Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, Kristinutza, Nanadana, multumim !
SotzuŽe happy, au invins ai lor.
Ma duc la nani, noapte buna,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

hai sa va spun ca eram mai bine azi..chiar ma obisnuisem cu gandul ca imi vine socrosenia..cand imi spune mama ca ar fi lasat-o si pe ea sa plece de la slijba mai mult timp...asa ca acum sa vezi conflict de interese ca soacra-mea deja a pretins sa ii trimitem banii maine...adica azi
pana la urma or sa vina una o luna si cealalta alta luna...sa fie multumite amandoua si noi cu o gaura in buget! asta e...cand nu ai de lucru...sui cuscrele sa se paruiasca.

Jadi welcome! asteptam si noi poze din concediu..

Raluca nu stiu ce sfat sa iti dau..pot sa iti spun despre verisoara mea care are o fetita de un an si jumatate si care la inceput era la fel de agitata cand manca...asa ca vara-mea a gustat laptele care avea gust acrisor destul de ciudat...asa ca a fost la doctor care a sfatuit-o sa nu ii mai dea pt ca nu este bun, dupa care a trecut-o pe formula. Tu faci ce crezi tu ca e bine dar poate ar fi mai bine sa veri un sfat doctorului sa nu cumva sa sufere si bebe.

carmi ce suporter zambaret...

maaama cat mananca Miruna...am ramas socata...pai noi nu mancam nici jumatate...am vazut si eu pozele cu Miru si Maria..super gasca fac!

hilde felicitari pentru recordul la lungime

ma duc acum la somn ca mi-au picat ochii pe laptop...si dimineata tre sa ma scol sa ii fac pachetelul sotului ca asta seara mi-a fost grreeeuuuuu!!!

pupaceli la bolnaviori!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

BiuMil la fel de fomist e si Petrut. Acum cateva zile la masa de pranz i-am dat 3 borcanele (117gr fiecare) si dau sa ma ridic de pe scaun. A izbucnit in lacrimi si urlete de nu-mi venea sa cred. Am stat nehotarata daca sa-l filmez (ca nu m-ar fi crezut nimeni ce reactie a avut) dar n-a fost chip, am fugit repede dupa alte 2 borcanele, apoi s-a linistit. La sfarsitul fiecarei mese plange ca mai vrea: daca plange cu convingere ii mai dau, daca suna a maraiala, nu.
Oana0204 si eu am pus ochii pe patutul acela, l-am vazut pe rosu si e o minunatie.
Petrutu' a inceput sa se deplaseze cu rapiditate, dar nu in 4 labe, ci ca soldatul in transee Cand oboseste trage de mine ca sa-l sustin sa stea in picioare si apoi o ia repejor catre tv sau o masina sau minge.
De pus copilul in scaun de masina, ce sa zic, aici e lege. Si cum eu merg cu masina peste tot, el sta in scaunul lui, cu fata spre spatele masinii, dar il vad in www.fisher-price.com/us/products/product.asp?id=32171" target="_blank">oglinda lui montata pe tetiera, iar el imi vede ochii in oglinda retrovizoare. A, si bineinteles ca ii vorbesc in continuu.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

e oficial: de ieri Maria merge in 4 labe fara greturi, fie covor, fie parchet, fie gresie
si toata duminica a zis ma-ma si na-na; poate mai ia o pauza de la dta-dta si ba-ba
si mananca cu lingurita de zici ca asta a facut toata viata si numai nebuna de mine a avut alta impresie; cel mai nou fel preferat: mere cu cirese sau cirese simple si ecologice cu gust, ca altfel nu servim
sunt fericita, dar rupta de oboseala dupa 2 ore de patrulare in toate felurile aseara

bine ai revenit jadi; ma bucur pentru vacanta supeeer

cu suporteri ca fabiano, italia nu prea are de ales decat victoria!

inaa, imi pare rau de incurcatura cu cuscrele; o scoti tu la capat cumva; eu l-as fi omorat pe-al meu sa faca asa ceva fara sa ma intrebe; el oricum merge ca pe varfuri cand e vorba de chemat soacra la noi in casa, desi eu ma inteleg bine cu ea

a si sa ma laud in continuare: am pus-o pe bona sa o duca pe Maria la nisip; pt ca am pus-o eu duminica la groapa si era siderata; rezultatul nu a fost la fel de bun cu bona, ca erau si alti copii pe-acolo si fi-mea s-a repezit in jucariile lor (Miruna stie); deci, trebuie sa ii iau lopatele si galetusi proprii inainte sa repet experienta; si copii vostri sunt asa acaparatori? fi-mea daca vede o jucarie noua tb sa o ia-si stiti cum zac jucarii peste tot in parc..mie mi se pare normal, da unora nu..

