Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 25
Ioana75 spune:
marinela, bafta multa multa multa!!! Sa luati interviul
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Si noi iti tinem pumnii, Marinela.
Bafta !!
Si eu am vrut sa trimit actele ptr Canada, dar am ramas insarcinata cu Anca si am renuntat.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
kristinutza spune:
norina, bine ca a trecut! 
marinela, felicitari! uau, chiar va ganditi sa plecati? 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Carmi spune:
Marinela, bafta multa !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Simo74 spune:
Marinela toata bafta din lume! 

Jadi Nu pot sa cred ca l-ai ascultat pe Roger Waters liveeeeeee! Incredibil...cand o sa-i spun consortului o sa moara de inima ![]()
Norina totul e bine cand se termina cu bine 
locca spune:
Hello hello
Marinela, bafta la interviu!
Am mai citit ce-ati scris de ieri pana azi, dar din urma nu prea am sanse.
Simo, obscenitatea tine cateva zile, o s-o ia la picior in foarte scurt timp.
Matei se apucase de pupat prize acum cateva zile, asa ca am trantit si o banda tzeapana de scotch peste ele. Iar ieri l-am gasit cu mana adanc intromisata in soba. Este singura soba din casa pe care am mai lasat-o doar ca ne place noua mult de ea, nu mai este functionala, dar e la copil in camera si copilul ieri a descoperit ca usa se deschide si ca inauntru e foarte interesant.
Ma duc ca s-a trezit.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
buna
tocmai ce am venit de la dr. avem 10kg 600g si 74 cm...deci fitness-ul sustinut din ultima perioada si-a spus cuvantul. ne-a mai recomandat si sa marim cantitatea de mancare si ceai de tei seara....in rest suntem bine, el a fost ca de obicei cuminte si dragutz cu doamna dr...
bafta iti urez si eu Marinela!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
innaa spune:
Maama Diana cat mananca Petrulul tau!! Cred ca el si Mirunica sunt campioni la papalit!!
Ramona felicitari pentru noua indeletnicire a Mariei...cat de curand toata casa e a ei!!
Hilde azi ii dau si eu Noeliéi ceai de tei...sa vedem ce n-a vazut Parisu´ ! Tu ii pui in el si ceva miere sau lamaie?
Codruta-gospodina asteptam poze cu rotomobilul
Irina sa sti ca si fi-mea are zile si zile..uneori papa bine lapticul, alteori nu...cert e ca nu am depasit niciodata 500ml pe zi...bine ca eu la 240 ml pun si multe cereale(4-5 capacele ca asa ii place) si poate de aia se satura mai repede si nu il termina.
Cristina si eu am observat ca daca nu o bag in seama pe Noa face muulte lucruri noi...de ex daca ii vorbesc nu mai lalaie ea..e atenta la mine iar cand e singura...face recital nu gluma!
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Hildegard spune:
Inna, sa nu pui miere ......
Eu am pus glucoza.
Dar. a zis ca fara zahar. Dar daca vrei sa pui zahar 1 l-ita la 100 ml ceai.
Nu e recomandat dulce. Asa se va obisnui apoi. si dintisorii???? vai de ei.
Lamaie poti pune daca vrei.
Eu acuma ma duc sa-i fac...sa am seara.

Vladut (26.08.2005)