Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 25
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Am venit si noi de la munte,a fost foarte frumos,copilul a fost cuminte pe drum,a stat numai in scaunelul ei,cred ca a inceput sa-i placa in masina.In rest,nu prea a mancat,am carat o gramada de borcanase dupa mine si pana la urma le-am uitat acolo,asa ca a baut lapte si cu asta basta.Acolo era un leagan de copii si toata ziua am dat-o in el,i-a placut ff mult.Mi-a dat cineva un patut pliant,nu e cine stie ce,dar a mers si se pare ca fata e incantata de el,asa ca l-am montat in sufragerie si acum suntem super inghesiuti.
Cel mai tare mi-a placut cand am venit acasa,s-a bucurat asa mult cand si-a vazut jucariile,camera,patutul a tipat de bucurie la toate si a pedalat vreo jumate de ora.
Mai fetelor,vreau s-o trec pe Milumil 3,trebuie sa fac trecerea treptat,adica sa combin cu Milumil 2?Voi cum ati facut?
Kristinuta felicitari pentru progresele lui Radu!Papa foarte bine!Bravo!
ralucaN,sa va fie de bine cu cercelusii!
Simodina,sper sa nu fie nimic grav,pe Bianca a ciupit-o un tantar acum 5 zile,norocul meu ca am vazut tantarul pe fata ei,ca altfel nu credeam...asa urat s-a facut,rosu cat unghia si cu o vezicula cu lichid in mijloc,si abia acum s-a uscat.
RalucaC,mersi mult de raspuns.
gabiarama spune:
Salutari tuturor !
Felicitari piticilor pentru recentele achizitii in materie de dinti ,mers si vorbit ! Multa sanatate celor bolnaviori si
ca sa le treaca repede .
Vineri mi-a dat sotul meu o super veste : la sfirsitul acestei saptamini mergem la mare .Doua zile va fi in interes de serviciu (un seminar) , apoi va fi numai cu noi .Acum ,sincera sa fiu , mi-e putin frica pentru alea doua zile in care voi sta mai mult eu cu piticii , dar va mai fi o familie cu un copil si sper sa fac fata cu brio .La plaja nu cred ca o sa ies singura cu ei ,ca mi-e ca voi rataci pe unul din ei ,ca am doi "miscatori" in casa ![]()
Tudor e inca fara dinti ,si miine face 9 luni ,asa ca probabil vom si noi pe podium la "cei mai sexi copii" .In patru labe inca nu merge ,face doar un singur pas si cade in bot .In schimb isi da toata silinta sa mearga cit mai repede in picioare .Deja ,dupa 2 zile de antrenament la marginea canapelei ,se vede evolutia :azi chiar prinsese in miini un tricou de pe canapea si nu a realizat ca nu se tine de nimic si a facut 2-3 pasi singur .Noroc de mine , ca am fost pe faza ,ca l-am prins in timp ce era in cadere libera spre gresia din living ![]()
Si lui ii plac ciresele ,dar mai ales visinele .Am si o poza semnificativa in acest sens ,dar urmeaza sa o pun in album .Sotul meu i-a spus "vampirul" cind a vazut fotografia .
Mai nou, ii place sa danseze .Cum aude o melodie incepe sa se bitiie .![]()
Incerc sa mai pun si eu niste poze , daca am noroc si nu se trezeste.
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
RalucaN spune:
Asa am si facut Alexuta , mersi pt. sfat Le-am scos samburii si le-am pus intr-un castron cu apa. Au iesit imediat viermisorii. Erau din aia f.f mici (pui probabil) de aia intrebam daca sa ii mai dau sau nu, pt. ca nici nu prea ii vedei prin cireasa.
Karmenutza eu le las cu coaja si le bledaruiesc si pun si doua trei lg. de branzica.
Abia acuma a mancat Cata masa de fructe, iar piureul de legume nici nu vrea sa-l vada. Fructele le-a mancat pt. ca erau cirese, pe care le adora. Altfel cred ca nici pe astea nu le manca. Are febra si ii curg mucii en gros. Fantastic cat de repede li se poate schimba starea. De dimineata nu avea nimic, era vesela , totul era ok. Pe la 11.30 -12 dormea si m-am dus sa pun mana pe ea pt. ca mi se parea suspect ca nu s-a trezit sa manance. Si ardea toata. Am trezit-o si i-am pus termometrul. 39. Uffff.... Acuma i-a scazut, nu mai are, dar are muci pe gat pe undeva si nu pot sa-i scot deloc cu prostia asta de pompita. Am vorbit cu sotul si diseara cand vine acasa trecec sa-i cumpere batista bebelusului. Proasta eu ca nu am luat-o pana acuma, sa fie in casa ca nu stii cand iti trebuie.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
codruta_grg spune:
Raluca, sanatate la Ioana. Cumpara neaparat batista. Noi o avem si sunt tare bucuroasa, ii aspiram de vreo 3-4 ori/zi si nu-i stateau mucii in nas. Pe mine nu ma lasa sa ma apropii de nasul ei cu pompita, asa ca am fost nevoita sa o cumpar. In 10 secunde nu mai are nimik in nas.
