Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ioana suuper replica sotului la faza cu schimbul de saliva!!

alina..greata?? super ca plecati in vacanta la munte..vreau si eeeeuuu!! cat stati? Distractie placuta si un bebe fara maraieli si cu pofta de mancare!

cristina ne plangem acum ca tb sa ii tinem de manute sa mearga ...dar cand or merge singuri copacel...mai rau trebuie sa fim cu ochii pe ei..

Kristinutza trimit ceva soare si pe le tine...de luni zici? se rezolva ca aici e mooarte de cald ...37 de grade

Norina sa va faceti bine repede ..si felicitari pentru silabisire!!

Marinela suuper!! te sustinem!

go - si aveti de gand sa plecati si cu bebe? ACum tot cu viza se pleaca? Cum ati procedat? Ne bate si pe noi gandul Canadei!

Hilde hihi care dintisorI??? mai bine ii pun doar un pic lamaie si atat!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

hai sa mai intreb cate ceva...mai exact cum arata gingia inainte de eruptia dintisorului...poate reusesc sa ma uit la fi-mea in gura..desi slabe sanse..e cam caraita si zilele trecute a avut si diaree..iar noaptea se trezeste dintr-o data in plans de mai multe ori.

si inca ceva...voi stiti ceva pareri pro/contra pepenelui galben la bebei? Eu i-am dat azi si chiar i-a placut acum sa vad reactia.

Mergi la inceput

AAAAA dar am uitat sa va spun o super veste!

m-am apucat de regimul Sca...(nu mai stiu cum) de aici de pe forum si in 3 zile am slabit 2 kg...si nu a fost greu deloc!! Dureaza 2 saptamani si slabesti 7 kg. Chiar nu credeam dar ieri m-am convins.

mai am un pic si sunt iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina mama Noéliei, felicitari pentru slabit! Eu bat pasul pe loc cu slabitul, maninc numai popcorn, amandine, etc .

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, acum am citit si eu subiectul de la 'Parintii intreaba/raspund' cu atasamentul copiilor.
Noi aplicam teoriile de acolo, ca n-avem incotro.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Innaa, chiar azi am intrebat despre pepene galben pe dr si mi-a spus ca e ok...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, amandineee...ce bune, mai ales alea pitice. Aici nu se gasesc, din pacate, da mi-am facut plinul in Romania.
Innaa, felicitari pt. slabit, eu pandesc din umbra rezultatele voastre cu Scarsdale si apoi vad daca ma bag. Mai nasol e cu spanacul...
Vad ca vb de ceai de tei, parca erau diverse teorii in legatura cu ceaiul de tei si baieteii...nu stiu cat or fi de adevarate...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, uite aici e in rotobil
si aici cu ochelarii de soare cumparati de la expo.
Pe rotobil am dat 400.000 lei.

Chiar, ce mai faci Ina (country)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

si mi-e imi lipsesc postarile Inei, oare ce mai face Ilinca la cresa...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am scris ceva si zice ca timpul a expirat...

uff, abia am ajuns la zi cu postarile si scrisesem un mesaj luuuung, sa-mi fie de bine, nu-l mai scriu din nou

Era de bine, oricum

unde e Anya20?

Bine ca s-a intors Jadi, acu lipseste Mifloricica, mi-e dor de ea...si de Sofia, pe unde o mai fi si de ce s-a suparat pe noi?

Cuscra, Nadina, am vazut postarile tale, din pacate nu am cu ce sa te ajut...nu mai am pediatru in familie, s-a dus...

Mergi la inceput