Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 28
Witchie spune:
Amaya cat costa un bax de pufuleti d-aia?
Crinuta e un curs pt un sistem nou care se introduce in radio din iulie, se cheama Radioman. O pacoste dar e musai...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
adita spune:
daca ma primiti cu copiii, vin si eu. ca asta mic nu sta fara mine, nu stiu ce sa ma fac cu el, si aia mari au sarit in sus, ca sa nu plec fara ei
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

sirimie spune:
Ne intilnim simbata dupa masa in Cismigiu, cu copiii? Pe la 5-6 sa nu fie nici prea tirziu nici foarte foarte cald. (Ma gindesc ca Herastrau e departe de unii, de mine e departe, Cismigiu poate e mai aproape de toata lumea).
Ce ziceti?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
adita spune:
ei, pai mai degraba as veni asa, la o intalnire si cu copiii, in parc
mamica de trei copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
eu zi ca cine vrea sa vina doar intre fete sa vina maine, si mai facem si in parc cu tot cu copii in wkend pt cine nu poate maine.Oricum, cu copiii nu prea apucam sa schimbam prea multe impresii ![]()
Am vb cu Kita si poate vine si ea maine. deci, cum ramane??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Anda, sunt 7 pungi/bax si este 1,3 RON/punga, deci 9,1 RON/bax.
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Leta spune:
As veni si eu miine...Daca ma mai tineti minte si ma mai primiti dupa atita timp de absenta...
Leta
si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back
adita spune:
deci asta inseamna ca nu ma primiti maine cu copiii?
mamica de trei copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

kris spune:
Incerc sa ajung si eu maine, dar sambata in cismigiu nu pot sigur, pt ca voi pleca de vineri la munte...
Astept alta intalneala, nu am alta solutie. Poate ne intalnim mai des pt ca afara e placut.
Bianca mea, a facut astazi 5 scaune un pic mai moi. E posibil sa ne intoarcem iar la etapa aceea cu multe scaune?
Patri, multumesc pt raspuns. Si eu o culc pe Bia in body maieu, fara sosete si invelita cu un cearceaf. Dar este cald, desi am geamul usor deschis la camera. Sper ca asta noapte sa doarma mai bine!
Leta, cum sa nu ne amintim de tine, chiar ieri am vizionat pozele de la intalneala de la pizza hut din nov 2004.. 2004, fetelor, ce fel suna! Ai ramas neschimbata! si ai o minune de fetita! Am vizionat albumul mar-apr 2006. Poate ne pui si niste poze recente! Sunteti o familie superba!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
cory35 spune:
Shobo l-am admirat pe Codrin-blondinu.. E un scumpic ca si mama lui.Pe cine seamana asa de blond?
Bubu insanatosire si cum au zis fetele incearca sa nu iei antibiotic.
Kris si Amanda doarme rau cind e foarte cald afara.. Sfatu meu sa o culci numai in pampers, daca ai peste 25 de grade in casa..