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tre sa spun....

Stefan al meu a dormit tuunn azi noapte cu 2 pauze de titi.
Mai frate, chiar ca a dormit de zici ca a fost inainte la servici 24 h.
Se vede ca a fost dr.la noi.
Adica mi-a zis sa-i dau ceai de tei si fructe de padure fara zahar...ei eu am pus un picut de glucoza si a dormit plodu dupa ceai de teiiii. Putei sa taiu lemne langa el
Deci puteti sa incercati si voi.
Asta dupa ce s-a tot foit vreo 4 nopti incoace.

Dr. mea zis ca pe vreme calduroasa e foarte bun ceaiul, tine de sete si nici nu costa mult. Un pachet cu pliculete costa 15.000 lei.

Ziceti ce vreti....dar la noi a functionat.
Asta e parerea mea.

Ramona, felicitari pentru mersul in 4 labe si papatul cu l-ita.
Si Stefan papa cu l-ita parca de cand e lumea asta face.

Ioana, Inna, Dana, Irina, multumim pentru aprecieri

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
I-am luat rotobil, dar nu vrea sa stea in el...Mai fac azi incercari cu ea.
Stam la aspirat mucii foarte cuminti. In rest mancam, dar nuuuu cat Petrut sau Miruna.
Am vizuionat si noi pozele cu Alberto pe uriasa minge, cu Fabiano, suporter italian si cu Fratii Petreus (dar care nu se regasesc in aceste nume )

Am aspirat, am spalat cu pewria mochetele si acum m-am pus 5 minute la calculator si deja ma striga (sotul, in pat......cu Petra).."Codruta, ce faci?" ...No...sa nu ma-nervez......

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, copiii vostri mananca singurei cu linguritza?!
sa port si eu o discutie cu radu... dar nu prea-l vad io mancand singurel.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata la fete,

Ramona felicitari pt mersul in 4 labute. Si Vladut se infige la jucariile altora cand e afara la nisip. Si i-am cumparat si lui lopatele si cele necesare si se baga la altii doar daca au ceva diferit, daca sunt ca ale lui nu prezinta interes.

Eu sunt chiaunissima... De 3 nopti Vladut se trezeste de vreo 5 ori pe noapte . Ii ies inca 2 dinti si treaba asta ne termina pe amandoi. De mancat mananca bine ziua, dar la capitolul lapte stam destul de prost. Abia daca papa 350-400ml pe zi. Nu pricep de ce ca ajunsese la 270ml intr-o vreme si nu am schimbat laptele si nici programul... Cu iaurtul si branzica sper eu ca se face necesarul zilnic.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am uitat sa va spun ca si radu se ridica in fund. am intrat la un moment dat in camera la el, tiptil, sa vad de ce doarme atat de mult (vreo 3 ore - la pranz). nu se auzea nici o miscare. cand ma uit in patutz, m-am speriat tare, pt ca ma asteptam sa-l vad dormind dus, in schimb el era in fund, cat se poate de treaz si se uita la mine. am sarit imediat sa-l laud, el s-a pus pe un chiuit, s-a emotionat prea tare si a cazut in nas. dar victoria a ramas.

insa de atunci dureaza cate o juma de ora de cand il pun in pat pana adoarme, ca e prea ocupat sa se tot ridice in fund.

azi mergem la dr stanciu, sa ne spuna cu fontanela si coastele evazate . oofff, ce bine ar fi sa-mi spuna ca nu-i nimic ca e mai micutz, ca n-are nimic ca are coastele alea in evantai... dar cred ca pana si dansul ar gasi ceva de spus. vedem diseara.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

hai ma kristinutza, cum sa manance singura cu linguritza? voiam sa zic ca deschide gura la lingurita; adica nu manaca toata mancarea din biberon-ca pana acum; linguritza o baga singura in gura, dar numai daca e goala

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput