Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 22
adita spune:
Crinuta, abia acum v-am vazut si eu pozele. ce mare pare Rayan, mai ales fara carlionti, parca e mai matur.
eu m-am mai linistit cu baiatul meu, nu are nimic la plamani, nu are rosu in gat, se pare ca febra e de la premolarul buclucas, si moleseala de la caldura. eu ma gandesc sa nu fie de vina si novocalminul pe care i l-am bagat dimineata
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
Adita, asa e. Tu nu l-ai mai vazut de mult timp, dar eu care il vad zi de zi nu vad schimbarea chiar asa.
Cu toate astea cand il iau in brate sa il pupacesc ( adica fff des) simt ca am un baiat mare.
Sa vedeti ce a facut azi: de regula stie ca nu are voie la laptop si cu toate astea cand eu ies il " ataca", asa ca atunci cand il surprind asupra faptului ii dau peste manuta.
Ok, azi a facut la fel, eu am ridicat tonul spunand " NU" si el si-a dat singur peste manuta, bine foarte usor, dar m-a impresionat gestul.
Oricum, asta e una dintre putinele situatii in care nu asculta imediat, in rest e foarte ascultator si cand ii spun sa faca ceva face, chiar daca nu din prima secunda.
Aproape zilnic imi da sa mananc, ma hraneste si pe tati la fel, iar cand fac curatenie e mereu cu mine.
Sa va spun ce a facut inainte? A bagat matura in olita

..
Si inca ceva: are un simt al umorului foarte dezvoltat. Cand isi punde pantalonii in cap stie ca e haios si merge la oglinda si incepe sa rada.
La fel face si in masina cand isi pune sapca lui tati care e fff mare pt el si stie ca arata haios si si-o pune intr-o parte si apoi rade.
Apropos de vazutul in oglinda, se admira foarte des, mai ales cand eu ii fac comlimente ( cam des).
Am mai pus poze cu matura, ca in rest l-ati vazut cu aspiratorul si cu carpa de vase pe care el o folosea la sters covorul

Crinuta si
Rayan
kris spune:
SANATATTE LUI NECTARIE SI MANDY!
Shobo, felicitari pt cele 2 maselutze si la mai multe!
Alina MAria, dr. de pe acolo ce-ti spun in legatura cu tusea lui Mandy? Ce ti-au recomndat pana acum?
Bubu05, draguta rochitra ai mai avut, dar si coafiura pe ,masura! Cum v-ati simtit la nunta? Imi pare rau ca nu-ti poti vedea nepotica! Cum te sinti in calitate de proaspata matusica? Sanatate si tie!
Crinuta, scump foc Rayan! A mai crescut scumpul de el! 

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
L-am vazut si eu pe Rayanutul harnicutul! Un ranjit, ca de obicei! Si ce mai construieste el acolo cu cuburile! Si Vlad imi fura matura cum o prinde, ca eu o tin in balcon.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
NOI ,ASTAZI AM FOST LA PADURE cu mai multi prieteni, undeva pe malul Neajlovului. Placut!, dar si f cald. Nu stiu cum a fost astazi in Bucresti.
Bianca e bine in continuare, mananca bine si bea f f f multe lichide. E NORMAL CA UN COPIL DE VARSTA EI SA BEA IN JUR DE 3 L DE APA PE ZI? Ma gandesc ca sunt mai multe cauze, printre care:
-caldurile care ne-au rapus;
-antibioticul pe care il administrez pt enterocolita ( normix);
-faptul ca manaca f bine si consuma si multe sticksuri, tot datorita regimului...

albume foto
kris spune:
Fuguta vreau sa va povestesc ceva hazlui: dar inainte va pun o intrebare: VI S-A INTAMPLAT CA CEEA CE VAD COPII VOSTRI AFARA SA EXECUTE SAU IMITE IN CASA MAI TARZIU?
La noi da: astazi, fiind f cald am bagat-o pe Bianca cu piciorusele in apa. Langa noi erau 2 fetite care se jucau si ele in apa si incercau sa innoate, dar bagand fata in apa..Bianca tot incerca sa-mi spuna ceva, binenteles legat de ceea ce faceau acele fetite.. , iar seara cand i-am facut baita, scumpa de ea, incerca sa imite acele fetite, de a-si baga fata in apa. Prima data i-a reusit, dar a 2-a oara a prins si aer cand a inghitit apa si a inceput sa planga..
Si unul din prieteni avea un baietel, mai mic cu 8 zile dacat noi, care merge de pe la 11 luni, ea il tot privea, si in mintea ea se ambitiona..si cand am ajuns acasa, desi obosita dupa iesirea de astazi, a inceput sa mearga si sa exerseze acest "sport", la care cam renuntase de cand cu burtica..
Sper ca nu v-am plictisit! 

albume foto
crinuta spune:
Bubu, si mie a inceput sa imi placa cum imi sta cu suvite.
Ai vazut pozele de azi si de ieri? De azi sunt cele cu matura.
Am reusit si eu finally sa iti vad pozele de la nunta. Imi place tunsoarea ta mult. Te prinde bine.
Sa stii ca e usor sa te coafezi singura asa si la parul tau scurt ar dura putin, nu ca la mine, o ora.
Eu de multi ani ma coafez singura si sunt super multumita de rezultat.
Pe mama tot eu o coafez si iese mai fain decat ce face coafeza.
Pana de curand foloseam o perie super, dar aici mi-am cumparat foen-perie ( ca a ta Patricia, doar ca e chinezeasca si fff ieftina, dar fff buna) si e mai simplu.
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
Kris ma bucur tare mult ca Bianca este bine acum. Mi-a spus mama ca s-a facut tare frumoasa. Iar in legatura cu imitatia,eu spuneam despre Victor stefan ca este cu frana, ca tot asa face, unele le imita pe moment dar de multe ori dupa cateva ore sau chiar zile. In psihologie asta se cheama ca imita in absenta modelului si este indicator de dezvoltare. Asa ca e de bine... Mama este inginer, ca tot m-ai intrebat, numai ca visul ei a fost sa fie profesor de engleza, dar nu a reusit din prima la engleza si a mers la politehnica. E foarte buna cu Victor si il iubeste tare mult.
Iar apropo de apa e foarte bine ca bea multa pentru ca s-a si deshiratat din cauza enetrocolitei si a caldurii.
Adita m-ai dat pe spate!!! Eu crdeam ca imi trebuie mie curaj sa-l fac pe numarul doi dupa prima sarcina cu belea... Dar tu ma inspisri si as aca ma pun pe treaba.nca o data Felicitari si sarcina usoara!! si o fetita dragalasa si sanatoasa !!
Amaya multzam de incurajari!!!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bubu05 spune:
Wow, Kris...3 l de apa? E super bine, mai ales ca a fost bolnavioara. Vlad bea max. 500 ml pe zi de apa. Draguta faza cu apa, acum ei imita absolut tot!
Crinuta, pai si eu ma coafez singura de obicei, mai ales ca acum am parul mai scurt.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Mama ce Cinnamon rolls am facut ieri. Sunt de vis.
Cine mai e la cafea la ora asta?
Crinuta si
Rayan