Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tonnia, poate viermii din ciresele tare au facut cursuri de scafandri.
Dana Lucia.
Alexuta, bine ati venit la noi pe listuta, daca e ceva gresit sa spui. Copilul meu e cu o luna jumatate mai mare decit copilul tau; sigur ca poti sa le compari activitatile, dar sa nu uiti ca virsta conteaza. Aveam o jucarie de plastic cu batz si cercuri de la bebe confort, si nu o tenta; i-am luat de la TCM jucarii de lemn, si astea ii plac foarte mult, toata ziua se joaca cu ele. Preferata ei e cea cu patrate in loc de cercuri (are influente cubiste).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata pe la pranz!
M-ati inebunit cu ciresele. Am luat si eu si aveau viermi. Nu i-am dat ca mie mi-era sila de ele.
Cred ca am gasit bona perfecta. Ma intorceam de la plimbare intr-o zi si m-am intalnit cu o veche prietena de a mamei mele (care a murit de mult timp). Sta intr-un bloc vecin cu al meu, practic 5 minute de mine, cu tot cu urcat cu liftul. Tipa a iesit la pensie de cativa ani, a fost toata viata ei asistenta medicala la Elias, de acolo s-a pensionat. Unul din baietii ei a fost coleg cu mine de la gradinita pana am terminat clasa a 8-a. Mama si cu ea, prietene bune, la catarama. Cafele impreuna, excursii, revelioane etc. Cand am intalnit-o, imediat mi-a venit ideea sa-i propun sa vina la mine bona. Si ce credeti? A acceptat! Doar ca acum e cu casa in zugraveala si are niste zugravi care azi vin 2 ore, maine 3 si tot asa. M-a rugat sa o mai las sa termine si ea cu balamucul din casa si dupa aceea vine. Si o astept, ca mie mi se pare ca merita.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Am venit din parc dar matei e razvratit si nu doarme. Mai nou si el are un singur somn ziua, de vreo 2 - 2.5 ore.

Duminica a fost Luca pe la noi. N-au prea avut copiii treaba unul cu celalalt la inceput, adica Luca se juca de zor cu jucariile lui Matei iar Matei se tot ducea dupa pantalonii lu' taica-su. Dar pana la urma s-au incalzit ei, asa ca de o prima reintalnire eu zic ca a fost super.

Kid, cred ca am vazut-o pe Alex in parc azi. Adica am intrat in vorba cu ea, ca erau si ea si Matei interesati unul de celalalt. Abia pe drum spre casa mi-a picat fisa ca s-ar putea sa fi fost ea, ca m-a tras de par si bona a comentat ca trage ca am parul ca al Simonei, maica-sa. Deci io zic ca ea era . Mai ales daca imi confirmi ca bona este o tipa inalta si bruneta si tunsa scurt.

Ma duc sa mai incerc sa culc copilul.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi vad ca nu mai trecem de bariera de 9 kg. Se pare ca nu a luat nimik, nimik in greutate de mai bine de o luna....
La multi ani sarbatoritilor zilei

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, ce noroc fantastic! A fost si asistenta, deci n-ai treaba cu igiena, sta aproape, extraordinar, scapi si de gogoneaua aia!

la multi ani, sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxandra, daaaaaa, ea era. Bona e inalta si bruneta, tunsa scurt, si Alex era in caruciorul ei de vara, gri. Ce dragut ca v-ati vazut! Si ea merge in parcul ala cu Alex dimineata, chiar azi a incercat sa o scoata mai devreme. Ce dragut ca s-au cunoscut in sfarsit copiii. Sa stii ca de data asta nu te amenint degeaba dar diseara venim in parc!!! Ajung la 5 de la serviciu si pe la 6 putem deja veni. Daca sunteti si voi, bineinteles, altfel o parasesc in curte si se uita la vrabiute si la frunze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La multi ani! copilasi dragalasi

eu tot mi rar pe aici si cand am tip nu am net se lucreaza cica la retea....

va si mai revin

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare, dragelor! Eu sunt in contratimp ca de obicei.
Kid, sa jumulitzi fericitzi covorul, Ioana, sa-ti fie de bine bronzul.
Noi n-avem cu ce ne lauda, doar caldura si atat. A, si o vanataie pe frunte ca mergea de-a busilea si a dat un cap de parchet (ca tocmai se terminase covorul ).
Am vazut ce-ati scris referitor la socroshenii, daca pana la urma reusiti sa le exilatzi cumva pe-o insula v-o dau si eu pe a mea . In rest tot incerc sa fac trusoul pt bebela finutza (care are 7 kile jumate la aproape 4 luni), maine sper sa dau o tura pe la Piciul si miniblu-ul de pe Titulescu, daca mai avetzi alte idei de magazine ziceti-mi si mie.
Intrebare-ntrebareatza: cum mananca bebeii vostrii pe caldura asta? Ca Alexia subtire de tot. Si inca ceva - i-au tot aparut bubitze de la caldura, n-am intrebat pediatrul, i-am dat un pic cu bepanthene, nasha care are fetitza de 3 ani si acelasi pediatru la copil a zis sa nu-i mai dau cu nimic...oricum am sa intreb dr dar asta abia saptamana viitoare. Voi v-ati lovit de asa ceva?
Pup, o zi buna!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana75 merci pentru ca ne-ai trecut si pe noi in listuta.E ok.
Nu faceam comparatie intre copii caci imi inchipui ca si 2 saptamani diferenta conteaza, oricum copii sunt unici, fiecare cu ritmul lui dar m-am mirat ca genul asta de jucarii sunt pt copii de peste un an.E precoce Miruna.O sa incerc sa-i iau si eu de la TCM jucarii de lemn.Alexia are cuburi de plastic, ii plac dar acu ii plac formele rotunde.Mai nou se joaca cu o masinuta.O rastoarna ca sa ii invarta rotile.Si inca ceva: studiaza mult. Orice, carti, reviste, ce prinde.
Karmenutza felicitari pt. bona! E ceva sa poti gasi o femeie de incredere care a mai fost si asistenta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mimsi, cand ii apar bubite de caldura, nu ii dau cu nimic, trec de la sine.

Catalina

Mergi la inceput