Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Intru sa va spun repede, pana nu se trezeste, ca Nati s-a nascut pe 04.06, la ora 14.00, si suntem amandoua de ieri bine acasa. S-a nascut cu 3080g, cu 49 cm, o mana de om.
Ma duc sa ma mai uit la ea si revin.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Andira FELICITARI! Sa va traiasca mica printesa, Nati, sa fie mereu sanatoasa, norocoasa, frumoasa, sa aiba o viata lunga, linistita si plina de impliniri!
Iar voua sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa va puteti creste fetitele si sa va bucurati de ele.! multi si Irinucai

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

FELICITARI, Andira!
Sa va traiasca comorile!
POOOOOOZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEE vrem, s-o vedem si noi pe micuta Nati!

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Sa vad cat apuc sa va povestesc, pe scurt, pana nu se trezeste fomista mica: m-am trezit duminica dimineata pe la 2, cu dureri de burta. N-au cedat cu No-spa, si mi-am cam dat seama ca asta e.
Ionut holba ochii la mine si-mi spunea "hai, ca doar nu nasti azi", cu speranta in glas ca nu pierde fotbalul de a doua zi de la 12. L-am lasat in pace, si am inceput sa ma pregatesc, sub privirile lui nelinistite, mai ales ca era la a 2-a bere deja.
La 3.30, cand vad ca nu se termina, ii spun "hai la spital". El tot mai spera ca glumesc, drept care l-a apucat stresul cand a vazut ca vorbesc serios, asa ca am plecat nervosi ca el nu si-a gasit sapca, si ca-l pun pe drumuri degeaba, sa-i ia politia carnetul...

La 4 eram la Municipal, unde am dat peste un bou!! (Mamacita, iarta-ma, dar asta chiar era pe dinafara, ori prea prost dispus pt ca il trezisem din somn). Vine cu chiu cu vai, dupa ce il suna asistenta de garda de la ginecologie de cateva ori, si ma ia sa ma verifice. Cand plecasem de acasa, contractiile erau la 2 min. Acum, cred ca de emotie, erau la 10-12 min. Ma pune pe masa, ma chinuie nitel, apoi zice plictisit "n-aveti nici un fel de dilatatie, nu e de nascut, in nici un caz azi". Mai sta nitel, completeaza fisa, se uita la mine si ma intreaba morocanos: "si chiar aveti contractii?".
Deja bulversata, ca nu-mi venea sa cred ca nu e nici macar colul sters, ma uit la el si-i spun cu juma' de glas :"da, chiar am contractii..." El: "nu vreti sa va facem un litic si sa va duceti acasa?" Eu, cascand ochii la el: "stiti ceva, nu-mi faceti litic, ma duc direct acasa".
Bun, ies din cabinet nitel dezamagita, ii spun lui Ionut ca mergem acasa, si o asteptam pe asistenta sa se intoarca cu nu stiu ce hartie ca sa putem pleca. Dupa 10 min se intoarce "bun, unde e bagajul?". Noi, amandoi blocati: "pai, n-a zis ca ma trimite acasa?" "nu, s-a sucit acum cu 180". De fapt, ea ma urmarise cat timp statusem pe hol sa-l astept pe dr, si si-a dat seama clar dupa schimonoselile mele ca incepusera contractiile. Apoi, tot ea l-a convins sa ma interneze, super de treaba.

Dupa nici 15 min, sus, in salon, ma ia la verificat. Cand colo, surpriza: dilatatie 2-3. Eh, deci ce naiba a verificat el??

Ei, si am stat cu dilatatie 2-3 pana pe la 11, contractii suportabile. Pe la 11.30 am zis ca o sun pe dr mea (era duminica, n-avea sens sa o sun aiurea, la 5 dimineata, plus ca asistentele zisesera ca o anunta ele), ca sa-i spun ca deja incep sa doara mai tare. Ma duc, ma verifica, dilatatie 4. O sun pe dr, nu raspunde, dar o suna asistenta si-i raspunde, cam dupa 3 sfarturi de ora. La telefon, o pune pe sa ma verifice iar. Dilatatie 5. Eu incep sa vad cum se evapora epidurala mea...
Ii spune ca vine la spital. A ajuns foarte repede, cred ca n-au trecut 15-20min. O vad, ah, ce fericire, ma linistesc, ma pune pe masa sa ma verifice. 7-8!! Eu casc ochii si printre contractii si scheunaturi intreb: "si anestezia mea?" "Pai, ai cateter?". Nu, de unde naiba sa am, credeam ca au ei acolo!! In fine, pana cheama anestezitul, pana cauta el un cateter (si gaseste, fir-ar!!), ajung la 9, drept care Ina imi spune hotarata: "eu nu-ti fac nici o anestezie la dilatatie 9, pt ca te molesesti de tot, si tu si copilul, si-l scoatem cu forcepsul. Important e copilul, sa iasa cu bine, ca tu in 10 min nasti". Ce naiba sa mai zic? Dar eram absolut terorizata sa vad ca se repeta durerile mele de la nasterea Irinei, si cred ca mai mult de spaima a ce ma asteapta am tipat si m-am agitat.
De fapt, n-a fost chiar asa crunt, pt ca de data asta am aflat ce inseamna contractii, si am avut vreme sa mai rasuflu intre ele. Nati a iesit foarte repede, plus ca fiind mai mica, a iesit mult mai usor. Circulara de cordon era laxa, a racnit din prima, si a luat Apgar 10.

Cand mi-au adus-o la san prima data, am avut un soc: obisnuita cu falcile Irinei, cand am vazut-o mica si slabuta, m-am topit toata... E mica si delicata, si ma innebuneste: mananca de rupe!
Mananca si la fiecare ora, daca se poate, dar abia astept sa faca falcute si cute.
Deocamdata eu sunt bine cu epiziotomia, sper sa nu fac din nou granulom, iar dr m-a asigurat ca e totul ok.
Ma duc la bebe si poate reusesc sa mai intru mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

felicitari Andira!!! sa va traiasca si Naty si Irina.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Adseana, Oanamaria, Nino - multumesc frumos!

O sa pun si poze, imediat cum gasesc cablul. Nu seamana deloc cu Irina, insa parca seamana si mai mult cu tati - Rrox, te-am pomenit...

gata, ma duc sa o supraveghez, ca de dimineata a halit non-stop, si acum doarme fara sa zica "pas"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Elibui felicitari si tie. sa fie sanatoase fetitele.

Andira ..dar parca te hotarasesi la cezariana...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andira ce veste minunata...sa va traiasca si Naty si Irina te asteptam cu poze cand poti....

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ligia am uitat de fructe ...sa scriu...mai nou i le dau dupa ce se trezeste intre 2,30 si 3 , azi a avut 2 piersici , banana cateva felii si o feliutza de pomelo

si noi am vrea sa-l ducem pe cezar la slanic prahova , la noi vine dr zilele astea mi-am notat si va zic si voua ce-a zis, offf trebuie sa facem ROR-ul...si pe la 1,3-1,4 varilixul...si scapam de intepaturi

andrruzza super , pai atunci ne vedem la mare , ma pun serios pe pedalat ca sa putem mnaca micii ...vai numai la ei mi-e gandul acum , abia astept sa ne vedem

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari andira Sa va bucurati de fetitze si sa fiti fericiti!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput