Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 29
ixxi spune:
Pizza Hut Romana 17.00-18.00
Patricia
Ixxi
Ana Maria
Bubu
Kita
Adita si copilasii
Leta
Kris
Sirimie?
Shobo?
Restul
toata lumea e binevenita maine cu sau fara copilasi, asta depinde de fiecare.
din pacate sambata nu pot veni caci tocmai am aflat ca voi lucra si acum si sambata viitoare si cealalta si de ziua mea si duminica....imi vine sa ma sui pe pereti..eu stiu ca nu/mi place aniversarea mea, dar de aici si pana a lucra in ziua aia....si mai trebuie sa fac fata si la decizia sotului, care pica a doua zi........mai bine ma duc sa ma culc ca iar ma enervez...
deci ne vedem maine? da? da? ma imbrac cu hainele alea bune? imi lustruiesc pantofii?
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
crinuta spune:
Eu ajung in 2 saptamani, dar atunci mergem la mare.
Apropos de vorbit cand suntem cu copiii, no chance.
Aseara am fost iar la restaurant si nu va mai zic ce a facut Rayan ca va speriati.
I-a adus saracul chelnar scaun de copii, nu a vrut sa stea in el, a vrut scaun normal, pe care se urca si se dadea jos non stop in timp ce vana tacamurile de pe masa.
Mergea pe la toata lumea, iar in final s-a dus la un separeu unde era o mama cu 2 fete, una mare si una mica iar Rayan a mancat la ele.
Ba le lua vaza cu flori de pe masa si i-o dadea mamei, ba cerea de mancare ( la mine nu a vrut sa manance nimic!) si inchipuiti-va ca feita mica ( vreo 3 ani) incerca sa il hraneasca pe Rayan.
M-am dus si l-am luat de nu stiu cate ori de acolo, nu vroia si pace, ba chiar tipa, ar mama fetelor mi-a spus sa il las. L-au placut mult.
Nu va spun ce cina am avut. Mancarea a fost excelenta, sea food si mancare italieneasca, dar eu care la 2 secunde ma ridicam in picioare sa vad unde e si ce face..., va dati seama ce fain a fost, iar la inceput cand a tipa putin aveam sa nu ii dau 2, ca nu suport asa ceva.
Acasa asculta, dar in public vad ca ba.
Aaaaa, deschidea dulapiorul acela cu tacamuri, farfurii si ce-or mai avea pe acolo. Mama, merita vreo 2 palme in public sa se invete minte, dar m-am abtinut de dragul colegului sotului si a familiei
Aaa, era si baiatul colegului cu noi, are cam 5 ani, dar la inceput era adormit, insa duoa ce s-a trezit s-a jucat cu Rayan. Atunci sa vezi tavaleli pe covor, fugarit si altele.
Aa, si Rayan care este obsedat sa inchida toate usile, evident a incercat sa inchida usa salii respective. Noroc cu un chelnar.
Nu va spun de cate ori mi-am cerut scuze si toata lumea imi spunea" it's ok" , ba chiar se amuzau de Rayan.
I-am spus sotului ca eu cu Rayan nu mai ies la restaurant.
Ori gasim pe cineva sa stea cu el, ori nu mai ies si pace ca imi sta mancarea in gat si pacat, ca a fost o mancare de vis.
Ma uit la el acum cand scriu ce fata de nevinovata aresi mai are putin si imi ataca cafeaua .... si ma apuca rasul.
Aaaaaaa, sotia colegului ortoped al sotului nu mai rezista aici, asa ca pleaca in 2 zile.
Bine, ea are o afacere in Cairo, dar clar nu se poate obisnui la stilul de aici, ceea ce e de inteles.
Nu stiu cat mai rezist eu, dar deoacamdata rezist cu stoicism. Sa vedem cat ma tine.
Noroc cu iesirile astea organizate de firmele farmaceutice, ca altfel singura distractie ar fi intalnirea cu amica mea si familia ei, dar cum nu stau chiar langa noi nu ne puteam vedea zilnic, si mereu depindem de soti sa ne duca cu masina, ca deh, femilie nu pot conduce.
Hai ca v-am zapacit, dar ma framanta atatea chestii si mi-e si dor de mama pe care abia astept sa o vad.
Azi fac lasagna. Cine doreste e binevenit.
pupici
Crinuta si
Rayan
tomasa spune:
ADITA, felicitari pt. copilas! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copilas la fel de cuminte ca si ceilalti.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
crinuta spune:
quote:
Originally posted by catiflo
crinuta, de ce nu incercati australia? acum sint la mare cautare doctorii. se cere doar ielts-ul inainte de a veni si apoi poate da examenul pt dreptul de practica aici.
adita si alipiticot, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bb sanatos!
ieri noapte cupilu a hotarit sa fie scandalagiu, s-a trezit inainte de 5 si a tinut-o intr-un urlet pina am plecat la gradi. ieri am baut 4 cafele sa ma tina cu ochii deschisi
va pup pe toate si intilneala placuta
Florina & Gabitza (04 feb 2005 )
Pozele noastre
Sa stii ca ee de mult visez la Australia, dar sotul mereu zice ca e batran ( 43), ca numai eu am sanse, ca sa aplic eu.
Poate ma enervez si aplic ori pt Canada ori pt Australia, ca daca stau dupa el ajung la pensie.
\Pentru el e bine aici, salariu acceptabil deocamdata, accomodation gratuit ( apart urias, 4 camerere, 2 bai, masina de spalat + uscator, toptul mobilat, orice reparatie o suporta spitalul), deci pentru el nu e nici o problema.
Problema este pt mine: nu sunt biserici aici( doar in Bahrein), nu pot profesa inca, Rayan nu poate merge in parc, eu sunt mereu legata de sot, deoarece fara masina nu circula nimeni aici ( nu vezi oameni pe strada decat in zone comerciale), deci e aiurea.
Una peste alta tre sa iau eu fraiele in maini ca altfel stiu ca el n-o sa faca nimic.
Cand il aud ca e " batran" imi vine sa

Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Am uitat sa va spun ca tot atunci cand era la masa fetelor si il hraneau, i-a scapat mancare pe jos iar domnul Rayan, s-a aplecat, a luat de pe covor mancarea si a pus-o in farfuria fetitei la loc

Crinuta si
Rayan
adita spune:
wow, Crinuta, ce te-ai "distrat" la restaurant. oare asta ma asteapta si pe mine daca vin cu copiii? chiar nu stiu ce sa fac, as vrea tare mult sa va vad, dar fara ei nu pot pleca, mai ales ca azi chiar n-am cu cine sa-i las
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Deci, a ramas sa ne vedem, da???
cine face rezervarea??
Leta, bineinteles ca ne-ar face placere sa vii si tu!
Adita, poti veni si cu copilasii, dar asta inseamna ca nu prea vei avea timp de mincare
.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
adita spune:
nu de mancare imi fac griji, cu asta sigur ma descurc, problema e ca nu stiu daca o sa apuc sa schimb vreo doua vorbe cu voi
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

ana maria spune:
Fetelor, pana la urma la ce ora a ramas? Leta esti binevenita!!
Crinuta si eu merg cu junioru la restaurant. E foarte haios... Vreo juma de ora sta in scaunu' de masa iar restul timpului alearga de balamuc pe acolo. Uichendu trecut cand am fodst la munte ne-a incebunit inrestaurant. urca pe scari de-a busilea, se intorcea si se dadea ca pe tobogan apoi a inceput sa chiuie si sa roteasca robinetele de la calorifere.. Distractie, nu gluma!! Oicum marele meu noroc e ca sotul sta doarte mult cu el, ca altfel cred ca nu l-as lua pe nicaieri.
Adita, ai tu curaj sa-l faci pe al patrulea... cred ca te vei descurca la restaurant.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ixxi spune:
Crinuta super nazdravan Rayan.....am ras.....dar nu as fi vrut sa fiu in locul tau, decat poate pt mancare......
Adita daca vrei sa vi cu cei mici....pai 2 sunt maricei si banuiesc ca or sa stea cuminti si cel mic...hm doar suntem atatea mamici, fiecare cu experienta ei.....o sa gasim noi metode sa/l timen cumintel....
Ultima strigare
Pizza Hut Romana 17.00-18.00
Patricia
Ixxi
Ana Maria
Bubu
Kita
Adita si copilasii
Leta
Kris
Sirimie?
Shobo?