Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 20
Amaya spune:
Crinuta, noua pediatra ne-a spus ca acest vaccin nu are reactii adverse...de facut boala, poate sa o fac eu, Doamne Fereste...iar in ceea ce priveste imunitatea pe 10 ani, am inteles ca revaccinarea, nu stiu exact la ce varsta, da imunitate pe viata (in proportie de 99% din cazuri).
Eu cu sarcina sunt bine, nu am greturi, doar ceva ameteli si dureri de spate (la fel ca la sarcina cu Andrei, m-au luat de la inceput) si mi-e sooooomn. In rest toate bune...luni ma duc la doctor si abia astept prima eco (care probabil va fi la inceputul lui iulie)...
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Amaya spune:
Bubu, multumim, cred insa ca la faza cu vaccinul este aproape in totalitate meritul asistentei, care este o minune de fata (si ea insarcinata la randul ei).
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Va multumesc mult, fetelor, de urari. Ne-am facut bine si eu si sotul, ieri am fost la pamant amandoi...si am reusit sa merg si la examen! Am uitat sa va spun ieri ca sora mea a nascut o fetita si abia astept sa merg sa le vad. A nascut tot cu Tutunaru, ca si mine, cu epidurala si a fost tare bine. Fetita (Rebecca) are 3,400 g si 52 cm. Acum sunt si matusica!
Am fost la coafor, la manechiura, pedichiura...ce bine e cand mai ai grija si de tine, pe bune!
Maine va pun poze de la nunta, ca am o rochie belea!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu, eu vreau sa te vad acum coafata. Nu am rabdare pana maine.
Felicitari pentru nepotica.
pupici
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Buna fetele,
n-am reusit sa va citesc, insa va scriu cateva cuvinte. Am ajuns cu bine acasa, mi-am gasit baietii la socrii voiosi desi au avut o saptamana foarte grea. S-au bucurat de cadourile pe care le-au primit, insa am constatat cu amaraciune ca Matei nu prea a schitat vreun semn ca ar fi fericit sa ma vada.
Pur si simplu si-a vazut mai departe de joaca, fara sa ma bage in seama. Eu am sarit la el, l-am luat in brate, l-am pupat, insa el a protestat pt ca vroia jos sa se joace mai departe. Bona mi-a zis ca in timpul saptamanii a avut momente cand tot zicea "mama", dar eu nu prea stiu ce sa cred...
Din pacate plecare in Grecia va trebui amanata pt marti deoarece masina e inca in service si abia luni va iesi de acolo. Desteptii de la Omniasig si-au mutat sediul si din cauza asta au intarziat cu accepturile de plata catre service-uri. Of, numai in Ro se intampla treburile astea.
Matei e mucos, nu stiu inca de ce, si doarme la fel de prost. Se pare ca i-a dat si sotului raceala.... Cam atat deocamdata...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006
lavinia345 spune:
Kris nu stiu de la ce poate fi alergia.De la mancare,de la praf,de la puful de la plopi(aici nu prea sunt..),de la orice.
Bubu felicitari pt nepotica!Eu sunt matusa de 3 ori...toti baietei.
Lavinia
poze Natalia
kris spune:
Bubu05, ma bucur ca sunteti mai bine!
Felicitari surorii tale si tie ca matusica! Sa-ti traiasca nepotica si sa aibe parte numai de bucurii in viata!
Abia astept poze de la nunta!
Simonica, Vladutz a mai crescut si e un frumos foc! Vai ,dar soacra te e bine pusa la punct! Sper sa va distrati bine la nunta.
Liviana, imi pare rau pt Mateiut! Imi inchipui ce ai simtit cand nu te-a bagat in seama! Imi pare rau! E un copil si in adancul sufletului te iubeste cel mai mult pe lumea asta! Era prea preocupat de ceea ce facea.. pana la urma, nu ca nu ti-ar fi simtit lipsa.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
adita spune:
Bubu, felicitari pt nepotica
Liviana, cum sa nu-i fi fost dor de tine?nu te necaji din cauza asta
Nectarie e racit, ii curge nasul ca la robinet, a facut si putina febra, toata noaptea s-a zvarcolit si a supt intr-una, m-a zapacit de tot.si il mai chinuieste si un premolar, e tare bazait si vrea numai in brate.
poze mai-iunie
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)