Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

RalucaN, sa va fie de bine gaurile in urechi. M-ai speriat cu plinsul. Trebuie sa-i fac si eu Mirunei pina intr-un an, ca eu mi-am facut dupa 8 ani, la tzara, si imi amintesc si acum cum a venit o tanti cu lingura de lemn, acul cu ata rosie la capat si sare grunjoasa. Miruna nu trebuie sa aiba astfel de amintiri.

A venit mama la noi, bona are concediu. Si asa ca sint grasa, acum cu mama linga mine voi minca si mai mult.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bine ai revenit, Ioana! Bronzata, bronzata???
Gabi, frumos vampirash !
Pe mine ma doare capul de-mi vine sa-l tai...a fost furtuna afara, cu bubuituri si intuneric rau, oribil. Cu ocazia asta mi s-au terminat si trandafirii proaspat achizitionatisi plantati. Geamul nu-l pot deschide ca intra miros de balegar (isi pun astia ingrasaminte prin gradini). of, of..

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, sa va fie de bine mini-vacanta.
Cred ca v-a prins tare bine iesirea 'en deux'.

Merci ptr informatii, abia asteptam sa ajungem.
Si la mine a fost maica-mea in we, eu sunt in program de infrumusetare ptr concediu si ea m-a indopat non-stop.
Sa fiu grasa pe plaja.

Si azi m-am enervat la scarbiciu si am bagat la greu pizza.
Acum ca mi-ai zis: incerc sa mananc mai putin sapt. asta, ca sa fac loc ptr prajituri.

Si m-ai linistit cu faptul ca erau multi copii/bebelushi.
S-a bucurat Miruna cand v-a revazut ?

Carmi,, in locul trandafirilor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Maddy75 eu am trecut direct la Milumil 3 dar nu i-a placut deloc Alexiei. Milumil 3 are aroma de fructe si cred ca de aia nu-i place.
Am studiat cutiile de milumil 2 si milumil 3 .Milumil 3 contine in plus arome identic naturale(mar, para), pulbere de portocale si cereale(porumb si orez). Asa ca i-am luat din nou milumil 2 si am cumparat cereale simple de la Milumil(fara lapte )si o sa-i pun o lingura de cereale in bibe.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

A aparur Sofia pe forum, Hai si pe la noi, sa ne zici ce mai faci tu, ce mai face Nuka ...
Cristina, sotul s-a ofticat pe mine ca nu i-am luat nushce wisky de la duty free, si a stat botos o bucata. Dar i-a trecut pina la urma.

Nu mai pleaca sotul in germania, i-au cancelat cursul, asa ca oferta de TCM-uri cade; of, si aveam ditamai lista pentru el. Dar eu plec vineri si simbata la munte, la partea a 2-a a cursului de comunicare, sint curioasa ce ne mai invata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bonjour de seara ladies! N-am apucat sa citesc nimic...decat ultima pagina si nici acum n-am timp cine stie ce, dar vreau neaparat sa o complimentez pe Alexuta care are o minune de fetita. E o dulceata

Ma pun acum pe citit si revin cu updatarile de rigoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai a plans un pic, Ioana , ca doar na, e o intepatura. Dar nu mai mult decat la vaccin. Eh, ca am avut noi ghinionul sa-si piarda un surubel si sa trebuiasca sa-i schimbam cercelul, ceea ce a presupus un chin suplimentar..., e partea a doua, dar voua nu o sa vi se intample asa. Oricum, urechile sunt ok, nu sunt rosii, nu o dor.
Mai, fata mea e ok acuma. Dupa ce la ora unu avea 39 si ii curgeau mucii , acuma nu mai are nimik, e vesela , mananca.... Doamne ajuta sa o tina tot asa. Dar eu nu mai inteleg nimic, a racit sau ce?
Afara tuna si ploua cu galeata. Am ratat ziua de plimbare. Si era ziua mea libera......

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La mine nu ploua. Cred ca "ploua pe sectoare".

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Simo74 multumim mult!
Si tu ai o mandrete de baiat!
Fetelor ne trece si pe noi cineva in lista?
Alexia Elena, 14.octombrie.2005,ora 10.00, 3,600 kg

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raluca ma bucur tare ca ii place lui Bursi Nan-ul. O sa pun si eu ciresele in apa, or fi avut puiuti de viermuti dar eu nu i-am vazut. Sper sa nu raceasca Bursi, cine stie ce-o fi avut, poate ii era prea cald...

Kristinutza, ii pun 6-7 cirese pentru ca i le amestec si cu alte fructe, d-aia, dar am sa ii dau si cirese suta la suta maine.

Bona a ramas singura cu fata pana la 7 seara, acum, am avut treaba la serviciu. A fost prima oara cand i-a pregatit ea masa de seara si nu stia cum o fac eu asa ca nu s-a riscat la cereale, i-a fiert orez in lapte si i-a dat cu mar copt. Dar laptele era Dorna, eu nu i=am facut niciodata asa si ei nu i-a dat prin cap sa fiarba orezul in lapte praf. Ufff, sper sa nu aiba ceva...
Acum Alex se plimba prin toata sufrageria si se baga in toate colturile. Nu-mi vine sa cred ca in 2-3 zile a facut asemenea progrese sunt tare mandra

Mergi la inceput