Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Harnicute sunteti!

Noi mai incetuc,dar suntem si noi pe aici,am reusit sa citesc dar nu tot recunosc.
Ligia sanatate lui Raducu.
Mamacita sa va fie de bine vacanta.
Andira nastere usoara,am inteles ca se apropie.
Zuzu aveti grija de voi.
An-k pupici Biancai,si tie spor la slabit...daca gasesti ceva mai comod,arunca si peste gard,am topit eu ceva dar mai merge.
Danna_j pupici Sarrei.
Sa va mai zic de noi.
Am tras si noi o fuguta la mare,ca tot imi deschise mamacita apetitul doar ca erau alte temperaturi decat cele descrise de mamacita,dar mi-am umplut nitel sacosa de briza marii si bucuria care mi-o da marea.Martijn s-a bucurat foarte mult desi nu era familiarizat cu nisipul,a cazut in nisip s-a uitat ce are pe maini si bineinteles direct in gura,apoi cu greu a vrut sa mai iasa din nisip.
Pe plan local,acasa , am trecut de la scosul plantelor din ghiveci si a pamantului de la flori la deschisul pc-ului si mai nou a descoperit cum se scoate cd din pc.Se joaca cu jucarii dar nu sunt asa de interesante ca si telecomanda,telefonul,cartile di cd-urile.
Am mai pus ceva pozici : http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=9758re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/my_photos

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata,

iar intru din ani in paste, dar n-am timp pur si simplu...nici de citit n-am avut timp

am citit totusi ce-a patit ionela...mi s-a facut inima cat un purice gandindu-ma la ce s-ar fi putut intampla....bine ca ati dat-o afara ...

ligia si de la noi lui Raducului sa-i treaca raceala

an-k dana eu va tin pumnii la amandoua sa slabiti

am vazut poze cu marutza frumusica e tare dulce o si pe ea

l-am vazut si pe Martijn si castelul lui de nisip si pe el e un scump
si cam atat sper sa mai vad ceva poze azi

noi cum ne stiti , bine , ieri n-a vrut sa doarma la pranz decat 30 min, de papat papa bine cred ca ne iese o maselutza , ieri i-am dat prima data borcanel, curcan cu orez si dovlecel, sa vaz daca-i place , a papat tot, deci la mare nu-mi mai fac probleme, am vazut ca vorbeati de jucarii..cezar se joaca cu ele dar nu mult ...imediat se plictiseste si vine sa ma calareasaca pe mine, sau sa ma muste...afar vrea jucariile copiilor ale lui nici nu le baga in seama...cel mai mult ii place sa vb la telefon , cum il apuca il duce la ureke si vorbesteee....
gata imi beau cafelutza si ies afara cu el sa oboseasca sa doarma bine la pranz

la toaa lumea

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am uitat ...
ankaaaa baftaaaa azi la examen si pe bia mi-e tare dor de ea
mamacita bine ai revenit din vacanta, am vazut si pozicile voastre , frumosi ca de obicei
sa va zic si meniullui cezar

la 8 budinca de orez cu brnzica de vazi ...lapte n-a vrutin skimb acum isi baga nasul in cerealele mele si dupa ce ca manac ca o furnica imi mai papa si mancarica

la pranz mancare de fasolica pastai cu vitel
pe la 5 iaurt
si sear alapte ...bine ca-l bea seara

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Cred ca avem shanse mari sa treaca mucii in 2-3 zile pt ca mai sunt fff putini, deja maninca relaxat fara sa fie stresat ca nu poate respira pe nas. Azi iese si rezultatul de la exudat. D-ne ajuta!
In schimb am racit un pic eu, ma doare gatul si mai ales urechile si capul!

Multumim la toate fetele pt urarile de sanatate!

ionela_r, mie mi s-a facut pielea gainii cand am citit. Cati ani avea bona asta? Era singura, maritata? Nu ca ar conta, dar mi se pare asha ciudat ca nu pot sa inteleg. Unde ati gasit bona asta?
Bine ca ati scapat de ea.
Pare destul de greu programul acum cu o saptamana si o saptamana dar cred ca repede nu mai ai curaj sa iei alta bona

adriana, azi fructe nu? Noi nu trecem nici o zi fara fructe.

Intrebare : mai e cineva lenes in grupul nostru sa manince pasat la blender, f rar doar maruntit cu furculitza si aproape niciodata bucatele?

mamacita, ce face Alex? Mai are muci? Dar tu?

cameron, felicitari si bafta la examen! L-am vazut pe Stefan pe prima pagina la DC. Vedeta ce mai! Ce fetisoara de baietel cuminte are! Asha e?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

am uitat sa intreb ceva:

- as vrea sa mergem cu Radu la Salina, cred ca ca la Slanic Prahova!
E vreo limita de varsta? Adica e indicat pentru varsta lui sau e prea mic?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ionela, bine ca ai scapat de ea inainte sa puna ceva la calea. Foarte aiurea situatia, persoana respectiva in mod cert are ceva la mansarda, aveti grija!

an-k, deocamdata 62, acum urmeaza partea cea mai grea, ultimele kg se duc greuuu, iar de bicicleta am cam uitat in ultima vreme! Bafta la examene!

adriana, asta o sa fac si eu inainte de a pleca la mare, incep sa testez daca mananca din borcanele. Ne-am facut si noi rezervare ieri tot in Efoire, dar in partea opusa fata de belona, ca-i mai liniste si ii prieste lu' BogdanPlecam pe 26 iulie asa ca ne intalnim la o bere cu piticii?

caramella, thx!

mamacita, bine ai revenit!

...si sanatate muciosilor

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ligia, noi mancam si pasat, si bucatele mai mari, si strivit cu furculita! Cand papa vitel atunci o dam prin blender, la fel cand are telina ca nu-i place s-o simta. Dar in mare ne cam descurcam fara pasat.
Despre salina habar n-am de la ce varsta e voie, dar sigur te lamureste un pediatru.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k bafta muuuuulta!Si sanatate si tie si Biei!

Ligia si noi ne incadram la categoria "lenesi"...Alexandra nu vrea nici in ruptul capului sa pape bucati..numai pasat tot...si cu blenderul...cum gaseste ceva bucatele mai mari (vorba vine mai mari, ca sunt miiiiciiii) cum isi face greata si are senzatia de voma... nu stiu ce sa ma fac cu ea...si la cat de greu mananca si cu ce pofta, mai bine blenduiesc totul , macar stiu ca are ceva in stomacel....Painica sau biscuiti papa daca ii dau in mana, dar in mancare sa nu cumva sa simta ceva ...nici iaurt cu paine nu ii pot da, ca scuipa afara tot

Dantje am vazut imparatul si castelul lui! Sunt

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Brr, mi s-a facut pielea gainii cand am citit ce a patit Ionela r cu bona...si ce-am mai citit acolo...Mai bine duc copilul la cresa,ca e mult mai sigur, si socializeaza, si pana la urma cred ca e mai bine, eu pe cel mare l-am avut la cresa si am fost multumita.Pe Thea vroiam s-o tin cu bona, dar dupa ce am citit...daca nu gasesc o vecina ceva pe care s-o cunosc,clar va merge la cresa.
Elibui, sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi si voi pe langa ele.
Pupici la toate mamicile si la toti bebicii, mai mari sau mai mici...Si sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri, Cameron, Dana, Mamacita, Adseana, Anka
O fi de la dintisori; acum ii ies 4 maselute (2 sus aprope iesite si 2 jos acum sparg)si un canin. Sincer nu mi-am imaginat ca poate face asa istericale de la durerile de dinti. Adica dintr-o stare absolut normala, vesel si vorbaret sa inceapa sa urle dintr-o data ca-l dor gigiile.
In fine cred ca s-au adunat mai multe caci duminica am avut si musafiri...o fi fost prea mult pentru el si s-a descarcat nervos...
Taica'su zice ca l-am alintat prea mult si acum culegem roadele. Eu nu prea cred asta...pana acum n-a plans fara motiv si mai ales atat de mult si atat de intens.
Vineri avem programare la medic pentru ultimul vaccin, cu siguranta o sa-l intreb.
In fine, v-am facut capul calendar...

Va multumesc foarte mult de raspunsuri. Incerc sa ma ordonez si eu si poate ma reactivezpe forum.

Acum vreau sa-i raspund Ligiei. Si noi ne-am hotarat sa mergem cu Rares la salina; cred ca la Slanic Moldova, desi cel mai mult ma tenteaza Praidul (dar Slanic e mai aproape de Targul Iesilor, locul nostru de bastina). Aceeasi intrebare ma macina si pe mine. Am intrebat pe medicul de aici si mi-a zis no problem. Dar in Belgia nu sunt saline asa ca prefer sa merg la un consult si sa intreb si un pediatru din Ro. Ligia daca afli ceva, spune-ne si noua, te rog.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput