Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 23
Dana_ch spune:
sanatate si La multi ani! celor care au mai adaugat cate o lunita.
noi ne plimbam toata ziua cu pauze de masa si somn pana e timp frumos ca am inteles ca iara vin ploi.
ieri se uita toata lumea la noi ca la circ pustiu meu era in body si picioarele goale,pai daca era peste 25 de grade cum era sa-l las?
am vazut poze cu copilasi frumosi
diana ce scump e petrut cum doarme el,asa si trebuie daca ii era somn baiatului ce sa faca.
oana tare imi plac urechiile lui andrew
hildegard wow e mai ic decat lucas si se ridica singur bravo,lucas inca nu se ridica
vera sa-ti traiasca mca crestina 
codruta petra e domnisoara frumoasa cu succes la baieti
kristinuta felicitari pentru mersul de busilea.
carmi mersi 
Poze cu
Lucas
Hildegard spune:
Alexuta, felicitair si voua pentru baba, papa, apa, mama

Dana, las' ca se va ridica si Luca. fiecare dupa cume dezvoltat si are ritmul propriu de crestere
.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor
! M-am intors vie de la Bulgari, doar un umar ars
, iar acum ne mutam cu firma la alt etaj (sub antene GSM
). Revin cind sint mutata si cu netul mergind.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
'Neata fetele!
Diana, ma bucur ca ai gasit ochelarii. ![]()
Cand vii in Bucuresti, recuperez prajitura
Ioana, bine ca ai intrat sa ne saluti.
Daca mai intarziai, ma gandeam ca te-au oprit bulgarii.
La faza cu vorbitul, sa vi-l spun pe Victor care pana la 2 ani vorbea numai cuvinte separate. Pe la 2 ani si un pic, a fost la soacra-mea care vorbeste intruna.
Si atunci copilul a protestat. Prima propozitie a fost: 'Bunica, taci!'.
Ieri dupa-amiaza/seara ne-am intalnim cu Maria si Ramona in parcul din Tei. Asa ca s-au jucat copiii toti 3 la nisip.
Dana_ch, si sa vezi cum se uita lumea la noi cand pustancele noastre de 9 luni erau de tot in nisip. Cred ca aveau nisip si in pampersi.
Oricum noi am fost tare incantati de intalnire, si mai vrem![]()
Bravo, Radu, ptr mersul de-a busilea.
Simodina, sanatate lui Serban. Tine-mi pumnii sa scapati repede de bube.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Tonnia spune:
Ioana, de abia astept sa spui cum a fost.
Simodina, nu cred ca e herpetica treaba asta, a facut ceva, vreo stafilococie din aia, ai sa vezi, nici nu arata asa eruptia herpetica. Tin pumnii!
Hai ma moki, nu mai dispera asa aiurea! Uite, eu la 9 luni am zis primele silabe, cica nu tine de inteligenta, de nimic, ci de coborarea laringelui, a corzilor vocale nu stiu cum, e complicat, am vazut pe Discovery, parol!
fetelor, dupa ce toata saptamana l-am dat pe tero cu gel pe gingia de sus, am vazut ca de fapt ii iese un incisiv lateral de jos! S-a trezit de 5 bilioane de ori, nu-mi venea sa cred ca s-a facut lumina si eu ma simt mai rau ca aseara.
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Planuisem sa ies afara de dimineata si pana m-am fatait, pana m-am mosmondit a adormit bursi. Acuma e deja 10 si ceva si ea doarme dusa si deja vine caldura. Asa ca pana deseara stam in casa.
Dupa cum va ziceam am fost sambata si i-am facut gauri in urechi. S-a lasat bineinteles cu urlete si tipete (motiv pt. care pur si simplu am uitat sa cer nr. de tel. , Ioana mii de scuze).Dar procedura a fost tare simpla, un tac si gata. Eh, pana am ajuns acasa s-a potolit fata, a si uitat de intamplare. Dar nu stiu ce s-a intamplat cu unul din cercelusii astia medicinali, cred ca nu a clipsat bine, ca pe cand ne plimbam noi pe afara i-a cazut surubelul acela din spate. Si imi era frica ca o sa-i cada si poate il mai si inghite Doamne fereste M-as fi dus la bijutier sa mai cumpar o pereche, dar inchisese, asa ca i-am scos cercelul medicinal si i l-am pus pe al ei. Bineinteles ca a inceput iar o tura de plansete (si normal, va dati seama saracuta de ea). Eu eram varza, plangeam impreuna cu ea, sotul meu i l-a pus. Si apare si soacramea in vizita. cand vede cum plange copilul zice: " Vaai, nu ati avut de lucru sa dati gauri in urechi la fata!" Dupa ce ma freaca la cap de cand am nascut ca de ce nu i-am facut gauri..... acuma sa-mi zica ca nu am avut de lucru. Dupa ce ca eram plina de spume (scuzati expresia!) ca am chnuit fata, mai vine si ea cu remarca ei inteligenta. Nu m-am putut abtine si m-am rastit la ea: "Daca nu are gauri de ce nu are, daca are nu am avut de lucru, cum o dai nu e bine!!" A tacut malc.
Cam astea au fost aventurile noastre de weekend.
Cu piciorusele ne descurcam destul de bine. In sensul ca nu o deranjeaza deloc gipsul nici chiar cand iesim afara. Ma gandeam ca pe caldurile astea o sa faca ca toate alea, dar nu are nici o treaba. Mai mult pe nmine ma deranjeaza, psihic, cand ma gandesc ce cald e. Plus ca ma enerveaza ca se uita lumea la noi pe strada ca la urs.... Si tot aud in susoteli in spatele meu. Ma rog, e normal, poate si eu m-as fi holbat daca as fi vazut un bebe mic cu ambele picioare bandajate.
Hai ca s-a trezit, ma duc sa scot nasul pe geam sa vad cum e, poate dam totusi o tura pe afara.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga
kid2003 spune:
Uau, Raducu, bravo pentru mers! Kristinutza, ce baiat mare ai, gata de acum!
Am cumparat si noi covor
nu mai mergea de gura soacrei. E frumos, din lana, gros, cu niste franjuri pe toata suprafata, tocm buni de supt. Alex e f fericita, se rostogoleste de zor pe el si o ia la picior (in 4 labe inca) si ajunge tot pe parchet, o las in pace.
Camelia, eu nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, Alex avea 7,500 la 8 luni si dr nu a zis ca e distrofica, ba chiar e undeva pe la mijloc pe graficul de crestere, asa ca e in norma. Daca mananca bine si creste cat de cat, e ok.
Cuscra Nadina, imi pare tare rau de ce aud. Investigheaza bine la baiat, sper sa nu vie ceva viral si sa va treaca repede
Si lui Alex ii e dor de sotul ei, fa-l bine si faceti-ne o vizita, ce zici?
Alex s-a trezit si ea duminica cu niste bubite pe corp, pete rosii si in mijlocul petelor o bubita alba cat un varf de ac. A stat toata ziua de ieri asa, dar am lasat-o in pace (iar duminica, nu ma mai tineau nervii sa o duc la camera de garda). Cred ca a facut o alergie la ceva, habar n-am de la ce ca nu a mancat nimic nou. Azi dimineata ii trecusera cele de pe spate si picioruse, mai avea cateva pe piept si pe maini dar mult mai vagi. O las in pace, bine ca nu a fost mai grav. (Banuiesc ca e de la un borcanas Nestle lasat in frigider deschis- de vineri pana duminica, scrie ca se poate pastra 2 zile dar o fi ea mai sensibila)
cge spune:
Antonia, da' cred ca a inghitit si ceva nisip Anca.
ducea la gura formele de nisip.
Si Maria parea ca aprecieaza jucariile cu gust de nisip![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Noi am fost deja la plimbare. Dar vad ca nu-i pot schimba inca programul de somn...
Uitati ce am gasit: http://www.shoes.com/product.asp?p=5020641%7EKids%7CGirls%7CInfants&sc=KIDS&variant_id=84602
Oare nu va vine la nici una rude din America
? Sa mi aduceti.... pliiizzzzz!!!!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI