Prichindeii martie -aprilie 2005- 101
Raspunsuri - Pagina 7
zuzunaki spune:
andirutzo,
sa va traiasca Nati mica si draga
O viata lunga si fericita sa aiba!!!
elibui,
si tie sa-ti traiasca scumpetea mica !Multa sanatate si sa va implineasca vietile cele 2 minuni!
Fetele,eu nu pot sta locului...
Sunt mereu bizi cu sau fara motiv
E sau nu e ceva de facut,io tot gasesc ceva
Bubu e f marait si sclifosit,ii mai iese un dintuc...ma pregatesc si de venirea surioarei dragi duminica(pan´la urma vin cu avionul)
Multumesc mult tuturor pt sprijinul moral legat de kg in plus
Apropo de slabit,facem si noi galerie belgiencelor:cea mai buna sa castige
Am vazut pozici asa.printre picaturi:oricum stiti ca avem toate numai copiluti unul si unul
Si noi inca blendärit mancam.Doar painica bucatele,in rest daca ii intind ceva sub forma d ebucatele ii e parca frica sa se apropie
Inca nu ma stresez,sper incet -incet sa reusim sa trecem si de etapa asta.(ce sa va zic de soacra-mea care ma streseaza ca vai,sa-l invat sa manance cu bucatele!
de parca e dupa mine-daca el nu vrea...astept sa-i vina cheful
)
Va
pe toate si sper sa mai revin si eu.
zuzunaki spune:
andira,
sa-mi zici pe bune daca a fost nasol cu durerile,ca din descrierea ta vad c anu vrei sa ma sperii![]()

Am facut un album de mai aici
-daca aveti chef si timp
ligia13 spune:
andira 
FELICITARI ! 
Sa va dea D-zeu bine, sanatate si liniste. wow, ce emotionata sunt, parca eu as fi nascut. E minunat.
Si vrem pooooze. Refacere usoara! Irina si-a vazut sora?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
zuzu, hai ca mai ai putin! In ultimele luni de sarcina si pe mine ma apucase harnicia, eram mereu ocupatacu ceva. Atunci vedeam toate scamele, imi aduceam aminte de tot ce am de facut. Se pare ca hormonii sunt de vina.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
ligia,da,din pacate,Alex e tot mucos,ba chiar mai rau ca zilele trecute,tot o apa curge din nasucul lui,dar zic mersi ca n-are febra,tuse,respira bine;mie mi-a trecut,dupa 3 zile de Coldrex.
Alex carnea o papa numai blenduita,dar nu ma agit,pentru ca progresele vin rapid si fix cand doreste el.de exemplu,daca pana saptamana trecuta manca doar bucati de paine,biscuit si banana,nevrand sa puna gura pe mar ras mare(desi asa,din mana mea ,musca),de ieri papa o salata de mar ras cu alte alea
,chiar si bucatoaie
,vorba lui rrox,de n-are aer.La fel,azi a poftit la niste capsuni pe care le mancam cu multa pofta;ii mai dadusem,din greseala,la munte,dulceata de fructe de padure[crezand ca e de cirese]si n-a avut nimic.Asa ca i-am servit vreo trei bucatoaie de capsuni de nu s-a vazut;ar mai fi vrut el,dar pentru prima data e destul,si acum asteptam.![]()
Intreba cineva de detergenti si servetele;si noi tot servetele Pampers folosim,fara probleme,iar la Persil gel am trecut demult,de cand avea vreo 8 luni,ba si balsam de rufe de la vreo 10 luni,bineinteles insa cu clatire de doua ori.
dantje,ma bucur ca v-ati implinit dorinta si pofta cu marea
,l-am vazut si pe imparatul tau,in zgarcenia ta
in cele 5 poze,si e tare scump,imi vine sa-l musc de obrajorii aia rosii.Mi-a placut si castelul lui,dar unde e imparateasa?![]()
Ma alatur galeriei duble pentru slabit,pt.ank
si danna
[desi pe mine 10 euro nu m-ar stimula
,cred ca mai degraba vreo toala mishto rau in care as vrea sa intru,la vreo petrecere![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
adrianafedorca spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77442
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
mamacita spune:
Nu-mi vine sa cred,cand i-am dat refresh se scrisesera 2 pagini si...ce veste minunata!!!
andira,sa-ti traiasca Nati si surioara ei,ai povestit plina de umor ce si cum ti s-a intamplat[stai linistita,avem si noi cireada noastra de boi aici
],Dzeu sa te fereasca sa ajungi pe mana lor!Multumim ca ti-ai facut timp asa repede sa ne dai vestea.Abia astept poze.Tati ce zice?![]()
Ce mai,esti tare,gagico!Pupiiiiici!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ellinia spune:
FELICITARI ANDIRA! Sa-ti traiasca minunea mica!M-a emotionat povestea ta!
Adriana super site-ul! Pacat ca nu am acum timp, da' il pun la favorite si cu prima ocazie ma distrez!
Ionela uf, ce faza cu bona...Bine ca ati scapat de ea!
Oanamaria din pacate si noi mai avem episoade din astea, mai ales noaptea dar dureaza cam jumatate de ora pana se linisteste, mai greu e cu adormitul dupa aceea... si mie mi-e groaza cand incepe cate o criza din asta.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
danuta_t spune:
HELP !
Sunt o mama disperata din cauza unor monstrii verzi si grosi care salasluiesc in nasucul lui Mihai. Tratamentul dat de dr a fost cam asa : o saptamana doar IRS 19 spray nazal pentru ca-i curgea nasucul; apoi au aparut martienii infioratori, asa ca ne-a dat Ospamox antibiotic 5 zile, Panadol in caz de febra si Ambroxol ca sa nu se mai innece cu ei. Nici o ameliorare. Azi mi-a zis sa-i dau Augmentin antibiotic 5 zile si vitamine Pikovit si e convinsa ca o sa-i treaca. Si sa continuam cu IRS 19 (avem deja 2 din 3 saptamani).
Pe langa reprosurile de rigoare ca l-am dat la cresa, mi-e teama ca nu e asta tratamentul cel mai bun. Mihai n-are rosu in gat sau temperatura, doar mucii aia nenorociti din cauza carora noaptea doarme prost sau chiar varsa ca se inneaca saracutul cu ei. Oare chiar e nevoie de antibiotic pentru asemenea muci ? La intrebare mi-a zis ca se da PREVENTIV ca sa nu dea mai tarziu in otita sau sinuzita.
Pur si simplu nu stiu ce sa fac. Sa-i dau sau nu. Tot caut pe net si gasesc chestii panicoase de genul ca dupa un tratament de antibiotic puternic, organismul nu va mai reactiona decat la astea puternice. Plus ca habar n-am daca e vorba de vreun virus sau bacterie, ca nu i-a facut nici o analiza. Oare 5 zile pot avea efecte asa de mari asupra corpului ? Ca inginer, imi vine cam greu sa cred asa ceva. Mihai pana acum n-a avut pb si deci nici tratamente medicamentoase, de aceea ma gandeam ca teoria asta poate se aplica la tratamente mai indelungate. Pentru dr tratament indelungat inseamna antibiotic luni de zile (chiar exista tratamente de-astea ???????)
Probabil subiectul asta va e super cunoscut si poate chiar dezbatut deja si eu iar am fost out-side la vremea respectiva.
Multumesc mult pentru orice sfat.
S-a trezit. SEND
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ellinia spune:
Si noi mancam bucati mari de fructe, biscuiti, paine, mai ales din banane ii place sa muste.
Partea nasoala e ca a descoperit ca butoanele de la aragaz se invart
si parca totusi nu le-as da jos. Voi cum ati procedat cu aragazul?
Vad ca iar imi face calculatorul figuri si ma enerveaza...
Vroiam sa le urez fetelor Dana si Ank-a bafta!
Ank-a asta e prima data cand am sa fac dulceata cu fructoza. Am sa pun de trei ori mai putina cantitate de fructoza decat zaharul si ar trebui sa fie ok. Si merge si la copii pentru ca nu are nimic sintetic. Iar ca sa nu o mananci cu paine sau biscuiti poti sa o papi cu rondele de grau expandat daca gasesti pe acolo pe la tine. Eu gasesc la orice magazin naturist. Pofta buna!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos