Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aaah, hai ca merge, poate imi fac curaj

Spusesem in mesajul sters din cauze de X files, ca Jadi e o norocoasa sa-l vada pe Roger Waters live, am un concert cu el live, e super. Aveam si noi o promisiune pentru un live cu David Gilmour, nu s-a materializat, astept concertul tot pe dvd... Bravo Jadi

Norina, si tu ai tras sperietura maxima, bine ca Teo e bine acum

Ioana, vazut pozele cu codite, cu geci rosii, cu Maria a Ramonei...super copii, foarte frumosi!

Si noi ne-am hotarat sa plecam in concediu, dar un tur mic cu masina, la Budapesta si Praga...abia astept sa vad Praga, am auzit ca e un oras superb, Budapesta e locul unde am fost prima data cu sotul meu in vacanta si este un loc f romantic pentru noi. Normal ca mergem singuri, pe Alex o trimit cu nasii si cu bunica la mare, in acest timp. Sa nu se planga ca nu are si ea vacanta. imi pare rau ca nu o sa fiu cu ea la prima ei intalnire cu marea dar mai sunt ocazii. Eu ma regasesc in postarile Kristinutzei, suntem amandoua mamici mai denaturate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Innaa da greata da nu din motive bune (adika bb) iar la munte vrem sa stam .....cat rezistam cu bb, sper macar o saptamana si dupa cateva zile la mare, da va povestesc eu cum a fost la munte ca inainte de a oleka la mare trec pe acasa sa skimbam garderoba.

Codruta am vazut rotobilul si cosul de jucarii din ala avem si noi si vladut e indragostit de el .....il molfaie hehehee

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna!
Mi-a venit si mie CM, dupa aproape 1 an jumate...Mai, uitasem cit de nasol e..(CM nu inseamna Campionatul Mondial )

Luca e un cuminte(uneori)...vedeti voi cit de cuminte:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/calin_popa2004/album?.dir=3d73re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Pupici la toate mamicile si bb-icii

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hilde parca tu spuneai ca ai dat ceai de tei...cand? dupa lapte, inainte, cam cu cata vreme inainte de culcare? merci
dr noastra spune ca sunt povesti astea cu teiul,baieteii si prosteala. acum zic si eu, cat ceai de tei o sa bea?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vrut sa mai postez si eu ceva aseara dar am stat pe chat si am uitat.

Felicitari Tonniei deja sunt rosie de invidie ca nu sunt in locul tau. Dar mi-am propus sa slabesc un pic inainte .
Deja slabisem 2 kile dar le-am pus inapoi in concediu ca ma tinea sotul flamanda de dimineata pana la 7 seara si ca atare am casunat rau pe micul dejun, cu paine si cu toate fainoasele posibile.

Am citit toate paginile scrise de voi si nu am apucat sa ma uit pe poze insa ma minunez tot timpul de ce progrese vad pe aici.

Cat despre concert, eu inca visez noaptea. Nu vrea sa epatez sau sa ma dau mare, nu ca nu mi-ar sta in fire , dar mi-am trait unul din visurile mele. Seara la Verona cand mi-a spus sotul ca ma duce la un concert nici macar nu am ghicit ca despre asta e vorba ca mi se parea irealizabil. Da Kid e acelasi concert pe care il ai pe dvd de la SMV ca e singurul care s-a vandut pe aici prin Romania, eu altul nu mai stiu si in mare a cantat cam tot ce acolo doar cu multe alte prelungire ale melodiilor si alte proiectii video.
Gata ca poate chiar nu va intereseaza! Simo promit ca o sa ii fac eu lui Jimi sac sac cand o sa ne vedem data viitoare!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna seara va zic dupa o zi in care fata a scos untul din mine la cat de maraita a fost, nimic nu i-a fost pe plac. Dar macar a mancat 2 mese si in rest lapte. Cred ca e de la vremea asta rea, ca noi inainte stateam numai pe afara.

MARINELA79, felicitari si bafta multa la interviu. Sa nu aveti emotii deloc, e super simplu, noi l-am sustinut in octombrie, la 3 sapt dupa ce nascusem. Si noi tot asa, abia trimiseseram actele. A fost mai mult o evaluare a actelor trimise de noi si tanti respectiva ne-a mai dat si sfaturi cu privire la ce joburi sa alegem la pregatirea noastra. In franceza a fost, ne-a pus si intrebari in engleza. Dar tin minte ca aveam super emotii inainte, dar nu e nevoie. E foarte relaxant. Noi am trecut si de analize, acum suntem la faza sa ne dea viza. Daca ai vreo intrebare cu privire la interviu, cu mare placere.

Noapte buna tuturor

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Se pare ca nu prea mi-e somn,asa ca bantui un pic...

Jadi
,bine ai revenit!Fain concediu!Si noi am fost in Verona,Venetia si Milano..ce vremuri

Ioana
,super pozele.Felicitari pentru progrese,e domnisoara mare deja.

Marinela,bafta multa!

Inna,felicitari pentru kg date jos si bafta in continuare cu regimul..eu m-am cam porcit in ultima vreme,slabisem 3 kg pana sa ma duc in concediu,de 10 zile m-am intors si in fiecare zi imi zic ca de maine ma apuc din nou de regim..sa citesc si eu despre regimul asta al tau.

Azi a facut Biencuta 8 luni,am fost la dr la control si sunt cam suparata,nu prea a luat in greutate,a scazut si curba ponderala si nu a crescut decat 1 cm in 2 luni,de asta s-a ingrijorat si dr..pai da,cine nu vrea sa manance...are 8500 si 72 cm.
Mi-a zis ca nu pare anemica si ca atare nu ne-a recomandat fier.?!!
Mi-a dat supliment de vitamine si sa-i repet urocultura si copro.
Ne-a dat voie la pepene galben,asa ca o sa-i dau cat de curand..
cu mancarica mi-a zis sa incerc sa o fac cat mai apropiata de a noastra,poate asa o conving sa manance.

Acum ma amiz cu Iri si Monica Gabor...pierd timpul,mai bine ma duc la somnic,ca pe la 1 se trezeste Bia sa pape.

Noapte buna!

Mergi la inceput

bravo, Jadi, super...

almy, deci pleci in strainatatzuri?
Bine ca ne-ai zis Maddy, de pepene galben, eu nu m-am gandit sa intreb doctorul, i-am dat si gata...ii place f mult. Bine ca e ok.
Maine ii dau si cirese, cu coaja cu tot (sper sa ma descurc sa ii scot samburii macar).
Maddy, dar stati destul de bine la greutate, nu-ti face probleme, mie mi-e frica sa o cantaresc. Nu a facut inca 8 kile si are deja peste 8 luni...Ii dau acum vitamine- 5 ml de Sanasol. Dr Calapod s-a gandit ca mai mult de 10 masuri de cereale pe zi (cate ii dau in prezent) nu pot sa ii bag...asa ca vitaminele raman ultima sansa.
Cat are ca lungime de zici ca a crescut putin?

Mergi la inceput

Hai c-am incurcat borcanele, Bianca ne-a zis de pepene galben nu Maddy, le-am combinat pe toate dar am un motiv bun: ma grabeam sa prind si eu un episod cu Virinel si Hormonica, mi-e ciuda ca n-am vazut nimic pana acum si se tot barfeste la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

pupam si noi fetele repede pina nu se termina ziua

La multi ani bebeilor care si_a facut lunita azi cu multe pupicuri

felicitari puiutilor care fac progrese pe zi ce terce si ii felicitam cu multe pupaturi

Ioana esti o draguta si Antonela la fel,transmitei ca ne este dor de ea si de Victor , pina cind intra acasa le facem multe pupicuri

Marinela multa ,multa bafta si sa fie cu noroc

Ioana,Carmi mamaaaaaaaaa ce vorbiti de "amandine" sint febletele mele preferate

poze

Mergi la inceput