Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 23
Ioana75 spune:
Buna dimineata
! I-am zis ieri sotului despre discutia noastra cu pusul salivei in comun
, si raspunsul lui a fost: pai sa se imbolnaveasca si sa stea la pat 2 saptamini cind o sa se pupe cu primul baiat?
Multumim ca ne-ati admirat cu Victor - copiii au fost foarte pipaitori, respectiv Victor tot tragea de hainele Mirunei sa-i dezgoleasca umarul
.
Ramona, felicitari pentru progrese!
Deci data viitoare facem concurs cu printesele in 4 labe?![]()
Dana lui Antoine
. A intrebat Anto ce mai faci
.
Irina cuscra, cind ne mai vedem si noi? Poate data viitoare cind vine Maria in vizita, puteti veni si voi, sa implementam 3 tipuri de scuipat
.
Miruna s-a suit singura in carut. Intii pe bara aia de stat cu picioarele, apoi sus in scaun. Si inca un progres: a pus singura jucarii pe bat (cele patrate ii plac cel mai mult din setul www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0005062" target="_blank">asta). Iar cind ii citesc poezii din carti cu poze, sta linga mine minute in sir si urmareste pe pagini ce ii explic.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana super raspuns a dat sotul tau
. Poate reusim si noi sa venim sa implementam 3 tipuri de scuipat 
. La ce ora e intalnirea? La 10? ca pe la ora aia de obicei doarme Vladut, dar vedem noi duminica...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Felicitari Mirunei pt performanta de a se sui singura in carucioar si pt dexteritate
. Vladut nu sta asa cuminte la citit din carti, depinde de cum are chef. Cand ii citesc ii arat cu degetul personajele si acum pune si el manuta pe unele, preferata lui e regina cea rea din Alba ca zapada
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
Ioana, imi palc mult jucarioarele alea. Si io vreau! De unde sa le gasesc aici!
Miruna e o adevarata domnisoara, ce mai!
Si lui Stefan ii place tot ce e hartie...si coala alba
...mai ales reclamele sel gros, billa...le "papa" de bucurie de zici ca cine stie ce ar fi. Sa vedem cum o fi can i-oi citi!
Codruta, buni ne promite si noua un rotobil sau leagan de Sf. Petru pe 29.06
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
alinam spune:
neata! hop si eu sa nu credeti ca am disparut, da imi e o greataaaaaaa de mor, iar imi e nasol, abia ma invatasem cu binele, da trece si asta.
Cristina si noi suntem nebuni, plekam cu bb in vacanta, luni mai exact la predeal, eu abia astept :) atata timp cat suntem toti 3 e ok ca il plasez mai mult la tasu, nu as avea cu cine sa il las si nici nu l-as lasa ca are si el nevoie de aer curat ca de cox de combinat o fi satul. nu stiu daca o sa ne incapa tot in portbagajul de dacie obosita, da vedem cum le indesam ...
La capitolul progrese ne laudam si noi ca mergem bine in 4 labute si se ridica in picioare daca are de ce sa se tina, dinti nik la orizont.....dar de vreo 2 saptamani ne capiaza cu urlatul nopatea, se trezeste de 10 ori si urla
suntem distrusi de somn amandoi , sper sa isi revina.
Vazut poze cu bb-i frumosi si pipaiciosi.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
'Neata !
Si Anca a mers aseara 2 ore in continuu, vrea numai sa stea in picioare. Si ma baloseste muult cand ajung acasa.
Dupa care s-a culcat de la 9 seara pana dimineata. Ei, cu trezirile de rigoare si cu plansete.
Ramona, si Anca da iama in toate jucariile pe care le gasete: adica ale lui Victor. Si sa vezi scandal.
La fel are preferinta ptr niste cuburi de construit care nu ii apartin bineinteles si ptr trenuri.
Si felicitari ptr mersul in 4 labute.
L-am intrebat pe Victor de ce nu i le lasa si ei. Si mi-a explicat ca el nu se poate juca cu jucarii balosite
.
Kristinutza, bafta la medic.
Jadi, ma bucur ca v-ati distrat in concediu si super surpriza de ziua ta.
Vero, si Ancuta bea ceai de fructe la greu. Si daca bea Anca, bea si Victor. I-am luat din Carrefour un ceai cu vit. C, 'Ce-ai mai drag' il cheama.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
kristinutza spune:
ramona, m-am linistit! 
cristina, multumim, am mari emotii.
alinam, bravo! si noi cica plecam luni. la mare! (brrr) nusht ce ne veni pe frigul asta, dar mergem. sanatate multa!
felicitari pt progrese, ca vad ca va inghesuiti care mai de care! ![]()

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Simo74 spune:
Ia sa mai vin si eu sa dau raportul ca a trecut cam mult de cand n-am mai prestat...dar am avut o perioada de super cacao
. Am citit tot, stiu tot ce se intampla, nimic nu mi-a scapat, dar bineinteles ca neuronul meu nu face fata la atata amar de informatie si refuza cu indarjire sa schematizeze niste raspunsuri coerente. Mea culpa.
Asa...Filosoful se incadreaza in urmatorii parametri la 9 luni: 10,700 kg, 79 cm, 0 dinti (castigam concursul nu-i asa?)
, in rest toate bune si frumoase.
Sta si el intr-un final in patru labe sau cum zice taica-su "pozitia violatorului din Cismigiu"
, deoarece momentan decat se bataie obscen dar de inaintat nu inainteaza nici un centimetru. Astept cu interes momentul patrularii.
Cam atat, revin...
mysweetest spune:
'neatza,
I-am admirat si eu pe Miruna, Victor, Maria
.
Irina, Alexandru papa mai putin laptic...asta noapte doar 200 ml laptic dar cu iaurtul se fac cca 420 ml iar dr. mi-a zis ca 400 ml ar fi deajuns.
Fug ca nu ma lasa sa stau la computer..vrea sa scrie si el ..
Noaptea si noi ne trezim de 3-5 ori.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
b_irina_c spune:
Marlena
. Vladut cred ca e ofticat ca nu a ajuns la mare
ca noaptea dinaintea plecarii a dormit tun, fara nici o trezire. Eu tot sper sa fie mai bine dupa ce ies si dintii astia 2...
Simo bataitul nu tine mult, cel putin la Vladut a fost doar pt cateva zile. Pe mine m-a distrat tare perioada si parca as vrea sa mai bataie din cand in cand
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze