Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, noua pediatra ne-a spus ca acest vaccin nu are reactii adverse...de facut boala, poate sa o fac eu, Doamne Fereste...iar in ceea ce priveste imunitatea pe 10 ani, am inteles ca revaccinarea, nu stiu exact la ce varsta, da imunitate pe viata (in proportie de 99% din cazuri).

Eu cu sarcina sunt bine, nu am greturi, doar ceva ameteli si dureri de spate (la fel ca la sarcina cu Andrei, m-au luat de la inceput) si mi-e sooooomn. In rest toate bune...luni ma duc la doctor si abia astept prima eco (care probabil va fi la inceputul lui iulie)...

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, multumim, cred insa ca la faza cu vaccinul este aproape in totalitate meritul asistentei, care este o minune de fata (si ea insarcinata la randul ei).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

OK. M-am decis. Ii fac vaccinul sa scap de o grija.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va multumesc mult, fetelor, de urari. Ne-am facut bine si eu si sotul, ieri am fost la pamant amandoi...si am reusit sa merg si la examen! Am uitat sa va spun ieri ca sora mea a nascut o fetita si abia astept sa merg sa le vad. A nascut tot cu Tutunaru, ca si mine, cu epidurala si a fost tare bine. Fetita (Rebecca) are 3,400 g si 52 cm. Acum sunt si matusica!
Am fost la coafor, la manechiura, pedichiura...ce bine e cand mai ai grija si de tine, pe bune!
Maine va pun poze de la nunta, ca am o rochie belea!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, eu vreau sa te vad acum coafata. Nu am rabdare pana maine.
Felicitari pentru nepotica.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi mult!!!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
n-am reusit sa va citesc, insa va scriu cateva cuvinte. Am ajuns cu bine acasa, mi-am gasit baietii la socrii voiosi desi au avut o saptamana foarte grea. S-au bucurat de cadourile pe care le-au primit, insa am constatat cu amaraciune ca Matei nu prea a schitat vreun semn ca ar fi fericit sa ma vada. Pur si simplu si-a vazut mai departe de joaca, fara sa ma bage in seama. Eu am sarit la el, l-am luat in brate, l-am pupat, insa el a protestat pt ca vroia jos sa se joace mai departe. Bona mi-a zis ca in timpul saptamanii a avut momente cand tot zicea "mama", dar eu nu prea stiu ce sa cred...
Din pacate plecare in Grecia va trebui amanata pt marti deoarece masina e inca in service si abia luni va iesi de acolo. Desteptii de la Omniasig si-au mutat sediul si din cauza asta au intarziat cu accepturile de plata catre service-uri. Of, numai in Ro se intampla treburile astea.
Matei e mucos, nu stiu inca de ce, si doarme la fel de prost. Se pare ca i-a dat si sotului raceala.... Cam atat deocamdata...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris nu stiu de la ce poate fi alergia.De la mancare,de la praf,de la puful de la plopi(aici nu prea sunt..),de la orice.

Bubu felicitari pt nepotica!Eu sunt matusa de 3 ori...toti baietei.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu05, ma bucur ca sunteti mai bine!
Felicitari surorii tale si tie ca matusica! Sa-ti traiasca nepotica si sa aibe parte numai de bucurii in viata!
Abia astept poze de la nunta!

Simonica, Vladutz a mai crescut si e un frumos foc! Vai ,dar soacra te e bine pusa la punct! Sper sa va distrati bine la nunta.

Liviana, imi pare rau pt Mateiut! Imi inchipui ce ai simtit cand nu te-a bagat in seama! Imi pare rau! E un copil si in adancul sufletului te iubeste cel mai mult pe lumea asta! Era prea preocupat de ceea ce facea.. pana la urma, nu ca nu ti-ar fi simtit lipsa.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bubu, felicitari pt nepotica
Liviana, cum sa nu-i fi fost dor de tine?nu te necaji din cauza asta
Nectarie e racit, ii curge nasul ca la robinet, a facut si putina febra, toata noaptea s-a zvarcolit si a supt intr-una, m-a zapacit de tot.si il mai chinuieste si un premolar, e tare bazait si vrea numai in brate.
poze mai-iunie

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput