Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 28
kristinutza spune:
maddy, felicitari pt ridicatul in picioruse.
mysweetest, acushik o ia la fuga alexandru! 
raluca, radu meu doarme intr-o salopetica f subtire gen maiou. de cand a fost prea gros sacul de dormit pt vremea asta l-am culcat in pijamalutza asta, cand era mai racoare cu un body cu maneca lunga pe dedesubt. ca nici atunci nu l-am pus cu paturica. nu stiu altii cum stau, dar al meu se joaca cu patura singur cucu-bau de-i sare somnul de ras. poate e si greseala mea, ca el stie paturica de jucarie, ca distractia cea mai mare la el e cand ii arunc paturica peste el si el o da la o parte.
deci nici gand sa stea invelit. ![]()
vaaai, ce "frumos" v-ati trezit...
moki, nici azi nu ne nimerim. a venit iar soacra-mea sa-l scoata mai devreme, pe la 8.30 au plecat. ca ar fi prea cald la pranz. tu pe dupa-amiaza nu mai iesi o data?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Si noi iesim indata afara.
Petra doarme dezvelita, cu un body cu manaca scurta si pantaloni subtiri de pijama. Azi noapte atata s-a foit, precis de caldura.
Ieri am avut musafiri, pe o fetita cu 3 luni mai mica decat Petra. A inceput sa strige si Petra a venit cu viteza la mine in brate....asa s-a speriat
....E tare mamoasa..Sa vedeti cum ma strange de gat si nu-mi da drumul. Nici la taicas-o nu vrea...
Acuma imi dau seama de ce baga Petra atatea ture de somn. Se joaca in nestire si oboseste....Din pacate noi nu cadem late...Daca nu ne facem somnul e jale cu adormitul.. Nu vrea sa doarma, numai cu scandal.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
BiuMil spune:
buna dimineata
Kristinuta, Laura cand iesiti azi?
cineva intreba de ciupituri de tantar...am patit si noi asa de 2 ori. i s-a facut o galmitza galbena care trece destul de greu. Dr noua ne-a spus sa il dam cu spirt si cam atat. poate fi o forme alergica, dar asa patesc si eu, daca ma pisca un tantar fac niste umflaturi....si cand te ga,desti ca sunt din Tulcea!!!
asa deci, ati trecut la cirese...in foile mele de la dr spunea dupa un an, dar voi incerca si eu ca tot e sezon!
nu mai stiu daca s-a discutat, dar da cineva suc Tedi?
raluca eu il culc in body fara picioare sau maneci si cu un cearceaf care sta mai mult sub el decat pe el...si asa transpira destul de mult.
cu somnul avem si noi dificultati...nu mai vrea sa doarma decat o data pe zi. am citit insa in CC ca in jurul acestei varste asa se intampla...
la multi ani lui Fabiano, Serban, Tudor, Dennis, Alexandrei !!! si iubitului mamii care face 8 luni!!!!
ce mai face oare Valen? dar Dr Alina?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Ieri chiar ca a plouat pe sectoare, eu n-am vazut strop de ploaie.
Carmi,
lui Fabiano! Nu m-am bronzat, ca n-am stat la bronzat, mai mult in apa, ca pestoaica. Multumesc mult de oferta cu TCM, s-ar putea sa profit de ea
.
Cristina, s-a bucurat Miruna abia dimineata, ca am venit pe la 11 seara, si dormea.
RalucaC, m-ai omorit cu prajitura cu visine
.
Felicit pe toti piticotii (va pregatesc sufleteste pentru piticodrom
) care au facut progrese. Miruna progreseaza si ea, baga jucarii pe bat si se bucura mult de fiecare data cind reuseste.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dana_lucia spune:

si de la noi azi. In primul rind felicitam toti bebeii care au mai implinit in ultimele 2 zile sau implinesc azi inca o lunita! La multi ani!

Am niste zile destul de aglomerate si nu prea am timp sa mai scriu pe forum. Alberto e in continuare foarte bine, a depasit granita celor 11 kg, e activ si tare nazdravan.
Sa aveti o zi cit mai buna si salutari,
Dana Lucia si
Alberto
Tonnia spune:
Am pus ciresele in apa de vreo 10 minute, nu a iesit nimic, inseamna ca nu au sau nu au avut timp aia sa iasa?
Carmi spune:
Bianca, Ioana, Dana-lucia
!
Spunem si noi la multi ani lui Milan, Serban, Tudor, Dennis, si Alexandrei! Sa cresteti mari si sanatosi !
Vorbeati de somn, Fabiano doarme de vreo 5 ori pe zi, cam 30-40 de minute, si asta spre fericirea mea, ca mai pot face una, alta...
Pup fetele,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
alexuta2005 spune:
Tonnia eu le las mai mult timp.Nu stiu exact cat.
La fel fac si cu ciresele si visinile pentru dulceata si compot.
poze
alexuta2005 spune:
Ioana75 Miruna stie sa bage jucarii pe bat deja?
Alexia are si ea o jucarie cu un bat si niste cercuri de plus care trebuie bagate pe bat dar nici nu s-a uitat la ea.
poze