Eu ii curat coaja la cirese
. De maine nu i-o mai curat.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
gabiarama spune:
Poze noi: vampirul , maninc visine
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
alexuta2005 spune:
Karmenutza eu le las asa cu coaja, le blenderuiesc si mai adaug 2 linguri de cereale milupa simple, fara lapte.
poze
kristinutza spune:
moki, am trimis copilul mai de dimineata in parc cu soacra-mea. a fost aerul mai respirabil. la 11 era deja acasa. dar maine cum mergi? tot pe la ora asta? ca vin si eu cu radu! 
simodina, sper sa se rezolve cat mai repede bubitzele lui serban. si sa nu mai apara.
dana_ch, multumesc. si mie mi se pare aiurea in parc cand imi zice o baba: "da' pune-i mama, caciulitza, ca-i cam corent". ce dreaq "corentu'" mama lui de "corent" ca ma 'nervez acu! cand vad unii copii infofoliti pe caldurile astea...
ma, cum naiba se face insa ca respectiva baba care comenteaza cum imi imbrac eu copilul e la maiou si fusta subtire?
n-o trage corentul? nu-si pune o caciula? 
bine ai venit, ioana! mutare usoara.
cge, kid, raluca, maddy multumesc. 
raluca, cred ca e greu pt tine s-o vezi pe bursi cu piciorusele asa...
incearca sa te gandesti ca e o situatie temporara.
kid, de ce zici 6-7 cirese? eu ii dau cirese pasate cat intra intr-un borcanas mare. dar oricum ma uit la fiecare sa n-aiba carnitza. 
karmenutza, ce de noutati! 
eu ii dau ciresele cu tot cu coaja, date la blender, cu o banana si biscuti.
gabiarama, asa vampirash cresteti voi acasa? 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Ioana75 spune:
Salut din nou! Felicitari pentru toti bebelusii care au facut progrese weekendul asta
! Ne-am mutat incredibil de repede, parca nu am fi in Romania
.
Va multumesc foarte mult pentru urarile referitoare la plecare, cite o
bulgareasca pentru Kristina, Cristina, Kid, Ruxandra, Veronica, Marlena, Anto, Antonia, Carmi, Raluca Radului, Dana frantuzoaica.
Anto, bine ati ajuns acasa cu bine
. Multumim foarte mult pentru cadouri
.
Ioana, Kristina, si eu am bunici in judetul Suceava
.
Marlena, trebuie sa contractez un speolog sa caute in gura Mirunei dupa dinti noi
. Bafta multa cu balcoanele si mesterii.
Vera, am admirat-o pe Iulia la botez
.
A fost bine la www.russalka-holidays.com/" target="_blank">bulgari, mult mai ieftin si mai curat ca la noi; nu a fost luxos, e un complex pentru oamenii "de rind"; erau multi cu bebei mici; carucioare si premergatoare peste tot
. As vrea sa mergem si cu Miruna, poate in septembrie. Eu am stat la piscina, nu m-am bagat in mare ca sa nu inund bulgaria
. Si mi-am tatuat un smiley
pe mina. Iar schema cu all inclusive e cea mai tare din parcare, am mincat zeci si zeci de prajituri; s-a si vazut, am pus 1,5 kg in 2 zile
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
RalucaN spune:
Ioana bine ai venit! sa-ti fie de bine odihna! zeci de praji zici? Mmmmm............
Maddy eu cand am trecut la Milu 3 am trecut treptat, inlocuind cate o masura. Dar dupa doua zile am trecut la Nan, tot treptat. Nu-mi placea Milu 3 pt ca era prea gros si dulce si aromat. Nici lui bursi nu-i placea, ii lua o ora sa bea un bibe. Nan-ul ii place f. mult, bea 270 ml dintr-o rasuflare (sarumana Kid pt. sugestie, a fost buna
)
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga