Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Prichindeii martie -aprilie 2005- 101 | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

Am deschis un nou capitol pt ca nu am vazut-o pe rox de cand am revenit, si ca sa nu intervina moderatorii m-am gandit sa deschid un nou subiect. Sper sa nu va suparati..

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77035" target="_blank">100

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza si eu imi faceam probleme cu papa lui cezar la mare , aici unde mergem noi au o bucatarie mica mica si a zis ca ma lasa sa fac ce vreau , dar nu am sa stau sa gatesc ca doar merg in concediu ...eu am sa-i iau 3 portii de papaica pt pranz proaspete, le pun in cooler si pana la mare nu se strica mai iau inac 4 congelate atatea incap in congelatorul din camera dar in castronase mai mici nu f inalte , deci pt 7 zile sunt asigurata, iau si borcanele, sper sa pape si o sa-i mai dau si de la restaurant, piure de cartofei cu branza de vaci , mamaliga cu ou si smantanica, eu sunt sigura ca ma descurc pt ca cezar nu e nici mofturos el papa oricei , dimineata si seara nu e problema , ii dau fructe cu biscuiti paine cu unt , cu cas de vaca , iaurt cereale cu lapte , pranzul era un pic cu probleme dar s-a rezolvat....

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

hai ca am reusit sa pun cateva pozici cu cezar

la prikindei

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

andrruzza uite ce-am mai gasit ...in mamaia...ai tot ce-ti trebuie aici mie una mi se pare cam scump...www.apartamente-mamaia.ro

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Adriana m-am uitat si eu pe link-ul cu apartamente, wow ce preturi, brrrr. E frumos dar nu chiar asa de frumos.

Mai da' ce liniste...

Noi am fost in parc si ne-am plimbat, ne-am jucat si dupa 3 poze am ramas fara baterie. Acum astept sa plece kupii la socrela sa fac si eu curat, ca-i toata casa intoarsa pe dos.

Pup.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Elibui felicitari sa-ti traiasca minunatia!
An-k nu-mi dai si mie niste dulceata?
Nika
multa sanatate sa-ti treaca repede maseaua.
felicitari fetelor pt kg date jos.si eu ma gandisem sa imi iau filmulete cu Billy Banks-tatal Tae Bo-ului,dar cum sunt mai delasatoare nu mi-am luat inca .
Noi o sa ii lasam pleata lu Matei Andruzza sa nu te superi te rog .L-am vazut si noi pe Rares cel cu gene superbe.
Ligia sa-i treaca repede mucozitatile lui Raducu.
Voi ce servetele umede folositi? eu nu sunt deloc multumita de pampers si am mai incercat si din cele de la Bella ,sunt ok ca miros si umezeala,dar parca nu sunt chiar asa de fine.
Si inca o intrebare:prichindeii vostri se joaca cu jucarii?Ca Matei nu le baga in seama.cea mai mare atactie pentru el acum sunt cutiile in care baga tot ce gaseste prin casa.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Elibui sa va traiasca minunea, te asteptam cu poze

an-k asa e sunt f mari preturile si f frumoase apartamentele dar au clienti tot sezonul....

cezar deja face nani , de la 9, io ma duc sa fac bici si nani ...sunt rupta la cat m-a alergat cezar...

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisicuta,thx! nu, nu ma supar Servetele noi folosim de obicei pampers, mai rar sanosan sau nivea. Cele de la Nivea imi plac cel mai mult. CAt despre jucarii, Rares e interesat cel mult 5 minute de o jucarie. Daca ma joc eu cu ele, vine si el, altfel nici nu le vede prin casa.

adriana, mai ce slaba esti in poza aia, super! Cezar frumos ca de obicei, unde purtati ochelarii de soare, la voi e soare? Ca la noi nu prea Merci de link, dar vorba lu' anka,frumos dar nu chiar asa de frumos pentru nenorocirile alea de preturi! Voi in Eforie ati gasit la particulari, vila, pensiune? Scuze de atatea intrebari!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k gata curatenia?

Adriana ...pot sa te intreb ceva? De ce mai vrei sa slabesti cand arati super bine?!? De Cezar ce sa mai zic? E un scump ca de obicei...imi plac la nebunie pozele cand "vorbeste" la telefon

Pisicuta eu folosesc pampers...am incercat si alte tipuri, dar nu mi-au placut...eu sunt multumita de ele, si ca miros si ca umiditate...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Elibui felicitari!Asteptam poze cand ai timp!
Ellinia cum stati?Este raceala?Sper sa ne dai vesti bune!
Adseana sunt de acord cu tine;la noi este o vreme mizerabila!Nu stiu cand va veni vara!
Adriana ai un adevarat cavaler;observ ca si el e preocupat de telefonul mobil;Antonia il ia si-l baga in gura;
Mamacita n-ai ajuns acasa?
An-k deja imi imaginam borcanul cu dulceata!
Va las si va urez o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

ELibui, felicitari!!!!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput