Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 30
Shobo spune:
Fetelor,
eu nu pot spune caajung sigur.
cu programamrea la dentist plus ca e cam incert la ce ora ajung ac si dc poate veni cineva sa stea cu Codrin... nu contati pe mine de data asta! dar ma revansez eu altadata dc nu ajung azi.
cory, Codrin seamana cu tati cand era asa mic. era tot blond iar pe la 5 ani mi-a zis soacra ca i s-a inchis parul. chiar am vazut poze cu el asa mic -pe la 2 ani avea carlionti blonzi
... dc ma uit acum de brunet e (de fapt a cam albit
acum) nu-mi vine sa cred... probabil ca si lui C i se va inchide mai incolo. sau o semana cu bunica mea paternala, sora mea si un unchi care sunt toti blonzi? ..![]()
![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
ana maria spune:
Cine face rezervarea? Si mai spuneti odata ora exact?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Pai ora -incepind cu 17?? ca sa avem timp sa ajungem toate.
Sa fac io rezervare??![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ixxi spune:
da patricia fa rezervarea, eu vin sigur...
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
ana maria spune:
Da Patricia, eu ajung pe la 17. Mai vine cineva asa devreme, ca sa nu fiu singura?!
(15 12 2004)
ingerasu spune:
Vin si eu daca ma primiti pe la 17-17.30 dar o sa stau destul de putin.
iangerasa mare si cea mica
Ingerasele pozate
PatriciaArdeleanu spune:
ok, am rezervat masa de 10 persoane -just in case - nume de cod: Patricia, nefumatori, ora 17
; eu o sa ajung pe la 17.30 cred.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Ingerasu!!! Ce placere!!! Cum sa nu te primim!!!
Avem subiect nou!!! http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78721
(15 12 2004)
PatriciaArdeleanu spune:
Ingerasu, ce surpriza! bineinteles ca te primim, cum sa nu??cu conditia sa scrii mai des, of course ![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Ingerasuuuuuuu, ce dor mi-e de tine. Ce faci????????
Mai ce as veni si eu, dar ce sa fac daca avionul personal e in service..;)( hihi), i wish so...
Sa stiti ca citind ce am scris referitor la restaurant ma apuca rasul, dar ieri chiar nu radeam. Ceilalti se amuzau. De regula Rayan are mult succes oricate prostii face, dar mie mi-a stat mancarea in gat. E aiurea sa mananci in stres.
Adita, nu stiu, poate copiii tai sunt mai cuminti.
Ieri era o fetita de varsta lui Rayan si a stat tot timpul la mama ei in brate si a mancat, pe cand Rayan si-a facut prieteni multi pe acolo...
Ana Maria, ma simt sa stiu ca Rayan nu e singurul care face asta. Nazdravani baieti mai avem, dar nu ma supar ca baiat am vrut intotdeauna.
pupici
Crinuta si
Rayan