Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim pentru admirare.

Irina cuscra, de obicei ne vedem duminica la ora 11. La ce ora se trezeste Vladut? Si Miruna doarme uneori cind vine Maria, dar o "intretinem" noi pina se trtezeste copilul.
Simo, eu cred ca aveti sanse reale sa cistigati concursul de dintiless.
Alina, Kristina, concediu placut!

Si pe noi ne omoara Miruna noaptea; nu pot sa imi explic ce are, poate de la premolari ... dar se trezeste cam de 2-3 ori plingind. Acum se duce sotul la ea, dar de luni iar pleaca in jermanica (aviz amatoarelor de produse TCM) si ramin eu cu maica-mea de garda. Vine mama la mine vineri, ca se termina scoala!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana ehheeee... pe la 9.30-10 se culca la primul somn. De trezit se trezeste pe la 7-7.30 ca are treaba multa dimineata .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Pentru bb-ii agitati de la dinti am inteles zilele trecute de la o mamica ca ar fi foarte bun produsul Chamomilla de la Laboratoerele Boiron (produc si osciloccoccinum)...cica ar fi niste granule cu extract de musetel si sunt foarte bune.

Noua facem o pauza la iesitul dintilor..avem tot 6 dar nu dormim toata noaptea.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, foarte draguti ´brotherii Petreush´ !
Noi am venit de-afara, ca nu mai e de stat, sunt 30 de grade.
Ma duc la bb, ca ma solicita

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am trimis un mesaj frumos pe adresa de mail comuna.

Editez:
Am trimis mesajul pe care l-a trimis si Irina.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Dupa un weekend furtunos si plin de peripetii reusesc si eu sa ma apropii de computador.De vienri mi-a facut copilul febra, ardea de nu mais tiam de mine- a, prestat nurofen zicand ca e de la dinti. Noaptea a fost un cosmar cu treziri si urlete la greu, motiv pt care sambata fiind am adus un dr acasa, verdict- rinofaringita Nu a mancat nimic 2 zile si a urlat si a stat mai mult in brate. Cireasa dupa tort a venit duminica cand s-a umplut de bube pe tot corpul, inclusiv in talpi. Normal ca m-am speriat si am fugit din nou dupa doctor, am crezut ca e vreo rujeola, varsat, etc. Slava Domnului ca nu e fost cazul, cica erau de la caldura combinata cu febra si a iesit ce-a iesit Acum este bine, nu-i mai dau nimic si si-a revenit bine. Vreau sa va zic ca copilul meu care nu scotea nici o silaba, in timpul febrei vorbea intr-una si ma-ma si ba-ba si buuu,cred ca se vaita saracuta si nu prea m-am putut bucura cumtrebuie de noile surprize. Acum de cand nu mai are febra si-a reventi la normal , adica nu prea mai zice nimic , concluzia:poate dar nu vrea cam asta am facut noi zilele astea. Revin, ca mai am de zis una alta , ca am vazut ca s-au intamplat multeeeee...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina cred ca te-ai speriat putin. Bine ca a trecut!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi. Felicitam bebeii care azi mai implinesc o lunita, "La multi ani!"

Cristina (cge), Irina, superb mesajul care l-ati trimis in adresa comuna, m-am delectat si eu cu el!

Sa aveti o zi buna in continuare si salutari cu drag de la noi,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am intrat sa impartasesc cu voi emotia pe care mi-a dat-o un e-mail primit azi, suntem invitati la intrviul pt Canada si imi vine sa lesin ca abia am trimis actele .Nu ne asteptam asa de repede.Si am emotii......
Iaris e la mama,l-am abandonat ca o mama denaturata ce sunt si acum strang prin casa dupa el, ca asa ii place sa le arunce toate, sa ia cearsaful de pe pat, sa rastoarne tot ce prinde, sa rupa orice carte prinde la mana, si placerea lui, sa le pape.
Va pup, nu stau pe aici mult ca am treaba ca indata vin barbatii acasa.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

In primul rand FELICIARI Tonniei pentru vestea cea noua Sa fii sanatoasa si tu si bebelusii!!Kid, dupa ce am vazut ca si Alexandrei urmeaza sa-i iasa tot dintii de langa incisivi, acuma vad ca ai tras- o si tu tot zilele astea.Te inteleg perfect cum a fost sa nu stii unde sa te duci si incotro s-o apuci week end fiind . Bine ca a trecut si fetele sun bine acum , asta conteaza. pt amandouaAlina, , cuscra,acum am vazut ce era sa patiti. Doamne cred ca tare te-ai speriat, ai mare grija de gineri-miu sa nu pateasca nimic frumusete de baiat , ca nush ce-ti fac..Jadi sa-ti fie de bine concediul!! Asta da distractie! Frumos!! Cred ca te-ai relaxat cu adevarat. b irina c bine ca s-a termiant cu bine patania. Vad ca a fost un week end nefast pentru mai multa lume. Cred ca din cauza eclipsei de luna . Ma duc sa mai citesc din urma .Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput