Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 26
Ioana75 spune:
RalucaN, sa va fie de bine gaurile in urechi. M-ai speriat cu plinsul
. Trebuie sa-i fac si eu Mirunei pina intr-un an, ca eu mi-am facut dupa 8 ani, la tzara, si imi amintesc si acum cum a venit o tanti cu lingura de lemn, acul cu ata rosie la capat si sare grunjoasa
. Miruna nu trebuie sa aiba astfel de amintiri
.
A venit mama la noi, bona are concediu. Si asa ca sint grasa, acum cu mama linga mine voi minca si mai mult
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Bine ai revenit, Ioana! Bronzata, bronzata???
Gabi, frumos vampirash !
Pe mine ma doare capul de-mi vine sa-l tai...a fost furtuna afara, cu bubuituri si intuneric rau, oribil. Cu ocazia asta mi s-au terminat si trandafirii proaspat achizitionati
si plantati. Geamul nu-l pot deschide ca intra miros de balegar (isi pun astia ingrasaminte prin gradini). of, of..
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cge spune:
Ioana, sa va fie de bine mini-vacanta.
Cred ca v-a prins tare bine iesirea 'en deux'.
Merci ptr informatii, abia asteptam sa ajungem.
Si la mine a fost maica-mea in we, eu sunt in program de infrumusetare ptr concediu si ea m-a indopat non-stop.
Sa fiu grasa pe plaja.

Si azi m-am enervat la scarbiciu si am bagat la greu pizza.
Acum ca mi-ai zis: incerc sa mananc mai putin sapt. asta, ca sa fac loc ptr prajituri.![]()
Si m-ai linistit cu faptul ca erau multi copii/bebelushi.
S-a bucurat Miruna cand v-a revazut ?
Carmi,
, in locul trandafirilor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
alexuta2005 spune:
Maddy75 eu am trecut direct la Milumil 3 dar nu i-a placut deloc Alexiei. Milumil 3 are aroma de fructe si cred ca de aia nu-i place.
Am studiat cutiile de milumil 2 si milumil 3 .Milumil 3 contine in plus arome identic naturale(mar, para), pulbere de portocale si cereale(porumb si orez). Asa ca i-am luat din nou milumil 2 si am cumparat cereale simple de la Milumil(fara lapte )si o sa-i pun o lingura de cereale in bibe.
poze
Ioana75 spune:
A aparur Sofia pe forum, Hai si pe la noi, sa ne zici ce mai faci tu, ce mai face Nuka ... 
Cristina, sotul s-a ofticat pe mine ca nu i-am luat nushce wisky de la duty free, si a stat botos o bucata
. Dar i-a trecut pina la urma.
Nu mai pleaca sotul in germania, i-au cancelat cursul, asa ca oferta de TCM-uri cade; of, si aveam ditamai lista pentru el. Dar eu plec vineri si simbata la munte, la partea a 2-a a cursului de comunicare, sint curioasa ce ne mai invata.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Bonjour de seara ladies! N-am apucat sa citesc nimic...decat ultima pagina si nici acum n-am timp cine stie ce, dar vreau neaparat sa o complimentez pe Alexuta care are o minune de fetita. E o dulceata 

Ma pun acum pe citit si revin cu updatarile de rigoare ![]()
RalucaN spune:
Pai a plans un pic, Ioana , ca doar na, e o intepatura. Dar nu mai mult decat la vaccin. Eh, ca am avut noi ghinionul sa-si piarda un surubel si sa trebuiasca sa-i schimbam cercelul, ceea ce a presupus un chin suplimentar..., e partea a doua, dar voua nu o sa vi se intample asa. Oricum, urechile sunt ok, nu sunt rosii, nu o dor.
Mai, fata mea e ok acuma. Dupa ce la ora unu avea 39 si ii curgeau mucii , acuma nu mai are nimik, e vesela , mananca.... Doamne ajuta sa o tina tot asa. Dar eu nu mai inteleg nimic, a racit sau ce?
Afara tuna si ploua cu galeata. Am ratat ziua de plimbare. Si era ziua mea libera......
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
alexuta2005 spune:
Simo74 multumim mult!
Si tu ai o mandrete de baiat!
Fetelor ne trece si pe noi cineva in lista?
Alexia Elena, 14.octombrie.2005,ora 10.00, 3,600 kg
poze
kid2003 spune:
Raluca
ma bucur tare ca ii place lui Bursi Nan-ul. O sa pun si eu ciresele in apa, or fi avut puiuti de viermuti dar eu nu i-am vazut. Sper sa nu raceasca Bursi, cine stie ce-o fi avut, poate ii era prea cald...
Kristinutza, ii pun 6-7 cirese pentru ca i le amestec si cu alte fructe, d-aia, dar am sa ii dau si cirese suta la suta maine.
Bona a ramas singura cu fata pana la 7 seara, acum, am avut treaba la serviciu. A fost prima oara cand i-a pregatit ea masa de seara si nu stia cum o fac eu asa ca nu s-a riscat la cereale, i-a fiert orez in lapte si i-a dat cu mar copt. Dar laptele era Dorna, eu nu i=am facut niciodata asa si ei nu i-a dat prin cap sa fiarba orezul in lapte praf. Ufff, sper sa nu aiba ceva...
Acum Alex se plimba prin toata sufrageria si se baga in toate colturile. Nu-mi vine sa cred ca in 2-3 zile a facut asemenea progrese sunt tare mandra ![]()