Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza fetelor. Imi beau cafelutza si va scriu repede cateva cuvinte ca apoi pare ca am o zi mai incarcata, tocmai mi-am trecut in revista mailurile si to do -urile!
Ieri nu am mai revenit pt ca nu am avut net acasa.

laura72, bine ai venit! Stefan (sau george , cum ii spuneti?) este nascut in acceasi zi cu Radu al meu. O sa te trec si in listutza daca vrei.
Si uite asha , aprilie 22 este o zi plina de sarbatoriti. Prolifica zi!

mamacita, oanamaria, teodora, special am descris mai in amanunt noaptea nostra pt ca sa vad daca recunoste cineva "tiparul". Si noi am mai avut astfel de nopti, dara parca cu asha urlete nu.

Azi noapte a fost mai ok. Am stat afara de la 8 la 9 aseara, ca au venit niste amici si copilul lor vroia neaparat in parc (parcul este chiar linga noi) . Aerul tare de seara l-a rapus. A dormit pana la 5 , cand l-am auzit chitaind si cand ma uit la el in pat surpriza, era deja in picioare. L-am luat linga noi in pat si s-a jucat f linistit pana la 6 cand a adormit din nou. La 7:30 l-am trezit eu, cu greu, mi-era mila de le, dar azi nu puteam intarzia la serviciu!

gegea, sanatate carliontzatei. Ai trecut-o deja pe lapte HN? (sau tu inca alaptezi?). Cu regim si saruri , sigur va fi bine.
Furazolidon se da chiar si dupa ce pare ca a trecut diareea, pt ca mai omoara din bacterii , daca sunt pe acolo!
Si regim se tine inca 2-3 zile dupa ce a trecut diareea!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Adriana, multumim ca ne dai meniul . Eu ma mai inspir.
Ce am vazut ca voi nu dati este ciorba se salata. Radu asta a vut ieri in meniu.

nino, si eu am vrut zilele trecute sa zic ca nu e bine ca mergi sa-l impaci daca urla, apoi mi-am dat seama ca teoretic e un sfat bun, dar practic nici eu nu cred ca as rezista sa nu ma duc! Asha ca pana la urma faci ce simti tu, greu de gasit retete!

oana... nes cu cola.. woooow. Pai daca beau asha ceva - mor. Eu sunt bautoare de cafea, dar nu beau cola niciodata pt ca mi-e rau, iar nes beau de 2-3 ori pe an. Pt tine nu e prea tare?

Va pup si ma apuc de treaba!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ligia papam si ciorbica cum sa nu...dar n-am avut timp sa-i fac
si cand n-am timp ii fac la repezeala legume la abur care sunt delicioase si se fac si in 7 minute

in seara asat o sa-i fac ciorbica de peste , kiar vreau sa ma duc sa-i cumpar bors sa o acresc

wow 7 copilasi nascuti pe 22 aprilie

va pup ,iesim si noi afara

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Gegea, superba Daria carliontata. O adevarata papusica.
Sanatate maxima. Cand Mihai a avut pb cu scaunul, dr mi-a zis sa incerc sa nu-i dau lichide (apa, ceai), ceea ce m-a cam indignat, ca doar eram si eu speriata de deshidratare. Asa ca ii dadeam la greu ceai de menta care este foarte bun pentru stomacelul deranjat. Parca si-n carte gasisem ca rehidratarea se face doar cu solutii speciale.

Laura72, bine ati venit in clubul nostru. Asteptam sa ne spui nazdravaniile piticului si sa vedem si poz(n)e.

An-k, sper sa va ocoleasca varicela, daca nu atunci va urez "varicela usoara".

Andira, am vazut-o si eu pe Nati. Mi se pare ca e atat de gingasa si frumoasa. Imi dau seama cam cum trebuie sa te simti atunci cand iti zambeste.

Nino, nu te da batuta. Parerea mea este totusi sa pleci de acasa (fie ce-o fi). Lasa-l singur cu bunica cateva ore inainte de masa, ca sa inteleaga ca tu nu esti acolo ca sa-i dai papica. Incet, incet, va manca mai bine. Pana se va obisnui, tenteaza-l cu mancarurile care-i plac mai mult. Cu dormitul, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Noi il culcam cu randul seara, a avut o preferinta pentru taica-su dupa Craciun, vreo 2 saptamani, acum, iarasi il prefera pe taica-su sa-l culce. Dar inca n-am incercat seara cu bunicii, asa ca n-am experienta ca sa pot da sfaturi.

Mamicilor de noctambuli (mamacita, ligia, teodora, oana - sper ca n-am uitat pe nimeni), le urez nopti usoare.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

an-k, sanatate Biei

gegea, nu stiu cat timp tre` administrat furazolidonul, dar eu i-as mai da 2-3 zile. Rares cand a avut scaune moi, 3-4 pe zi, cum i-am introdus HN, a doua zi a fost ok. L-am tinut pe Hn 10 zile pana i-au iesit analizele, mancare mai de regim cam 2 saptamani. Era ok, dar la 2-3 zile mai facea cate un cachi moale. Eu i-am dat Enterol 10 zile si apa, da, multa apa, dar la noi nu a fost cu voma si asa multe scaune. Ceai de menta nu a acceptat sa bea. Te gandesti ca ati fost la tara unde a intrat in contact cu prea multa lume? Parerea mea e ca nu tre` sa iti faci griji din cauza asta, poate doar au coincis evenimentele. Dar poti sa-i faci niste analize sa stai linistita. Sanatate multa frumoasei

mamacita, cand mergeti la plaja ii dai lui Alex cu crema pentru protectie solara? thx

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Laura, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ligia, danuta si andruzza, multumesc!

ligia, n-am trecut-o pe HN (oricum nu l-ar bea si asa e, inca alaptez, numai ca pana la primul scaun cat de cat normal, am fost sfatuita sa nu-i dau deloc. Oricum, sunt si eu la regim, mancam la fel.

danuta, ceaiul de menta l-a baut ieri cu tare mare bucurie (era si insetata rau), dar de cand s-a prins ca ii pun in el si altele gen saruri si Hidrasec, se enerveaza de numa' si nu vrea sa bea. Am reusit sa o pacalesc cand a vazut ca beau si eu.

andruzza, da, ma gandeam ca poate fi si asta un factor; e posibil, dar nu obligatoriu. Nu vreau sa supar pe nimeni sau sa fac afirmatii eronate, dar copiii nu se cresc la fel peste tot. Noi o spalam pe manute de foarte multe ori, afara daca iesim stau cu ochii si servetelele dupa ea.
Dar, la fel de posibil este sa fie si vina unor cereale Nestle junior pe care i le introdusesem in premiera luni seara si pe care poate stomacelul ei nu le-a tolerat.

Orice ar fi, bine e ca suntem pe drumul bun.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata dragalasa
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Tocmai am papat de pranz:) In sfarsit, a acceptat borcanel, meniu Hipp pentru +12 luni, curcan cu legume. Acum nu-mi ramane decat sa mai testez si alte meniuri si sa gasesc macar 3-4 pe care sa le accepte si o sa ne descurcam bine in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

geani multa sanatate Dariei! Sper sa fi fost doar un incident minor si sa nu mai aveti emotii . Va pupam si va tinem pumnii
andruzza bravoooooo! Sunteti pe drumul cel promitator!
rrox tare ingenioase metodele. Si Mariuca e matura din moment ce e decisa sa faca si ea o schimbare. Clar ca o mare pondere o ai tu care ai lucrat la motivatie
an-k sanatate,sa va dispara mucisorii verzi,sa iesiti repede afara si sa nu faceti varicela

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

am citit cat am apucat despre voi si incerc sa retin cat mai multe.deLIGIA SI RADUCU SI ADRIANA CU CEZAR stia adica ne-am "vazut pe aici pe DC.
chiar pe 22 aprilie sunt cei mai multi pitici,de fapt nenea dr. ne spusese ca o sa nasc inre 2-11mai,dar socoteala de la targ...oricum a fost o mare surprza pentru mine-si fam.-ca doar ce ma externasem marti,luni eco si mai aveam pana la bb.miercuri dim ma cam durea burta da am zis ca-i oboseala noaptea mai cate un junghi pana joi pe la 15 cand an vz. o pata de sange.da tot nu credean ca nasc.si imi imaginam ca durerile de nastere sunt groaznice de la inceput asa ca eram f. linistita,si n-aveam nici bagaj.asa ca joi noapte la maternitate cu gandul ca am false contractii si ma intorc acasa.m-au trimis direct la travaliu care s-a complicat si la 07.50 am nascut prin cezariana un bb frumos mancalar mama .GEORGE-STEFAN a avut 3000g,50cm,apgar 9,.il stigam George ca asa am negociat cu tati ,bine ca aveam macar nume la copil,si s-a nimerit si de sf.Gheorghe.Stefan mi-a placut mie da nu ii placea lui tati ,dar dupa ce am nascut a zis ca si stefan.
maine facem 1an si 2 luni,avem doar 5 dinti din care unul l-am ciobit,mergem de oluna jum.dar ne mai dezechilibram cate o data mai ales cand o luam la fuga.ne place sa ne cataram pste tot pat,bancile din parcacum mai nou si pe cada,in consecinta avemnumai vanatai.e cam zbenguit ma uit si la alti copii ca mai obosesc al meu ioc.dar si cand adoarme... ne gandeam in weekend sa dam, o fuga la mare dar nu sunt chiar hotarata.ce fac pe microbuz cu el ca eiute rau.n-am mai fost nicaieri cu el la drum si ma gandesc si la bagaje,carut luam imprumut unul sport.parca n-am curaj.sau daca i s-o face rau de masina caeu am si deabia merg eu da sa fie si el afectat.asa la drumuri prin oras cu taxiul a fost ok,chiar ii place dar la drum lung?va las ca s-a trezit si oricum am fost cam lunga

Mergi la inceput