Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 19
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
wow! Adita, sarcina usoara, sa fie ce va doriti, sanatos si..curaj!! DE fapt, daca faci fatza la 3, cred ca faci si la 4. Cred ca trecerea de la 1 la 2 e cea mai grea ![]()
esti de admirat!

Bubu, sa va faceti bine, bafta la examen si petrecere frumoasa al nunta!
Erica, Simona, sanatate la puiuti!
Kris, ma bucur pt Bia!
Cory, Amanda e o scumpica!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Natalia are o alergie asa cum bine a banuit Kris.Nu stiu de la ce,ne-a dat un siropel antihistaminic,si ii dau cate 5 ml de 3 ori pe zi.E pur si simplu plina de bubite rosii,de la fatza pana in talpi,cel mai multe sunt pe spate.Cu bubitele alea pe fatza arata si mai nastrusnica.A inceput sa arunce tot felul de chestii de la balcon,a reusit cu un servetel,desi eu l-am salvat de cateva ori de la zburat si mai vroia sa arunce si o bricheta de-a mea.Destul ca de cate ori stau pe balcon nu reusesc sa fumez o tigara,ori smulge fatza de masa ori rupe florile lu' ta-su,imi aduce toti papucii mei sau se catara pe mine,acum trebuie sa mai sar sa si salvez diferite obiecte de la zburat de pe balcon.
Azi incep orele de sofat,am niste emotii...sa nu ma fac de ras,nu de alta.Si apoi merg la gym.
Bubu sanatate multa si bafta la examen si distractie placuta la nunta.
Week-end placut mamici!
Lavinia
poze Natalia
crinuta spune:
Erica, cand a avut Rayan viroza, medicul ne-a dat antibotic sa il avem in casa just in case, dar mi-a spus ca numai daca nu cedeaza febra si chiar creste atunci sa ii dau.
Ma bucur ca nu a fost nevoie dar daca i-ar fi crescut febra cu siguranta ii dadeam fara sa stau pe ganduri.
Multa sanatate.
Ai gasit parchetar?
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Multumim pentru incurajari. Erica, multumesc pentru raspuns.
Eu am hotarit ca vreau sa merg cu Vladut la Medicover Victoriei la doctorita Calapod. Puteti sa imi spuneti daca trebuie sa fac programare? Cam cit costa consultatia?
Voi duceti doctoritei Calapod cadouri?
Vladut pare mai bine, nu mai are muci multi desi mai are nasul infundat, eu nu i-am dat antibiotic desi mi se pare ca e ragusit de ieri, nu a facut temperatura. Pare inca mai bine ca ieri, dar vreau sa il vada un doctor in care sa am incredere, sa nu se fi transformat raceala lui in altceva...
Bubu, Tomasa, bafta la examene. Bubu, insanatosire grabnica voua!
Adita felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Lavinia ce bine ca e doar alergie si nu varsat de vint, cred ca asa trece mai repede.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
PatriciaArdeleanu spune:
simona, nu i-am dus niciodata cadouri. Consultatia costa in jue de 600 mii, u mai stiu exact cit. TRebuie programare.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Buna ziua mamici.
Crinuta, sunt consvinsa ca ti-ar sta bine bruneta dar eu sunt fan blond pentru cele pe care le prinde (pe mine nu m-ar prinde in veci fiindca am tenul mai inchis la culoare) fiindca nuantele inchise au tendinta de a imbatrani artificial o persoana cu tenul deschis deoarece accentueaza orice rid sau imperfectiune a fetei.
Astazi am fost la control si suntem perfect sanatosi, avem 11,200 kg si 85 cm. Avand in vedere ca suntem sanatosi doctorita a hotarat ca putem face Varilix-ul asa ca l-am si facut, tot acolo. Sa va spun ca baiatul meu nu a spus nici "pas" de ne-a lasat pe toti masca...in timp ce era intepat el zambea smechereste la asistenta si astfel doctorita la declarat cel mai cuminte si cumsecade pacient pe care l-a avut vreodata (ne intreba cum l-am invatat sa nu se enerveze cand este imbracat/dezbracat, pus fortat pe spate sau cand este consultat pe toate partile....nu l-am invatat, e firea lui, multumesc lui Dumnezeu). Ma scuzati ca ma laud dar tare sunt mandra de puiul meu!
Acum, in alta ordine de idei, cu vaccinul asta exista riscul sa fac eu boala (nu am facut-o pana acum)...sa speram ca ma apara Dumnezeu, pe mine si bebe mic-mic, fiindca se pare ca e periculos sa fac varicela in primele 3 luni de sarcina.
Cory, multumesc!
Dana, multa sanatate puiutilor.
Bubu, si voua multa sanatate, parca a devenit o capcana permanenta orice bagam in gura.
Simona, nici gand de cadouri la Medicover...trebuie programare, dar de multe ori trebuie sa o faci si cu o luna inainte, nu stiu cum este la Calapod dar la Stanescu asa este.
Oana
si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Amaya, si eu ma gandesc sa ii fac Varilix aici, dar tot ezit. Nu stiu ce sa fac.
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Amaya ,felicitari pt cumintel. Sa o tina tot asa! Asa de cumintele am fost noi cand ne-a facut in nov Ar-ul. Dar la varilix a plans, mama, mama.
Patri, 
Lavinia345, ma bucur ca Natalia nu are varsat de vant. Cu alergia scapi mai usor. Ai habar de la ce a facut-o? 
Fetelor, astazi m-am intalnit in parc cu mama Anitei si cu Victoras. A crescut atat de mult si s-a facut un scumpic si cuminte foc. Buniuca lui ii vorbeste intr-una si foarte frumos. Ana Maria, cand o sa-si dea drumul la vorbite inteligibile sa te ti mamico. Ce meserie a avut mama ta?
la scumpitul tau si tie binenteles!
Crinuta, ce baiat intelegoator ai! Si noi mai executam , dar daca nu ne deplasam prea mult singurele, ne miscam mai mult pe loc.
Simonica, ma bucur ca ai luat decizia sa-l duci pe Vladutz la Calapod. Cred imi voi face si eu o programare pt un consult general...
si sa aveti o zi cat mai placuta!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Amaya, nu stiu cum e mai bine. Sa il las sa faca boala acum ( fiind usoara) sau sa ii fac vaccinul care ofera imunitate doar 10 ani.
Am sa vb cu Amin si decid.
Exista reactii adeverse? E posibil sa faca boala de la vaccin?
Eu am avut varicela in copilarie deci nu am cum sa iau.
Tu cum te simti? Sarcina e la fel ca prima?
Fetelor, am facut niste cornuri tare bune ieri. Sunt foarte moi, insa sotul ar fi preferat sa le umplu cu ceva, lui asa ii plac.
Reteta originala e simpla, dar banuiesc ca merg si umplute cu Nutella sau ceva.
Oricum ieri am facut si puff pastry umplute cu budinca de vanilie si pe alea le-a devorat.
Crinuta si
Rayan