Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adriana, Andruzza, Zuzu, Ligia, Mamacita, Ellinia - va multumim si voua!

Nino - eu asa ziceam, ca nasc prin cezariana, ca sa fiu mai sigura. Dar, cf obiceiului, am mers la inca 3 dr pe langa a mea, sa intreb daca recomanda cezariana. Si toti 3 mi-au spus acelasi lucru, ca in nici un caz nu e indicatie de cezariana, dar se va urmari mai atent travaliu. Si cum dr mea mi-a spus de fiecare data cand am intrebat-o daca imi face cezariana, "vedem atunci", am zis ca merg pe mana ei, ca nu degeaba are 6 ani de facultate si n-spe de experienta in spate.
Si vreau sa-ti spun ca m-am felicitat singura : langa patul meu erau 2 fete ce nascusera prin cezariana, de nevoie. Nu se puteau da jos din pat (eu cred ca eram cea mai zburdalnica din tot salonul), le durea operatia, cel putin in prima si a doua zi de innebuneau, si mi-am adus aminte de expresia Adrianei, cu "iti aduni matele de pe jos". Asa ca am zis ca bine am facut ca am avut incredere in dr, asa ciufuta cum e, si norocul meu ca nu am avut nevoie.

Zuzule - nu e dracul asa negru, cel putin n-a fost ca la irina, unde-ti dai seama ce dureri am avut daca m-am dilatat de la 2 la 10 intr-o ora si un pic, de nu aveam contractii, ci doar o crunta si ingrozitoare durere constanta de burta....
Contractiile au fost suportabile pana la 4, iar apoi poti face epidurala. Eu n-am mai prins - din ciclul "de ce ti-e frica..."
Si, desi nu credeam (ma pregateam sa o contrazic pe Simonela, dar vad ca a avut dreptate), faptul ca Nati a fost mai mica s-a simtit.
A iesit fara probleme: capsorul perfect rotund, fara manute rupte si alte alea. Biata Irina avea hematomul ala a capsor, noroc ca i-l mai ascundea pleata neagra . Nati, in schimb, are doar un pufusor, si pt ca e mica si slabuta zic ca seamana cu E.T

Mamacita - tati e intimidat...
Cand am nascut, asistenta s-a dus afara pe hol, unde era mai multa lume, si l-a anuntat in gura mare "sunteti tatic". Ionut, timid cum e, s-a blocat nitel, ca toata lumea se uita la el, si nu stia cum sa reactioneze (de fapt, cum se asteptau ceilalti sa reactioneze). Oricum, nu era la prima experienta. Asa ca, sa scape de priviri, s-a retras si a inceput sa dea telefoane.

Deocamdata recunosc ca amandoi tot ne gandim cum era Irina cand s-a nascut, si clar e o diferenta. Irina, fiind mai grasuna, manca mai rar, si cel putin in primele 2 sapt chiar ma disperase cu cat dormea, si cu faptul ca adormea lemn la san. Nati in schimb se chinuie din rasputeri sa recupereze, si haleste tot ce poate. Ne uitam amandoi la ea ca la un bibelou, si abia asteptam sa le avem pe amandoua.

Ma duc la ei, ca vad ca dorm amandoi, si eu bantui pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

FELICITARI FETELOR, andira si elibui ,sa va traiasca micile comori.

ligia13,desteapta de bona este tanara (are 30 ani),este casatorita,dar nu poate face copii.
Nu mi-am imaginat ca este asa nebuna. Ma suna mereu sa intrebe cand o aduc pe Dora ca vrea s-o vada. Va dati seama ca nici nu-mi trece prin cap s-o anunt cand o aduc.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Am uitat sa va spun. Si Dora este destul de puturoasa.Nu prea mananca decat blenduit.Numai fideaua cu branza si iaurt o mananca pasata cu furculita.

Abia astept sa merg vineri s-o vad.
Vb cu ea la tel. Ma striga "mama,papa"
Noi doi parca santem prosti fara ea.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andira, felicitari. Sa-ti creasca Nati frumoasa, desteapta si curajoasa.
Ce frumos ai povestit despre nasterea ei. Dar sa stii ca nu-i mica deloc, e doar foarte bine. Si sunt asa de bucuroasa pentru tine si familia ta.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Andira, felicitari, va pup pe toti. Micutei Nati ii doresc sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Andira, felicitari, sa va traiasca cele doua floricele si sa va bucurati de ele toata viata! Multi lpuici lui Nati si Irinei, si tie refacere rapida sa te ocupi de amandoua asa cum iti doresti. Asteptam pozeee

Eu azi merg la nani asa de devreme. Bia m-a distrat azi noapte si am reusit sa dorm doar 2 ore, asa ca acum pic.
Va pupacesc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Andira draga mea, FELICITARI pentru nastere! Bun venit pe lume micuta Nati, sa ai o viata frumoasa si fericita! E o veste nemaipomenit de buna, am citit cu emotii tot ce ne-ai povestit, se vede klar ca esti multumita si fericita, ma bucur ca a trecut cu bine totul! Sa ai parte de o recuperare usoara!un pupic din partea Sarei pentru surioara Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mai fetelor, ce vesti frumoase si emotionante am regasit in paginile de pe topicul nostru! andira si elibui, sa va traiasca fetele si sa va umple viata de bucurii!

Andira, povestea nasterii lui Nati mi-a trezit amintiri tare frumoase, m-am emotionat toata si m-a facut sa imi fie dor de Daria bebe mic. Felicitari din toata inima si ma bucur mult pentru tine!

Nu am mai avut vreme sa scriu nici un rand de o bucata bunicica de timp, dar de citit am apucat. Am avut multe drumuri de facut, in sfarsit ne-am decis in privinta scauului de masina si am luat unul Neonato Grand Tour de care speram sa fim multumiti (il asteptam sa soseasca pana vineri). La sfarsitul saptamanii viitoare vom boteza un baietel si suntem oarecum in febra cumparaturilor, iar la sfaristul lunii plecam la Cluj si apoi la Caransebes (si poate si la Timisoara).
In alta ordine de idei, spre marea mea uimire, Dariei i-au iesit4 maselute si, dand filmul inapoi, am priceput d e ce era si agitata si musca tot ce prindea.. Papa din ce in ce mai bine bucatele maricele, iar azi in premiera si carne neblenduita (am maruntit-o cu cutitul si acceptat-o). Fructe papam foarte multe si cam tot ce este acum proaspat pe piata: caise, piersici, nectarine, capsuni dar si nelipsitele mere si banane. Ne intelegem din ce in ce mai bine, indeplineste aproape orice sarcina ii dam, continua sa fie o maaaaare zambareata si pupacioasa. Jucariile o intereseaza in masura in care ne jucam si noi cu ea (ca sa le inteleaga mai bine rostul, probabil ), dar tot mai fascinata e de sticle goale, telecomenzi, telefoane (a adus in stare nefunctionala deja 2 pana acum ), sosetele, carlige si altele de genul asta.

Acuma va las si promit sa mai scriu, dar acum trebuie sa o pregatesc pe Daria de nani. si o noapte linistita!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mamacita am citit de problemele cu bona;nici eu nu stiu ce as face!stii ma gandesc ca si eu va trebui sa o las la un moment dat cu cineva si nu stiu cum voi sta linistita;iar in ceea ce priveste preturile pe care mi le-ai dat sunt foarte bune mai ales ca totul arata foarte bine!
Ionela ai avut parte de o bona....!Bine ca ai scapat de ea si nu s-a intamplat nimic!
Adriana acum inteleg eu de ce arati asa de bine!Pai daca Cezar iti mananca mancarea!
Ligia ne inscriem si noi la grupul copiilor care mananca din blender;mai mananca si bucati de fructe,paine pusa in mancare,covrig dar nu "serveste"mancare pasata cu furculita;
Zuzu am vazut pozele;ce mamica frumoasa si eleganta esti!Iar de prichindel ce sa mai vorbim!
Gegea felicitari pt.maselute!Patru?In cat timp i-au aparut?

Fetelor vreau sa va intreb:cat timp dureaza o masa la voi?
Andira[/red[red]]felicitari!Iti doresc recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k ai stiut la examen azi? Dar ce e cu Bia?Vreo maseluta? si somn usor si linistit va dorim!

Zuzu vazut si admirat pe Bubu al tau, care , imi mentin parerea, e o scumpete de baietel, imi plac enorm pozele in care vorbeste la telefon...e asa de dulceee ...iar pe tine sa nu te mai aud ca zici ca esti ...esti o super simpatica si frumoasa.

Gegea wow...4 maselute?Asta da! Si felicitari pentru scaunel sa il folositi sanatosi!...apropo, cat a fost si de unde l-ati luat?

Mamacita sa va treaca repede monstrii aceia verzi si urati!Si muuulta sanatate!

Danuta nu stiu ce sa zic...de ce nu mergeti si la un alt dr.?Pentru o alta parere... si sa va faceti bine cat mai repede.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput