Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Iar Bepanthene nu mai folosesc demult, de cand am descoperit crema de galbenele.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mimsi, nici io nu dau cu nimic pe bubite. Trec singure.

noi suntem pe Smecta cu Furazolidon....am avut la scaune moi de numa.
i-am pus zahar in orez ca altfel nu papa
in rest e ok, se joaca si e vesel.
nu stiu de la ce... dr a zis ca de la ceva aliment sau de la dinti.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

kristinutamersi.

karmenuta,felicitari pentru bona.Am luat si eu cirese si din acelasi motiv nu i-am dat,toate aveau viermi.Nu exista cirese la borcanas?

RalucaC,eu o culc pe Bianca in pijama subtire cu manecuta scurta,o invelesc cu un cearsaf,ca mie mi se pare racoare noaptea,dar imediat se dezveleste.

BiuMil,si eu ma gandeam sa incerc sucul Tedi,ca fata mea nu bea suc de fructe deloc,numai ceai.

Ma gandesc sa tund copilul,pleata de la spate, ca transpira ff tare,ii mai prind parul dar are prostul obicei sa se scarpine in cap.Sa vedem cum conving pe restul lumii,mai ales pe tat'su.
Nu mai stiu ce sa-i gatesc la pranz,ma duc sa ma inspir din retetele de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Pe mine ma enerveaza la crema de galbenele ca oricat de putina ai da tot nu este complet absorbita si raman pete de grasime

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul, ne vedem la piticodrom.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Aproape sigur o sa fim in parc la 6, Kid. Deci Alex era, hehe. Ce bine imi pare ca ne-am cunoscut.

Mimsi, cand au fost caldurile alea nasoale acum cateva saptamani ii aparusera si lui Matei bubite pe spate si pe maini. I-am dat cu mixtura mentolata si au trecut.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Piticodromul urmator ne asteapta aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna mimineata la pranz!
Ce fac fetele? Eu sunt la munci si nu-mi sta gandul deloc. Am fost de dimineata la doctor, pt. ca dupa ce m-am laudat eu ieri ca nu mai are nimic fata mi-a mai tras o repriza cu 39.2 si inca una azinoapte cu 38. A facut rosu in gat. Deci nu am reusit toata iarna sa facem chestia asta si am reusit acuma in miezul caldurii Bineinteles ca mi-a dat antibiotic. Ma rog, i-l dau ce sa fac...... Oare trece rosu in gat si fara?
Cuscra pupici de la Cata pt. dragutzul de Alex. Ne pare rau ca aveti si voi tal val. Uffff fir-ar sa fie, iar ma enervez. De ce n-or fi observat pediatrii astia mai devreme?
Karmenutza bravo! Bine ca ai gasit bona, ti-ai luat o piatra de pe inima! Sper sa fie ok.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput