Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 21
Shobo spune:
mama miaaaaaaa, adita, FELICITARI!!!
nu stiu ce sa-ti mai urez, decat sarcina usoara si sa ai putere sa poti sa-i vezi mari si sanatosi! CURAJ CU CARUL pe tine!!! m-ai lasat fara cuvinte, pe bune!... cred ca are dreptate Patricia, cea mai grea trecere e de la 1 la 2 ![]()
Liviana, stai tu lisnistita, ei sunt ff concentrati acum sa descopere lumea. mama lui ramane mami lui!
De ce vreti sa plecati la 3 noaptea? noi plecam cel mai probabil pe la 7 dim (sper sa reusim asa devreme). tocmai am rezervat, avem acolo un aprt de 3 camere sa avem loc ![]()
Concediu placut! sanatate lui Matei!
sanatate Erica si celor 2 pui ai tai, imi imaginez cum e...
crinuta, sa-ti fie de bine! poti face si mai multe suvite. te prind.
eu tocmai i-am vazut lui Codrin inca 2 masele maaari jos. plangea cu gura deschisa tare si cand le-am vazut m-am si speriat, pe bune!
acum inteleg de ce in ultimele zile manca cam prost... coroborat cu trezirile la 6 dim ... asta tb sa fi fost..
Bubu, neaparat vrem poze cu rochia belea!
eu sunt FAN MARE rochii de ocazie!!!! Felicitari pt nepotica!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Alina Maria spune:
Dragele mele in sf. mi-am gasit timp sa va scriu , traiesc momente grele si frumoase odata cu conceperea si ridicarea casei , am aici aproape un santier in lucru si de multe ori intram in panica .
Mandy e racita rau si sper sa nu fie bronsita , maine mergem la doctor .
ADITA SCUMPA MULTE FELICITARI CU NOUA SARCINA , WOW NU STIU CE SA ZIC , MULTA SANATATE SI PUTERE . Eu nu cred ca am curajul sa il fac pe bb. 2 dapai 4 , ai tot respectul meu .
Crinuta esti o frumoasa ce mai , insa eu nu te vad blonda , asta e parerea mea mai degraba bruneta .
Sanatate puiutiulor bolnaviori si felicitari celor cu maselute si cei care merg bine .
Noi am ramas tot la 6 dintisori nimic mai mult , nu vad nici umflaturi .
Mandy se da singura pe topogan care e cu mult mai inalt ca mine , ii place sa stea afara si sa faca baie in ligheanul cu apa , construieste si distruge cladiri din blocuri care intra unu in altul , mananca in sf. paine , a fost la un carusel si s-a dat de 8 ori in el , am fost si am vazut iezi si iepe si alte animale , ce mai facem numai lucruri noi , repete dupa mine anumite cuvinte .
Spune mama , tata , papa , gata , apa , uto ( auto ), nei ( nu ) ;
eu ii spun de multe ori cand face ceva care nu are voie , nei nei nei , iar ea repete foarte repede dupa mine , e o scumpa .
Am si eu o intrebare ???? ce ma fac la noapte cu ea ca tuseste din 5 in 5 minute si nu putem dormi nici noi , ea mai doarme si se mai trezeste si ne oboseste total , ce fac pana maine cu tusea ?
Va pup si in curand poate chiar astazi am sa pun poze noi .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
crinuta spune:
Alina, deci tu ma vezi cam cum ma vad eu. Voi incerca si una si alta si apoi vedem.
Anyway, multumesc pentru compliment. Esti o scumpa.
sanatate lui Mandy
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Alina, la noi functiona pt calmarea tusei daca le puneam seara la gat o batista udata cu apa calda, stoarsa bine si stropita cu putin spirt, si deasupra un prosopel, sau o carpa uscata. asa ne-a invatat pediatra, si chiar avea efect, ii mai linistea, nu mai tuseau asa rau.sau putina sare incalzita, pusa intr-un saculet pe pieptul/gatul fetei
eu nu stiu ce o fi cu Nectarie al meu, a mai fost el racit, a mai facut si febra,mai mare ca azi ( azi a avut maxim 38.1 si dupa antitermice a scazut rapid), dar asa molesit ca azi n-a fost niciodata. a dormit toata ziua, mai mult ca atunci cand era nou nascut. pana la ora asta nu stiu daca a fost treaz doua ore, cumulate. a dormit numai la mine in brate si a supt intr-una, n-a mancat decat o feliuta de mar. ce ma fac cu el?
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Amaya spune:
Adita, saracutul Nectarie....cine stie, poate pe langa raceala il mai chinuie si dintisorii...sau poate sunt medicamentele de vina...eu v-am spus ca acum, la bronsiolita asta pe fond alergic, i-am dat un antihistaminic care ii provoca somnolenta si imediat dupa ce-i dadeam dormea cate 2-3 ore...multa sanatate puiutilor tai
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Amaya spune:
Oana, foarte frumoasa rochia, iar coafura este super...intotdeauna mi-au placut la nebunie genul acesta de bucle.
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Amaya, multumesc! Buclele sunt de mai demult, cand am fost la un botez!
Nici nu am apucat sa citesc din urma, pt. acum am alta belea: sunt racita rau de tot! ma doare si in gat, muci la greu...am trecut si eu pe ambroxol, fervex si coldrex. Si sunt tare trista ca nu pot sa merg sa-mi vad nepotica!
Aseara Vlad a plans mult de tot dupa noi, cand a vazut ca ne imbracam sa plecam la nunta, pana la urma l-a adormit mama s in patul nostru, ca nu era chip sa-l lase la el in camera. Poze de la nunta inca nu am, ca sunt facute de un coleg de-al sotului si astept sa ni le trimita. Am apucat doar sa-mi fac doua poze inainte de a pleca de acasa.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Crinuta, mie imi place cum iti sta asa, cu suvite!
Sanatate multa lui Nectarie si lui Mandy!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/crinuta28
Am mai pus poze cu Rayanutul meu scump.
Crinuta si
Rayan