Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

neatza

sanatate multa bubu, inceatrca toate celelalte metode, lasa antibioticul la sfarsit....

Haideti fetelor 21.06.06 Pizza Hut Romana ora 17-18?

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, si la noi este f cald, din fericire am Aer cond si ii mai dau drumul peste zi, iar noaptea dormim cu usa deschisa la camera si las geamul deschis la baie (baie e pe holul de la dormitor, asa ca nu ne sufocam). daca as avea usa inchisa nu cred ca as suporta. Rebe doarme in body mineca scurta, picioare goale, dezvelita toata noaptea sau cu o bucata de cearceaf pe ea.

DA, eu sint pentru maine, Pizza Hut.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu maine la Pizza Hut la ora 17-18. Poze pun mai pe seara ca am ajuns abia acum la serviciu si tre sa fac si io cate ceva ca cica ma platesc degeaba...

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La care Pizza Hut? Eu nu pot sa ajung la 17-18, doar daca stati mai mult as putea incerca sa ajung mai tirziu.. Eu sint cu masina dar mi-e cam frica sa merg prin centru cu ea, deocamdata.. Incasez o gramada de injuraturi si pe drumul spre servici pe care il stiu bine

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, ti-am vazut/placut rochia belea

aoleeeu, eu maine am dentist la 16:30 si nush cand scap ca sa pot ajunge si eu... asta dc poate mama veni sa stea cu Codrin, asa ca nu pot spune sigur. iar Pizza nu ma mananc ca asa o tot tin de muuult timp ca las fainoasele si nu le-am lasat definitiv
dar sigur au si salate sau alte chestii pe acolo.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

shobo nici eu nu mai mananc pizza, dar macar o apa plata tot gasesc sa beau.....principalul e sa ne vedem, nu?

Pizza Hut 17-18.00
Ixxi
Patricia
Ana Maria
Sirimie?
Shobo?
RESTUL?????

Beatrice si piersicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aveti dreptate, las antibioticul, ca nu e chiar asa grav...dimineata e mai nasol, ca sunt ragusita tare si mucisori la greu, dar peste zi sunt bine. Cat despre Vlad...a dormit cu noi azi-noapte, ziua sta numai cu mine, asa ca ma rog sa nu raceasca.

Maine la 18 vin si eu, ca o chem pe socrella, asa ca ne vedem daca stabilim ceva! Mai devreme nu pot, deci pe la 18 e bine.

Si acum: am fost la cresa!! sau la gadanita, cum ne prostim noi sa o numim! Eu sunt asa si asa de incantata...adica nici prea-prea, nici foarte-foarte. Cica e cea mai buna cresa de stat din sect.4, in cadrul inspectoratului, iar asistenta sefa a fost dragutica, dar grabita. De la poarta ni s-a spus clar ca nu sunt locuri de inscriere, dar noi am zis ca venim cu alta treaba. Ne-a zis din start ca e numai pe pile...o colega de-a sotului are fata acolo de 2 ani si zice ca e tare multumita. Of, of...parca as vedea si una particulara...sunt in dubii!
Acolo era dragut, dar cam mic spatiul, sunt 2 grupe, cate 15 copilasi in grupa si 6 asistente la o grupa(care vin 3 dimineata si 3 dupa-masa). Partea asta m-a incantat! Insa copilasii erau peste 2 ani acolo, cand am ajuns noi se pregateau de masa si stateau asa de cuminti pe scaunele... un singur pitic avea 1 an jumate.
Mi-a placut ca era f. curat, am vazut dormitoarele, patuturile erau din lemn si f. solide, curate, baia la fel. Vlad a fost tare incantat, radea in hohote ca ajungea el la chiuveta si dadea drumul la apa si se juca!!! Vladut s-a dus din prima la copii, nu avea nici o jena sau sa-i fie rusine. Tipa a zis ca-l dezvata de pampers, il invata sa pape singur. Si sa ne ducem in septembrie pt. dosar.
Educatoarele mi s-au parut dragute...dar nu am stat sa vad cum se poarta cu piticii.
Ideea e ca arata ca o cresa de stat, nu e colorata, nu am vazut ce jucarii au, ca erau stranse si nu am apucat sa vorbim f. mult cu asistenta sefa. Ma tot gandesc cum va sta zvapaiatul meu acolo...ee, mai vedem pana la toamna.
Cam asta a fost si cu "gadanitza".

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, de ce nu incercati australia? acum sint la mare cautare doctorii. se cere doar ielts-ul inainte de a veni si apoi poate da examenul pt dreptul de practica aici.
adita si alipiticot, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bb sanatos!
ieri noapte cupilu a hotarit sa fie scandalagiu, s-a trezit inainte de 5 si a tinut-o intr-un urlet pina am plecat la gradi. ieri am baut 4 cafele sa ma tina cu ochii deschisi
va pup pe toate si intilneala placuta

Mergi la inceput

Wow ce active suntem azi dupa vremea de afara....sau nu am eu ce face...sau aveti voi multa treaba...

Pizza Hut Romana 17.00-18.00
Patricia
Ixxi
Ana Maria
Bubu
Sirimie?
Shobo?
RESTUL?????

Beatrice si piersicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ixxi pina la ce ora aveti de gind sa stati acolo?
(sa stiu daca am sanse sa ajung..)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput