Prichindei martie-aprilie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
andira spune:
An-k, Oanamaria - multumim! 
Zuzule - tin pumnii sa fie totul bine, si o sa o pun pe Nati pe linie directa cu Sofia, sa-i explice cum e cu statul in burtica la mami ![]()
!!
Baietii se vor descurca cu siguranta, va asteptam inapoi sanatoase!
S-a trezit piticul.. revin mai incolo...
Irina, piticul meu drag
gegea spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari si laude!
Scuze ca nu dau nume, dar veti intelege mai jos de ce.
Daria a coborat din patut dimineata, la 8,30. Desi am luat-o cu mine in pat, sa mai lenevim impreuna, era foarte mofturoasa si se dadea singurica jos. La un moment dat, o vad fugind inspre pat si facea niste gesturi cam ciudate, se framanta si plangea. Am luat-o in brate si a inceput sa vomite.
In vreo 20 minute, a varsat iar, dar in rest, era vioaie, zambareata si cu chef de joaca. Pe la 11,00 s-a culcat, iar la 12,30 se trezeste in agitatie si varsa iar.
Nu dureaza mult si o ia de la capat. Am crezut ca o iau razna. Sun pediatrul, imi pune nspe intrebari si spune sa-i dau Metoclopramid (12 picaturi). Se gandeste la 2 variante: ori e o indigestie ori e debututul unei diarei. Merg la farmacie, ma intorc, ii dau picaturile si vad si "surpriza": un scaun cam suspect, dar nu urat mirositor. Iar o sun, ma trimite iar la farmacie de unde cumpar saruri de rehidratarae, Hidrasec, Biotics, Smecta si Furazolidon. Cand revin, o gasesc somnoroasa rau (fusesem deja avertizata). Ii dau sa bea cam 100 ml ceai de menta cu saruri si adoarme bustean, neclintita vreo 2 ore jumate. Poate ar fi dormit chiar mai mult, dar am trezit-o eu, pentru ca am simtit ca facuse iar un scaun destul de rau. O schimb si de bine ce am schimbat-o, face iar, dar de data asta, intrece orice asteptare... si miros urat si apos si muuuult. A mai urmat si un episod de voma, iar apoi a papat cam 100 grame de orez cu morcov, paine prajita si a mai baut saruri, Hidrasec, iar acum doarme. Medicul mi-a zis sa stau langa ea toata noaptea, sa o hidratez cat mai bine ca sa nu avem surprize, Doamne fereste!
Sunt foarte speriata, am avut o zi de marti ingrozitoare. Pe langa toata nebunia cu Daria, a mai avut si sotul un mic accident care i-a frecat ore bune la politie.
an-k, sanatate Biei, sa dispara mucusorii verzi si sa va ajute Dumnezeu sa nu fi luat varicela!
nino, bafta multa si in continuare! O scoateti voi cumva la capat, nu se poate altfel! 
rrox, frumoasa solutie ati gasit!
Multa bafta Mariucai in indeplinirea obiectivelor propuse!
mamacita, link-ul e salvat la semnatura.
si spor in tot ce faci!
Ma duc si eu sa "gust" cateva clipe de relas, ca in noaptea asta am o garda grea.
, fetelor!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata dragalasa
Varsta Dariei
teodora racz spune:
Pisicuta multumesc;voi incerca!
Nino nici eu nu pot sa o las mai mult de cateva minute plangand;are niste lacrimi si striga cu atata jale mama ca nu pot sa rabd;mai incercam;eu nu tin sa ma duc la nunti dar sunt obligatii;as dormi de o mie de ori decat sa stau la o petrecere;sa-mi spui cum mai stati;
Danuta bine ai revenit!Cred si eu ca ti-a fost dor de puiul tau!
An-k va doresc sanatate si sa va ocolesca varicela!
Ligia si noi avem astfel de nopti;cred ca sunt din cauza maselelor desi nu le vad inca
Mamacita vad ca oboseala se transmite la mai multe mamici;eu dupa o zi de alergatura cad lata;ce zici s-ar impune ceva vitamine?sunt zile cand parca nu pot sa-mi revin;
mamacita spune:
nino,iti doresc sa reusiti acomodarea cu bunica;din pacate inca nu stiu ce sfat sa-ti dau,lucram si noi la asta,si nu prea ne iese...Mami de baza;deocamdata nu ma preseaza timpul,dar nu stiu ce vom face apoi...
gegea,am vazut papusa scumpa,care m-a topit cu carliontii,fetisoara si...outfit-urile
verzi.Ii doresc multa sanatate,iar tu sa fii paza buna care trece primejdia rea!
Teo,ce sa-ti zic,la mine oboseala nu etransmisa,e deja cronica,si dateaza inca dinainte de a ramane gravida
.M-am odihnit putin prin trimestrul II de sarcina,iar vitamine Materna am luat mai bine de 1,5 ani,si e un complex bine echilibrat.Daca ma apuc iar de vitamine,voi manca pana ma transform in casalot![]()
rox,foarte interesant si ingenioase solutii v-a dat doamna psiholog;sunteti norocosi ca ati intrat in legatura cu asemenea dr.,dar cel mai mult imi place cooperarea Mariucai:e deosebita,caci totusi mi se pare greu sa pui un copil sa urmeze asemenea"reguli".Le-am notat sa le urmez si eu,la varsta asta inca vad ca am probleme cu concentrarea la ce nu-mi place
,dar macar eu stiu ca sunt aeriana![]()
ligia,oanamaria,deci intelegeti despre ce nopti e vorba
;si noi la fel,in lipsa de explicatie dam vina pe dinti,desi nu s-a mai ivit nimic,dar gingia e umflataaa...Sanatosi sa fie,si noi sa ducem la insomnie!![]()
ank,sanatate maxima si Biei!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
laura72 spune:
Hei, ne primiti si pe noi in club?suntem laura si george-stefan,nascut pe 22 aprilie 2005.
varicela se transmite pe cale respiratorie mai mult ca sigur a luat-o.apare peste 2 sapt. de la contact.
ne invatati sa punem si noi poze?
pupici dulci la toti copiii si la mamicile lor
adrianafedorca spune:
laura72 normal ca va primim bine ati venit 
daca ai cont pe yahoo atunci poti sa-ti faci album gratis, sau mai poti sa incerci pe webshots.com- te inregistrezi si incarci pozele
daca mai ai vreo intrebare nu ezita, abia asteptam pozele
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
neata
iar ne-am trezit cu noapte-n cap...
meniul de azi:
laptic cu cereale
banana,piersica branzica de vaci si cateva cirese
ficat de pui cu legume la abur (cartof ,morcovi, dovlecel)
iaurt cu paine integrala
lapte cu 2 masuri cereale
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
gegea spune:
Daria a avut o noapte relativ ok, nu prea mai accepta sa bea ceaiuri si saruri, dar am pus-o pe olita chiar cum s-a trezit, pentru a vedea consistenta "produsului" in cazul in care face vreunul si a facut... destul de legat, mult diferit fata de ce a fost ieri. Acum intrebarea mea: II dau in continuare Furazolidon? Ieri am sunat-o pe doctorita ei de cel putin 7 ori, acum imi e jena sa o contactez si in orele de spital si pana la 13,30 cand o gasesc din nou acasa, mai trebuie sa-i dau o pastiluta. 
Sper ca am trecut de ce era mai greu; brrrr, e groaznic... si e si incapatanata si nu prea accepta regimul pe care i-l impun, dar trebuie sa trecem si peste asta.
La cauza nici nu vreau sa ma gandesc, pentru ca imi e frica sa nu concluzionez ca fata mea e "de cristal" si cum o ating altii mai multa vreme si intr-o diversitate de categorii, cum se "imprieteneste" cu "ciudati". In fine, nu stiu daca s-a inteles ceva...
Aaaa... si vreau sa mai intreb; Ce fel de apa plata sa ii dau si daca sa ii dau? Ea bea de obicei Izvorul Alb, pot sa ii dau tot din asta? 
Ana, am vazut de ieri copilasii tai frumosi, dar am uitat sa zic. De fiecare data cand ii vad, imi dau seama ca esti o mama cu adevarat fericita si implinita, pentru ca sunt tare scumpi, frumosi si mari de-acum. Intr-adevar, turta era tare mare.
Sa inteleg ca ati recuperat aparatul foto?
laura, bine ati venit... Inca un sarbatorit pe 22 aprilie...
Te asteptam cu poze si cu povesti! 
teo si mamacita, 
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata dragalasa
Varsta Dariei
teodora racz spune:
Laura bine ai venit!Lamuririle despre poze ti le-a dat Adriana asa ca treci la treaba sa va vedem;![]()
Adriana si voi sunteti matinali?Se pare ca nu sunteti singurii!Si noi ne-am trezit astazi la 7:30;am mancat deja si ne pregatim sa iesim afara;O zi buna tuturor!