Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

felicitari Elibui! Sa-ti traiasca fetitele!!

Imi pare rau ca intru ata de rar.. dar .. mea culpa!
Am crezut ca saptamana asta va fi un pic mai liciste la birou, dar nu am avut noroc! Pe 25 mai am avut cursul festiv de terminare a facultatii, pe 26 am avut examen (l-am luat cu 10!!! la un idiot carei n anul II m-a picat si in prima sesiune si in a II a,..si de atunci invat de crap la el). oricum mai am un examen joi, altul pe 17 si pe 23..iar in septembrie licenta. SI GATA! Poate-mi ajuta Dumnezeu si nu ma innec la mal..
De luarea licentei depind multe si la serviciu.. as ca trebuie!!
Incerc sa-mi impart timpul si sa ma acup de copii, atat cat pot,.. Catalin trebuie scos in parc, jucat cu el, facut papica, cantat, facut cucu-bau, plimbat in spate pe post de calut, splat, dat cu Calgel la canini si maselute, pe ceilalti 2 copii mari trebuie sa ii pisalogesc sa-si ia examenele,...si tot asa!
Norocul meu ca mai citesc din cand in cand ce faceti.. ce fac prichindeii vostri scumpi!!
Azi am primit un mail..si m-am bucurat!!!
Poza lui Catalin este pe pagina de deschidere a site-ului..la Fotomodel DC!
Uff.. trebuie sa plec.. copilu' ma asteapta.. si eu deja sunt de 10 ore la birou! Noroc cu Supernany!
Aveti grija de voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetelor!

Nu am mai scris de ceva vreme.
Azi am reusit in sfarsit sa intru si asta pentru ca vreau sa va cer sfatul...tocmai am postat si la parintii intreaba/ parintii raspund.
Am sa copii mesajul de acolo caci nu am timp sa-l retranscriu, imi cer scuze...am incredibil de mult de munca, multe lucruri pe care trebuie sa termin inainte de a pleca in vacanta si desi mai sunt 3 sapt simt ca am intrat in criza de timp.
In fine, iata despre ce e vorba(copy/paste de la topicul mai sus pomenit):
"Baietelul meu are aproape 1 an si 2 luni.
Eu un copil curios si nazbatios, stie sa ne arate ce vrea si nu renunta usor. Obisnuiam sa zic, si nu vreaun inca sa renunt la afirmatie, ca nu plange fara motiv.
Ei bine, incepand de duminica seara ne-a terminat pe amandoi(eu si taica'su). A plans/urlat/tipat/racnit ca din gura de sarpe pret de 1.5h (de la 21:30 la 23 cand am reusit sa-l adormim); si nu numai atat. Cand incercam sa-l luam in brate sa-l linistim ne impingea cu putere, ne lovea cu manutele si intorcea capul in directia opusa, se arcuieste de spate si impinge cu capul in spate de era cat pe ce sa-l scap din brate de cateva ori..partea cu arcuitul o mai practica inainte din cand in cand dar nu cu atata forta...
Show-ul s-a repetat la 2 noaptea timp de vreo 30-45 min cand s-a trezit din somn urland
Ieri a mai avut vreo 3-4 reprize...
Astazi e la cresa, sunt curioasa sa vad ce-mi zice educatoarea, am avertizat-o.

Eu una sunt putin ingrijorata, de aceea scriu aici.
Vi s-a intamplat si voua? Are plansul asta isteric vreo semnificatie patologica? Sau e doar o perioada care va trece, sper eu cat mai repede...

Multumesc aticipat pentru raspunsuri."

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

oanamaria_luiza.. si Stefan a avut de cateva ori crize dintr-astea.. incearca si da-i cu Calgel. Imediat ce i-am dat s-a linistit in cateva minute, si a adormit la loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

mamacita mi-a fost dor sa mai citesc de peripetiile lui Alexutu povestite ase de frumos de mami! Am vazut poze si sunteti tare frumosi cu totii!Simonela, incantata de cunostinta, sunt sigura ca o sa avem timp sa ne cunoastem mai bine! OanaMariaLuiza, oare nu este din cauza maselutelor plansul acesa insistent? Sara s-a trezit si noaptea si a plans foooarte tare de vreo doua ori, am dat-o si eu cu teegel sunt aproape sigura ca a fost din cauza maseluteleor pe care i le-am descoperit abia de doua zile!Fetelor, multumim de galerie, sa castige cea mai buna, oricum amandoua avem ceva de castigat, eu nu stiu cum voi reusi sa tin dieta, de sport nu poate sa fie vorba, ieri am facut jogging o jumatate de ora si azi nu mai am voce si presupun ca e de la respiratul intens. Nu trebuia sa fiu asa de 'viteaza' si sa ma apuc de jogging pana nu imi trecea rosu in gat, asta e acum, invatatura de minte, cert e ca nu m-am putut abtine sa nu ies la alergat ca a fost vreme frumoasa dupa mult timp.Sara se joaca singurica si cu jucariile, la tabla de desenat n'am acces daca e ea prin preajma; vine si imi ia 'creionul' sa deseneze ea! Ne place sa bagam cuburole de construit prin 'gaurelele' favoritele ei sunt cilindrii, ii cauta primii si ii baga pe toti prin decupajul rotund. Apoi mai are cateva lego pe care ea ii desface. Noi ne jucam pe rand cu toate jocurile, cum am terminat unul il punem deoparte si tot asa... Ii mai place la sertarul ei din bucatarie unde are acces neconditionat, este plin de cutii de plastic pe care nu le poate sparge, le scoate pe rand pe toate afara, uneori le pune la loc, alteori isi pune vre-o jucarie in sertarel si tot asa. Daca uita mami un setar deschis ea mi-l inchide repede.va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Danna parca tu ai intrebat de ciclu,nu?Eu iau anticonceptionale deci il am in fiecare luna regulat;dr.mi le-a prescris pe aceleasi pe care le luam si inainte de sarcina!
Simonela felicitari pt.primii pasi!Osa vezi ca in curand isi va da drumul si atunci sa te tii!
Oanamaria si Cameron bine ati revenit!Sper sa mai auzim vesti de la voi!
Mamacita imi pare rau pt.vremea nasoala dar lasa ca veti recupera voi!Daca nu sunt indiscreta imi spui si mie cate stele era hotelul din Bulgaria si cat costa o camera?M-au impresionat curatenia si locurile superbe!

Vad ca mai multe mamici se confrunta cu problema somnului din cauza maselelor;si noi ne inscriem la acest capitol;de trei nopti nu prea dormim dupa 3 si suntem tare maraite;si dimineata se trezeste mai repede dar in schimb recupereaza la somnul de dupa amiaza!Sper sa iasa repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

oanamaria,si Alex a reactionat exact cum spui,dar nu cu asa durata,de la masele,oboseala,raceala[acum],cand se simtea coplesit de lucrurile noi sau il puneam sa faca ceva ce nu dorea[de ex sa doarma].Se indica sa vorbesti cu dr.daca copilul plange intens,fara pauza,mai mult de 1 ora;sincer iti spn ca am respectat indicatia in primele 4 luni,cand avea colici,apoi m-am lamurit ca e sanatos si ca mai are si perioade din astea...Sper sa treaca si la voi!
Fetelor,ia uitati ce-a patit saraca ionela r cu bona Dorei;m-au trecut fiorii cand am citit:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61294

Sa nu va speriati ca veti alerga dupa copii toata vacanta,eu v-am spus ca Alex are o energie si curiozitate peste normal,ca sa nu zic ca e hiperactiv;de fapt e foarte activ,nu chiar hiper,e o diferenta de nuanta
teodora,sigur ca nu-i secret,poti afla de pe net preturile,pentru ca la noi au fost foarte avantajoase,negociindu-se pentru congres;hotelul se numeste Astera,are 4 stele si ne-a iesit cam 45 euro /zi cu demipensiune,ceea ce mie mi s-a parut pomana.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.
Noapte buna prichindei.
Mai intru si eu sa vad ce faceti.
noi am avut multe peripetii de cand am inceput serviciul,

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Dragi mamici,aveti mare grija cu bonele.
Noi am patit-o cat de buna.

Intr-o zi ma intreaba bona daca eu si soyul meu patim ceva,mama mea ,ii da ei copilul?
N-am luat0o in seama,dar a 2a zi ma intreaba iar. Si a 3 a zi imi pune aceeasi intrebare. Atunci m-am enervat si am intrebat=o daca vrea cumva sa ne omoare.A 4a zi ma intreaba daca nu-i facem si ei un copil?
Va dati seama ca am renuntat la serviciile ei. M-ai fost frica sa nu fuga cu copilul nostru.
Se indragostise de Dora asa tare incat o vroia pt ea.

Voi ce-ati fi facut in locul meu?
Imi venea s-o strang de gat,dar m-am calmat repede.

Acum Dora sta o saptamana la Bucuresti,o saptamana la Oltenita la bunici,si tot asa.
Sper sa n-o stresam prea tare cu mutatul in fiecare saptamana.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Cameron felicitari pentru examenul luat si bafta in continuare.

Oanamaria offf...nu or fi ceva maselute sau dintisori de vina?

Ionela brrrr...m-au trecut fiorii cand am citit...sper sa nu mai aveti asa probleme...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumim pt urarile de sanatate!

Ligia, imi pare rau ca Raducu inca e racit, sper sa-i treaca repede, repede.

Simonela, felicitari mergaretei, la cat mai multe progrese si la cat mai putine cazaturi. Si te asteptam la slabit, noi te sustinem

Rp, multumim, bravo Marutei ca deseneaza noi habar nu avem sa tinem creionul il tine cu 2 degete de coada

Caramela, Adseana mulrtumim pt sustinere

Cameron felicitari! Sa o ti tot asa sa iei licenta cu nota maxima!, si prietena mea, nasa biei are anul asta licenta, va tin pumnii amandoura

Oana maria, imi pare rau ca esti nelinistita, eu nu am mari cunostinte despre acest comportament, dar am citit in cartea mea de capatai ca e normal- e varsta, toti realizeaza exteriorul faptul ca nu prea e toata lumea a lor, si le este frica, sau pur si simplu isi descarca oboseala acumulata peste zi, sau pur si simplu ii ies maselutele, dar asa cum vine aceasta perioada asa si trece, asa scrie in carte asa mi-a spus si pediatra de la kind en gezin", eu nu cred sa fie nimic grav, si pentru linistea ta sa vb cu pediatrul. Ai dvd-ul "van baby tot kleuter?" si acolo sunt ceva info despre aceasta varsta. Pupici lui Rares si mamicii

Pupam Sara si o rugam sa o invete si pe Bia sa deseneze

Ionela, brrr... bine ca ati scapat de ea, eu cred ca faceam si o reclamatie la politie, in caz de Doamne fereste! Pupam Dora frumusica.

Andruzza cum mere slabitul?, ce face Rares?

Io am maine examen si nu am deskis o carte, da nu-i nimic ca deskid acum.

Bia e mai bine, mai aerosolii astia fac minuni, pe cuvant!

Va tuc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput