Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bravo, kid, pt progrese!
gata, m-am lamurit cu ciresele. (mi-era ca stii tu ceva ca trebuie date in cantitati mai mici, vreo treaba de asta. si vroiam sa ma iau repede dupa tine, ca poate stii mai bine ).

sa stii ca in seara asta iar te vad mov

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cristina, draguta ca de obicei
Ioana, ce vrei de la TCM? Iti comand eu pe net daca vrei si-ti bag pachet. Sa-mi zici.
Baaaai, astept caruciorul ala de la Hauck de 20 de zile (cica termen de livrare o saptamana), deh, e perioda cu zile libere aici, asa ca are neamtzuŽun drag de munca...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Raluca,Alexuta mersic de raspunsuri.

Pacat ca e asa dulce Milumil 3,mie mi-ar fi placut sa bea Nan,dar e mai greu cu bebe mofturos.Mie dr mi-a zis ca pot sa-i dau Milu 2 + cereale pana la un an,in caz ca nu-i place 3-ul.
Am luat si eu cirese si o incerc maine,vad ca se poarta

Am inceput regimul ala,Scarsdale...si acum ma uit la cutia de praline si beau apa plata..sper sa rezist tentatiei,ca eu nu ma satur pana nu termin cutia

Azi m-am cocosat,toata ziua fata a vrut s-o tin in picioruse...in plus s-a ridicat singurica din patutul de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna fetelor,
Astazi am fost si noi la dr. si cica avem si noi un talus valgus numai la piciorul stang, dar reflexele la picioruse sunt bune si cica se rezolva cu masajul zilnic al boltei plantare. La mersul in picioare avansam..stam si singuri in picioare fara sprijin si chiar punem cate un pas apoi ne dezechilibram.La 9 luni si 2 saptamani avem 10 kg si 74,5 cm .
Saptamana viitoare adica la 9 luni si 3 saptamani vom face vaccinul antirujeolic.
Cuscra ma bucur ca nora mea e mai bine acum...o de la Alex.
Bine te-ai intors Ioana!

Am vazut o multime de poze cu copii frumosi .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mysweetest

buna fetelor,
Astazi am fost si noi la dr. si cica avem si noi un talus valgus numai la piciorul stang, dar reflexele la picioruse sunt bune si cica se rezolva cu masajul zilnic al boltei plantare. La mersul in picioare avansam..stam si singuri in picioare fara sprijin si chiar punem cate un pas apoi ne dezechilibram.La 9 luni si 2 saptamani avem 10 kg si 74,5 cm .
Saptamana viitoare adica la 9 luni si 3 saptamani vom face vaccinul antirujeolic.

Cuscra ma bucur ca nora mea e mai bine acum...o de la Alex pentru Cata.
Bine te-ai intors Ioana!

Am vazut o multime de poze cu copii frumosi .

uite cat am crescut

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Codruta eu de 3 zile il culc pe Alex. doar o data pe zi si doarme cam 2 ore - 2 ore si jumatate pana pe la 15 apoi se culca tocmai la 21.
Daca mai dormea chiar si 30 min pe la 18 se culca foarte tarziu...pe la 23.
O sa incerc sa pastrez doar un singur somn..cel de la pranz..mie imi convine mai mult.

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara, fetelor!
Iaca si eu pe scurt:
Radu si-a insusit si a ros la o cireasa, pana sa ma prind era deja papata jumatate. N-a avut nimic, drept care l-am mai servit cu una, dar era sa se inece, asa ca am sistat experimentele.
Sufera de cald teribil, e transpirat mai ales la cap. Asa ca s-a guturait, ii curge nasul - apa deocamdata si stranuta. I-am dat un nurofen pe dupa-masa, am vrut sa-i mai dam unul pe seara dar... am uitat! Si copilul a adormit, asa ca... adio. Voi cum ii mai culcati noaptea? inveliti-neinveliti, cat de dezbracati?
Weekend-ul a trecut ca furtuna, sambata program de piata si gatit - ba si dulceti, de visine si de fragi, c-am gasit in Obor si asa ceva nu se rateaza, si inca si de prajitura cu visine, de care ma ating asa in treacat, vaaai ce vointa am!
Iar duminica am avut program de Radu, cu un intermezzo foarte bine-venit, m-a luat o pretena la targul de carte de la romexpo si... ei bine normal c-am spart o groaza de bani pe acolo, ca nu-i chip sa rezisti, si m-am abtinut cat am putut!! I-am luat si lui Radu, doua carti cu pagini groase, cartonate, si cu "claxon", una face ca rata - si e despre rata, evident, si una ca broasca, in serie mai sunt oaia si calul dar nu le mai aveau. S-a distrat Radul mamii pe cinste.
Mi s-a trezit baiatul la 4 dimineata (stiu, Tonnia, ca razi acum de mine, dar zau daca am avut de la o luna incolo treziri noaptea!!) si ne-a facut program: l-am dezbracat, l-am schimbat, i-am dat apa, in final l-am luat in pat intre noi si dupa ce s-a jucat o vreme - pacanind suzeta de capacul de la bibe, spre disperarea sotului - a adormit. La 7 dimineata m-m trezit cu un piciorus delicat in fatzau, si cu un zambet shmeker! Cand a vazut ca m-am trezit, s-a rasucit 180 grade si a proptit o talpa si in nasul lui tat'su. Misiune indeplinita, ne-a dat desteptarea!!
Asaa, si bona n-avem saptamana asta, ca s-a dus la tara!! "Noroc" ca barbata-meu n-are de lucru... si spre marea mea incantare, o mai cheama si pe ma-sa, care saraca tare mai e depasita de nepot-sau....
Dar eu am glas -ooops, sa nu uit sa iau antibioticul!!
Kristinutza, multam, pai mananca bine de tot Radu. Ma interesa cum imparti in 4 mese toate principiile alea nutritive, si fructe, si lapte, si iaurt, si cereale etc. Ca noi tot i-am dat 5 mese, dar deja sunt la 3 ore maxim intre ele si nu stiu daca e bine...
Camelia, eu nu i-as da peritol pt pofta de mancare!! Eu stiu ca e anti-alergic, si ca oricare din aceasta specie, nu e bine sa il iei fara motiv. Cam ciudat dr.... N-ar fi bine sa auzi si o alta parere?
Ioana, , mersi de trandafirul bulgaresc!!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Ioana,eu am crezut ca a mers si Miruna la bulgari,chiar eram curioasa cum s-a imprietenit cu ei..Oricum,felicitari,cred ca a fost un we tare reusit!!
N-am reusit sa fentez doctorii,asa ca Mario a facut azi antirujeolicul..deocamdata e bine,sa vedem urmarile..la disperarea mea cu ne-vorbitul mi-a dat trimitere la logoped,dar asta chipurile ca sa ma linistesc,nu ca ar avea copilul ceva...offff...la primele sunete legate dau de baut
Kid,pupici Alexandrei misunatoarea!si noi exploram fiecare coltisor si "aram" de-a busilea toata casa,si asta cu o vitezaaaa de mi-e mie greu sa-l prind pe micul argint viu..mai nou pe mine ma dispera ca se ridica in picioare si in carut,cu tot cu curelele legate de burta..;face asa o scafa la stanga si in secunda doi e sus..va dati seama munci ca la fiecare pas opresc carutul..
Kristinuta,hai poate ne vedem maine!Fac demersuri sa prind o banca la umbra

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Am uitat sa raportez dimensiuni:la 8 luni si 3 saptamani - 8.800 kg si 72 cm
nu mi se pare foarte "voluminos",dar proportional cat haleste la cat se agita,cred ca e ideal..

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetele, ce impact au copii vostri asupra celorlati, straini?

Hai sa incep eu: Petrut a bulversat inceputul de idila a 2 tineri. Eram la casa, la supermaket intr-o seara si in fata mea un tanar cumparase un buchet de flori unei tinere. Se vedea ca-s la prima intalnire, amandoi vorbeau frumos, lugu-lugu, casiera se misca incet si ei aveau timp de povesti. Apar eu cu Petrutu' care avea chef de vorba, trage cateva tipete ca sa se faca cunoscut, se apleaca in carut si da sa-l traga de pantaloni pe tip, si se baga in vorba incat tipa a trebuit sa ridice glasul sa-i spuna ca a petrecut un an in Spania si tipul sa strige si el ca a facut studii pe nu stiu unde si tot asa. Toata coada asculta, cei doi se tot uitau la Petrut si la mine, eu calma. Au plecat strigand unul la altul, apoi au coborat glasul . Petrut tot nu tacea

O prietena americanca mi-a povestit ca s-a dus cu sotul si fetita intr-un bar (aici e interzis fumatul) cand cea mica avea 2 luni. Echipa de fotbal american a statului ( in prima liga) sarbatorea o victorie, cica erau 17 tipi din aia lati in spate. A trebuit s-o alapteze la un moment dat, ea era senina, insa toti fotbalisti se inrosisera

De pe forum, mie una mi-a placut faza cu Ancuta schimbata de pampers sub privirile celor din masina decapotabila

Sigur aveti fiecare cate o poveste de zis...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput