Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Adita felicitari si voua,sarcina usoara,bebe sanatos si copilasi cuminti.Urmeaza o fetitza,sa aiba Elena o surioara?

Una dintre matusile mele are 6 copiii,cand s-au casatorit,la nunta,sotul ei a "promis" mesenilor ca vor avea 6 copii,3 baieti si 3 fete.Si asa a fost,au facut 6 copii,prima fata,apoi baiat,apoi iar fata,iar baiat etc,toti la diferenta de 1 an intre ei.Acum ce-a mare a facut nunta...

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Lavinia, ce frumos cu matusa ta. si eu sper sa fie o fetita

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Lavinia345, sanatate multa Nataliei! Poate are alergie de la ceva? Asteptam vesti bune.

Ubi, Alexandruta ce mai face?

Ubi si Liviana, sa aveti parte de o vacanta de vis!

Imi pare rau pt Mateiut ca nu doarme bine noaptea! Dr. ce a spus? Nu ti-e teama sa pleci cu el in CO?

V.Erica, bine ca nu e ceva mai rau! Sanatate puiutilor tai!

Simonica, nu ai pentru ce. Cel mai important acum e faptul ca Vladutz sa se faca bine si sa-i fie de folos.

Adita, felicitari pt bb4! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos! Ai mult curaj! Cum te descurci cu cei trei puiuti acum? Mie mi-e cam frica putin pt bb2, nu stiu daca voi fi capabila sa impart dragostea la 2 copii desi sotul meu ar vrea 4.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Bianca, este din ce in ce mai bine. Astazi a avut decat 3 scaune( unul de dimIneata, altul dupa 14 ore si ultimul la scurt timp), IN COMPARATIE CU 12-14 SCAUNE PE ZI. Deja suntem bine legate, chiar constipate pot spune, lucru care nu o jeneaza.

De mancat , mananca f bine si bea f f multe lichide. E un copil minunat, mananca si regim, orice, bea si ceai de menta si chimen cu anason. Ii multumesc Celui de Sus, ca vom scapa si de asta! Cu siguranta vor veni si altele...dar experienta te invata!

SA AVETI UN WEEK LINISTIT !

si la toate mamicile si in mod special minunilor voastre!

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, nu-mi vine sa cred!!! Adita multe felicitari din partea mea, esti o curajoasa! mama-eroina! sarcina usoara si o fetita sanatoasa, asa cum iti doresti!

Abia am apucat sa citesc, eu am fost ingrozitor de rau azi, am vomat toata noaptea, am facut o indigestie, cred, apoi toata ziua am fost molesita, cu greata.......si l-a apucat si pe sot! am mancat ceva ce ne-a cazut greu si am bolit amandoi! Noroc cu socrii care au stat cu Vlad, care, numai langa noi statea, simtea ca ne e rau si venea sa ne pupe intr-una.

Ma bucur ca Bia e mai bine cu burtica, Erica, sanatate multa la puiuti, drum bun si vacanta placuta celor care pleaca in concediu!

Eu maine am un examen, dar nu am putut sa citesc nimic, nici nu stiu daca ma duc...apoi seara mergem la o nunta. Sper sa fac fata si sa ma fac bine!

Va pup

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu05, scumpa mea, multa sanatate atat tie cat si sotului! Imi pare rau pt voi!, se mai intampla, bine ca Vlatutz e bine.

BAFTA MAINE LA EXAMEN! Eu zic totusi sa incerci, nu ai nimic de pierdut.

Iar pt seara, petrecere frumoasa la nunta la care veti merge!

Si noi iti multumim,

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Off !cit demult ati scris si ce de vesti..
In primul rind felicitari viitoarelor mamici Amaya si Adita.Le doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
In al doilea rind ma gindesc la Ixxi si sper ca totul sa intre pe fagasul normal. Am observat si eu ca un copil schimba multe intr-o casnicie..(spun din experientza mea, caci noi am avut-o pe Amanda dupa 10 de canicie, si altcumva ne comportam decit cind eram numai noi doi..)
In al treilea rind le urez sanatate copilasilor bolnavior:Bianca, Vladutz, Roxi, Eric, Natalia, Gabitza Si Amanda cind a avut o raceala , iau trecut mucii doar dupa 10 zile..
Felicitari noilor proprietari de masini!
Distractie placuta celor care mergeti in concediu! Multumim celor care ne-au vizionat pozele si copilasii scumpi si mamicile lor...
Crinutza ce nu-ti place la tunsoare? ca arata tare bine..
Smecheru de Rayan nu cred ca o intrece pe Amanda in minunatii.. Mai nou se catara la acvariu isi baga mina in el si isi linge degetele..Azi i-am dat una la funduletz, dar nici nu m-a bagat in seama..
Eu ca de obicei nu pot intra doar foarte rar pe forum, caci maimutzica mea e tare alintata si cind sunt numai eu acasa cu ea ar sta calare numai pe mine..Si pare mai miriita de cit la bona; dar imi dau seama de ce ca ii este dor de mine si vrea numai sa ne jucam..
Anyway..si copilasa mea spune putine cuvinte mai degraba zice iiii si arata cu degetu ce vrea.. Nu ma ingrijorez, caci de inteles imi dau seama ca pricepe dar e lenesa la vorbire ca al meu sotz..
Shobo multumesc..astept poze cu Codrin..
Bubu sanatate tie si sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza,
Felicitari Adita pt. curajul tau. Sa-ti dea Domnul un copilas sanatos si fetita daca se poate, iar tu sa ai o sarcina usoara!

Noi iar am avut o noaptea grea, pana la 4 dimi, Ruxi n-a dormit o ora legat... se trezea plangand ragusit, cu ochisorii rosii si umflati, am renuntat sa-i mai scot si mucii deoarece se agita prea tare, ii crestea tempe, se perpetuau mucii etc.
Am trecut pe antibiotic de aseara. Simona ma intreba cum stiu cand sa-i dau antibiotic... Pai i-am dat de-indata ce am vazut o inrautatire a starii ei, cum a aparut un nou simptom nasol, in cazul ei -raguseala. Am fost inspirata sa-i zic sotului sa ia aseara doar reteta lui Ruxi, Eric desi a mai facut tempe, a raspuns la pilulele homeopate si starea lui merge spre bine.

Multumim pt urari.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bubu, bafta la exam!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, ce eforturi am facut sa nu zic nimic. Am zis sa te las pe tine sa dai vestea.

Abia astept sa mergi la dr sa imi spui parerea. O sa-ti placa, ai sa vezi.
O sa te ajute Dumnezeu cu tot. Nu degeaba ti-a trimis minunea.

Patricia si Amaya, eu raman la parerea mea ca imi va sta super bruneta.
Cand m-am vopsit mai inchis acum vreo 4-5 ani mi-a stat superb, absolut superb.
Oricum, mai am pana atunci. Deocamdata incerc pe blond.

A gatit ieri sotul si bucataria mea arata de zici ca au trecut vandalii si am o lene sa o curat de nu se poate.
Dar ma consoleaza faptul ca gateste de vis, aproape orice. In afara de torturi stie sa faca orice.
L-am intrebat de ce nu-si deschide un restaurant, ca la asa talent ar avea sigur succes.

Vine cineva in iulie la mare? Din ce mi-a spus mama vremea e urata si friguroasa. Ce s-a schimbat clima in Ro. Aproape ca nu mai e vara, iar daca continua asa cu siguranta nu va mai fi vara in cativa ani...

Cory, hahaha, sa vezi ce bine s-ar intelege Amanda cu Rayan, iti zic eu.
Sa vezi cum camera bidoanele alea de apa plata goale de zici ca sunt nimic pt el. O sa incerc sa il prind in poza asa, dar e greu.
Ieri cand am avut musafiri a refuzat categoric sa stea in scaunul lui de masa asa ca tati l-a pus pe scaun normal intre noi si tare mandru era.
Baiatul prietenilor nostri are 2,5 ani deci se inteleg cat de cat si au inv atat in sfarsit sa se joace impreuna, ceea ce la inceput nu faceau. Pur si simplu nu stiau sa se joace impreuna.

Cory draga mea, tare ma gandesc sa imi depun actele pt Canada, asa ca daca ma decid si reusesc nu scapi de mine.
Nu ma vad deloc traind in Ro, aici stau doar pt sot, iar daca nu gasim alta tara in care sa pot profesa si eu, inainte de a uita tot, n-o sa fie bine, asa ca sotul e de acord sa depun si apoi daca reusim sa i;l chem si pe el.
Nu stiu inca ce sa fac, dar parca as incerca.
In Ro clar nu am nici un viitor si numai daca as fi fortata de imprejurari as ramane acolo, altfel nu.
Singurul lucru care ma leaga de tara e mama, mai ales ca sunt singurul ei copil si tatal meu a murit, iar ea in ultima vreme are probleme cu inima. De aceea abia asteot sa ajung acasa sa stau cu ea, ca simt ca intra in deznadejde.

Bubu, mama ei de indigestie ca o bat de nu se vede.
Pupici si bafta la examen. Nu te uita la nota, important e sa il iei.
Apropos de inteles, acum 2 zile am vazut foenul -perie pe jos si i-am spus lui Rayan sa il duca la loc in sertar si imediat l-a dus.
Am ramas masca. De obicei ii spun sa mi-l aduca, dar de data asta o-am spus repede ce sa faca si nu ma astptam sa reactioneze asa rapid, dar cand am auzit sertarul imediat m-am uitat pe jos si foenul disparuse, asa ca am baiat mare care intelege ce spune mami lui.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput