Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata cu pupi la fete

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita

Kristinuta mersi ,bine ca mi_ai adus aminte sa mai completez albumul"evolutia" cu poze
Moki ,eu una spun sa stai linistita cu Mario ,fiecare copil are ritmul lui
Simodina facem pupi lui Serban sa scapati repede de bubite
Dana este foarte bine ca il lasi mai lejer imbracat ,asa sintem si noi ,dar sa ii vezi pe cei de aici chiar si cind este frig ii vezi mai dezbracati
Ioana bun venit si mutare cit mai usoara
Raluca deja este o scumica bursi ,dar acuma cu cercelusi trebuie sa fie o scumpa ,facem pupi sa treaca repede
Tonnia felictari pt dintisor si pt tine sa treaca repede oboseala si raul ,ce face burtica ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cit despre noi sintel la acelasi capitol cu trezirile ,chiar m_am obisnuit ,dar totusi doarme ceva ziua acuma ,a inceput sa pape bine nu va spun ca ieri am avut peste la masa de pranz pt noi si i_am dat si lui ,ia placut la nebunei ,asa ca astazi ii da mami peste la pranz,nu va mai spun ce frumos papa biscuitelul singur ,o placere sa il privesti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata si va multumesc pt urarile de insanatosire fetelor
Eleni e mai bine, mai are doar nasucul mai plin si nu ma lasa sa-i scot cu pompita, insa ieri a avut taticul febra 39,5 si azi vad ca ma incearca pe mine. E o viroza se pare. La mine sper sa nu se lase cu febra, ca nu stiu ce sa iau cat alaptez.
Azi ne-a chemat la anti-rujeolic, o sa mearga socrul meu cu ea, sa nu molipsim noi alti copilasi pe-acolo, acum eu sper sa nu i-l faca daca are nasul infundat. Am intrebat daca pot sa-l refuz cu semnatura si mi-a zis ca nu, ca iar e epidemie.
Fetelor, intreba cineva la un moment dat CATE CALORII TREBUIE SA MANANCE bebeii, nu mai stiu cine, scuze, memoria asta...Am gasit eu un program, de fapt stiam ca-l am, dar nu-l gaseam. Va dau mai jos tabelul cu calorii, vitamine, minerale, etc, necesarul zilnic pt copii intre 5 luni si un an.

Energy 680 - 1020 Calories
Calcium 540.0 mg
Folate 45.0 µg
Iron 15.0 mg
Magnesium 70.0 mg
Niacin 8.0 mg
Phosphorus 360.0 mg
Protein 18.0 gm
Riboflavin 0.6 mg
Thiamine 0.5 mg
Vitamin A 400.0 µg RE
Vitamin B12 1.5 µg
Vitamin B6 0.6 mg
Vitamin C 35.0 mg
Vitamin E 4.0 mg a-TE
Zinc 5.0 mg
Acum ideea e sa stii cat si cum contine fiecare aliment. Programul e pe Encarta Encyclopedia, dar nu la toate editiile. '97 si '99 il au. Si e si o lista vasta cu alimente si calculeaza fain. Eu ma mai luam dupa el cand eram gravida sau inainte, cand voiam sa slabesc, dar ma plictiseam repede
Va doresc o zi buna tuturor

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mda, nu am mai iesit afara. Cald rau!
Mersi Dana pt pupici! back to you! Da, e tare simpatica bursi cu cerceii. Mai ales ca are unul de un fel si altul de altfel. Va dati seama ca nu am mai avut curajul sa i-l schimb si pe celalat. Am zis ca o las asa pana se vindeca. Eh, am fata punkista, ce vreti?
Moki, si eu zic ca si fetele, sa nu-ti faci griji cu vorbitul, nu cred ca e cazul. Daca zici ca reactioneaza la sunete, la voci, chiar si danseaza..... , e clar ca nu are vreo problema cu auzul. O sa zica el vrute si nevrute de o sa te saturi, dar cand o sa vrea. Nici Cata a mea nu se prea omoara cu sunetele. Ah, nu v-am zis, zice mama. Dar numai cand sufera. A zis prima data cand era pe masa de radiografie si ii era frica. Si a mai zis o data acuma cand i-am schimbat cercelusul. Plangea si zicea mama, ma ma ma..... Uffffff mi se rupea sufletul . Dar cand nu are nimic nu mai zice.
Codru super incaltarile!
Nadina si fata mea a facut o chestie de genul asta pe burta si pe piept chiar in maternitate. Nu stiu daca e acelasi lucru. Nu stiu ce i-au facut asistentele acolo,ca a doua zi nu mai avea nimic.
Bravo lui Raducu pt. mers de busilea!!! Sa te tii acuma mamico alergat prin casa dupa copil!

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Vroiam sa-i dau cirese si am vazut ca au viermisori. Oare sa-i mai dau?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raluca...parca o vad pe soacra mea in a ta...pe mine m-a innebunit ca i-au iesit bube pe fata si m-a tot bombanit ca imi imbolnavesc copilul ca dintr-una da intr-alta si tot asa.
Eu zic sa ii mai cauti cirese si fara "carnitza", pastreaza carnitza pentru masa de pranz Eu am cumparat azi cirese fara viermisori, tre sa te uiti bine la ele, oricum la 6-7 cirese cat ii dai e usor sa te uiti prin ele.
Cristina, ce dragutz ca v-ati jucat la nisip. Eu n-am apucat sa ma vad cu Ruxandra, lenesa din mine a scos fata afara sambata pe la 1, cand era mai cald, am stat la umbra vreo 30 de minute si inapoi acasa. Sper sa ajung maine in parc, ca diseara stau mai mult la serviciu si nu pot ajunge acasa inainte de 7-8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

bursicutei, ca si Ancuta cand sufera, o cheama pe 'meme'.
Am lasat-o sambata o ora cu maica-mea si ii era somn, si maica-mea nu se prindea, si am inteles ca incepuse iar sa o cheme pe 'meme' sa o ajute.

cat despre soacra da-o pe 'ignore'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Nu am cuvinte sa va multumesc pentru suport si incurajari, la toate!!Sper si eu totusi sa nu fie probleme ,decat exclusiv de lene raportez diseara si parerea doctoritei,ca tot mergem azi sa facem vaccinul..brrrrrrrrrrr...

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

RalucaN rupe coditele si pune ciresele intr-un vas cu apa. Ai sa vezi ca o sa iasa viermisorii din cirese. Eu asa am facut. Alexia tocmai si-a terminat portia de desert: cirese.A fost foarte incantata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna la fete!
Azi iesim si noi la raport dupa un we "plimbacios". Am achizitionat tarc in care fata mea sta tare cuminte sii se joaca, cu o gramada de jucarele pe langa ea. Sunt super incantata de el, am scapat de canapeaua deschisa tot timpul, cu diguri de plapumii, perne etc. Tziganie curata, ce mai...mi-era si jena sa mai vina cineva pe la noi. Acum suntem oameni civilizati, am strans canapeaua si am instalat tarcul in mijlocul sufrageriei. Se strange foarte usor, seara il strangem. E si destul de mic, nu-mi ocupa mult spatiu, mai avem loc destul sa circulam pe langa el. E usurel si il pot muta pe hol, cand merg la bucatarie sa fac mancare, pentru ca ea nu sta singura in camera. In ultimele 3 zile de cand nu am mai scris, ii apar si 2 dinti. Incisivul central stanga jos a spart gingia bine si se simte la deget, cel din dreapta a spart cu un colt. Avea dreptate "dr. adevarat" cand a zis ca o sa-i iasa mai multi deodata. Deci iesim din campionatul celor fara dinti.
Moki, stai linistita cu vorbitul, Victor al meu pana la 3 anni a zis doar cateva cuvinnte, cele mai uzuale. Si de atunci ne-a disperat cat de mult vorbeste, chiar si acum...despre vaccin, ce sa-ti zic? "Dr. adevarat" mi-a zis ca vaccinul asta se face pentru sanepid, nnu pentru copii. Nici nu imunizeaza, mai rau le face. Fii-mea la o saptamana de la vaccin, a facut bronsiolita. Daca poti sa-i fentezi, fenteaza-i!

Catalina

Mergi la inceput