Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, ma termini cu toate bunataturile pe care le faci!

Patricia, in poze nu se vede nuanta, fiindca este doar o nuanta, dar acum mi s-a pus pata sa-l deschid si mai mult, undeva pana la o cafea cu lapte (dar nu cu mult lapte )...am vazut o nuanta care imi place la L'Oreal Feeria dar din pacate nu se gaseste in Ro.
Azi am fost la doctor, totul este bine, am facut o serie de analize si peste 2 sapt. ma duc la eco. Insa mi-a picat fata cand, in timp ce asteptam sa intru in cabinet, am citit pe un panou langa usa un mesaj de-al meu de aici de pe forum, referitor la dl. dr. Hamid (stiu ca e al meu fiindca era cu semnatura cu tot). Ca sa vezi!?!
Dar azi m-a terminat caldura, cand am ajuns acasa am fost atat de ametita si turtita ca nu eram in stare sa ma ridic din pat...abia spre seara, cand s-a racorit, mi-am revenit.

Paula, multumesc mult, la fel iti doresc si eu tie...felicitari pentru baietel...si eu abia astept sa vad ce este bebe

Beatrice, ma bucur tare mult ca esti mai bine, iti doresc tot binele din lume, tie si piersicutei .

Anda, pai tu ce crezi ca papa voinicul? Cand ne-am vazut in parc am fotografiat punga si tot asta i-am luat si eu...insa eu le iau la bax, de la Metro . Apropo de invartit, si Andrei se invarte pana pica de vreo luna si ceva...deja a colectionat 2 lovituri serioase in frunte de la invartit si observ ca a lasat-o mai moale si rar l-am mai vazut facand asta singur dar nu cu aceeasi inversunare ca inainte...insa in jurul meu inca se invarte.

Baiatul meu e bine, imi pare rau ca nu putem sa iesim afara decat seara, mai ales ca este in perioada in care descopera natura, mangaie frunzele, ia pamant in maini si il sfarama, imbratiseaza copacii sau strange bete uscate...de maine ii scot piscina pe balcon si dam liber la balaceala printre florile lui mami, daca altfel nu se poate.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Paula felicitari pentru baietel!!

Amaya tu cate saptamani ai?
Sarcina usoara fetelor!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo tare frumusel s-a facut Codrin, seamana cu mamica lui...

Eu, aseara, coplesita de caldura l-am tuns pe Victor Stefan cu masina si inca nu m-am obisnuit cu noua lui fetisoara. El avea un par lung si foarte cret iar acum arata ca un scolar in clasa I (cum erau pe vremea mea).

Facem maine intalnire? Mergem undeva cu aer conditionat ca sa ne putem vedeam pe la inceputul serii? Ce ziceti?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, don't worry, cum aflu exact iti scriu.

Chiar nu mai prea fac dulciuri si singurul motiv este ca nu vreau sa fiu tentata sa mananc.

Shobo, vad ca si Codrin face curatenie. S-au inteles copiii nostri.

Anda, la ce curs te-au inscris?

De ce te-ai ingrijorat ca se invartea? N-ai mai vazut copii sa faca asta? Si Rayan face asta din cand in cand, rar, dar l-am vazut.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata! Nu-i nimeni pe-aici sa-mi zic si eu of-ul?
Azi-noapte Vlad s-a trezit pe la 1 si o ora si ceva s-a foit in patul meu, ca a avut grija ta-su sa-l aduca la noi...apoi, dupa ce a adormit s-a intors pe toate partile si eu am dormit mai mult nu...iar acum sunt varza de la raceala asta, nu am voce deloc, sunt ragusita si iar muci la greu...sa iau un antibiotic, ceva??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, incearca sa nu dormi cu Vlad cat timp esti racita.
Legat de antibiotic, ai febra? Daca e doar raceala si e viral iei degeaba antibiotic.
La mine functioneaza super Coldrex. De la primele simptome iau si nu am nimic.
Pana una alta nu il pupa pe Vlad si incearca cat poti sa il protejezi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, ce dragutz
Ma bucur ca sinteti bine. Incet-incet imi vine si mie pofta/curajul de alt copilas, dar totusi mai astept pina la anu' -daca nu intervin accidente

Bubu, parerea mea, daca nu ai febra, sa nu iei antibiotice. TRage tare cu paracetaml, Nurofen raceala, ceai cu miere si lamaie multa, vit c, etc.

Hai fetelor sa ne vedem odata!!
si eu vreau cit mai central, ca sa ne fie usor la toate. Pizza Hut Romana?? ce ziceti?? in amintirea vremurilor burtoase

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo, ce mare si frumusel s-a facut codrin! si ce blondin!

Ana-Maria, vrem poze cu scolerul

Ixxi, peria se cheama fussy, nu sissy

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ana Maria, am 6 saptamani.

Daca faceti intalnire incerc si eu sa vin.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

MAMICI SCUMPE SI DRAGI, PUII VOSTRI CUM DORM NOAPTEA, de cand cu caldurile astea?

Bianca m-a facut "ardei kapia" azi noapte! sper sa fie doar de la caldura...

Ana MAria, vrem poze cu tunsulica.... vai , vai carliontii lui ....

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput