand incep din nou nu stiu cat va mai merge.
Marox, v-am vazut in vacanta, superbi copii si superbe locuri! De-abia astept sa mergem si noi in vacanta. Nu am inceput serviciul, deocamdata ma lupt cu limba si diploma....
juliuta si pe Niculae Moromete cei frumosi.
A venit ora de nani si de urlat!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
andrruzza spune:

caramella, sanatate multa si sper ca diagnosticul sa nu fie cel final.
Sa va povestesc o intamplare din parc. Stateam de vorba cu 2 mamici, in timp ce Rares alerga cu Bogdan. Tocmai aflasem ca una din mamici il asteapta pe bb2 si discutam despre sarcina. A aparut si Rares in peisaj si doar ce-l vad ca se duce la mamica gravidutza si cere sa-l ia in brate, ea statea pe un bustean. L-a luat in brate si i-a dat telefonul ei. Se tot juca el cu telefonul, se mai cuibarea la pieptul ei. Noi ne uitam "lung", de obicei nu prea cere sa-l ia altcineva in brate, cu atat mai mult mamica respectiva doar de cateva zile a stat acolo cu noi. V-am mai povestit eu ca Rares este un copil hiperactiv, de fapt hiperactiv este putin spus, nu sta in acelasi loc un minut. Iar acum a stat in bratele tipei mai bine de 10 minute, timp in care se juca cu telefonul, se mai cuibarea la pieputl ei. M-am simtit tare ciudat, geloasa:)L-am luat de la ea din brate si a inceput sa planga, i-am dat telefonul meu si l-a aruncat. L-am lasat jos si ce credeti ca a facut? A alergat la tipa si s-a agatat cu mainile de bluza ei sa-l ia in brate. I-a dat telefonul, nu l-a vrut. L-am luat eu, n-a vrut:( Tragea cu disperare de ea sa-l ridice. L-am calmat cu o grisina. Bineinteles ca toata lumea care asista, si erau multe mamici in zona, a spus ca-l simte pe bebe din burta:) oare?!:) S-a stabilit in parc: bb2 va fi baiat:)Prea a vrut Rares la ei, atata a insistat. Eu am suferit la faza asta:(
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
caramella spune:
Va multumesc din suflet pentru sustinere!
Incerc sa fiu optimista,oricum cu al doilea eeg ma duc sa-l interpreteze mai un dr ,sa vad opinii diferite.De maine ii voi da b complex ,oricum nu-i strica,am citit pe prospect e foarte bun pentru sistemul nervos,digestiv si nu numai.
LIGIA nu ma supar deloc,motivul pentru care i-am facut eeg e o cazatura cu capul pe gresie suferita acum 2 luni de pe scaunul de luat masa.Mie de atunci mi se pare mai agitata si se tot trezeste noaptea.Nici inainte de asta nu era foarte calma ,sper sa nu fie nimic grav.
ANDRRUZZA ciudata intamplare,poate sa fi simtit ceva din moment ce nu e genul lui sa stea la straini.Te cred ca ai fost geloasa si eu a-si fi fost in locul tau.
LAURA de ce nu mergeti cu trenul la mare?Eu cred ca e mai bine decat cu microbuzul,ai spatiu mai mare si in comparti ment poti impune sa inchida geamul la cateva persoane ,zic eu.Noi am optat pentru tren ,desi avem masina,e mai putin obositor pentru toti,Alicia nu poate sta mult in scaunul de masina.Distanta e mare de la noi,iar trenul pleaca seara si ajunge a doua zi la pranz.Vom lua bilete la cuseta sa ne putem odihni.De la voi cati km sunt?
Noapte buna!
Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
pisicuta si matei spune:
an-k multa sanatate Bie.am vazut ce bine s-a distrat,si am vazut ca v-ati achizitionat scioca.
gegea cum se mai simta frumusetea mica? multa sanatate
bine ai venit Laura.ar trebui sa facem un club al bebeilor nascuti pe 22 aprilie
.si noi optam pt tren.noi am si calatorit cu trenul si matei s-a descurcat chiar bine,am putut sa il schimbam si sa ii dam sa manance foarte bine si s-a putut si juca,ceea ce nu cred ca s-ar fi putut in autobuz!
andrruzza succes cu borcanelele!interesanta intamplare!deci clar trebuie sa ii faci un fratior ![]()
caramella multa sanatate si eu cred ca nu ar trebui sa te ingrijorezi foarte tare.de obicei la cazaturi diagnosticul este traumatism cranian,dar asta nu inseamna automat ca este si ceva grev.sigur eu nu ma pricep,ca doar nu am studii de specialitate,dar mai bine cu optimism,nu?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor