Prichindeii martie -aprilie 2005- 101
Raspunsuri - Pagina 26
Marox spune:
Va multumesc tuturor de (re)primire! Imi cer scuze ca nu va nominalizez, ar trebui sa iau toata lista la rind, asa ca va fac un maaare
!
Mamacita, cred ca n-am apucat sa-ti multumesc ca mi-ai trimis si mie pozele de la Varna. Alexutu pare ca s-a distrat pe cinste...aidoma parintilor sai! Ce admir eu in mod special la pozele tale e ca-ti faci timp sa faci un comentariu simpatic la fiecare.
Zuzunaki, de care catalog vorbesti? Cred ca a fost telepatie...am simtit ca va ginditi la noi. Ce este bb2, baietel sau fetita? Cind va trebui sa nasti?
Dantje, Julia seamana cu nepotica ta, nici ea n-a vrut sa mearga pe nisip. Cred ca-i era frica, vedea ca se infunda.
Ligia, multa sanatate si LA MULTI ANI fericiti! Cit despre amestecul cuvintelor românesti si unguresti eu zic sa nu-ti faci griji, in copilarie am crescut la bunici la Tg Mures si aveam prieteni bilingvi. Vorbeau româneste perfect si banuiesc ca si ungureste la fel (eu nu stiu limba asa ca nu pot certifica). Probabil ca n-a fost de la inceput la fel, dupa cum Alex amesteca româna si franceza in acest moment, dar in timp se aranjeaza.
Adrianafedorca, frumoase pozele cu Cezarica, ce mare a crescut! La 88 cm e un adevarat omulet!!!
Rrox, vacanta placuta si drum usor! Si alor mei le place piinea goala! Inteleg ca ai reluat serviciul?
Andira, multa sanatate si curaj!
Ninocikap, eu zic ca pentru 3 saptamini nu se intimpla nimic, e totusi baietel mare la aproape un an jumate. Si poate ca la virsta asta suporta mai usor despartirile decit mai tirziu cind stie sa vorbeasca. Parerea mea...
Oamamaria_luiza, da' ce-s cu preturile astea mama draga?!!! Sint aceleasi si in supermarché? La noi ciresele sint 2-3 euro. Am luat duminica de la particulari insirati pe marginea soselei cu 2€50. Si aici e foarte cald, toata lumea se plinge, eu sper ca va mai dura, acum 2 saptamini eram innebunita de frig, aveam 17°C in casa.
Rp, si Julia tot 75 cm are. Imi pare rau ca Mara are diaree in continuare...o fi mai sensibila in perioada de crestere a dintilor?
An-k, si tu ai inceput serviciul?
Vorbiti de vacanta...Noi ne-am terminat-o! Adica mai avem in august, eu 2 sapt si sotul 3, dar ce-a fost mai important s-a petrecut in mai. Am plecat o saptamina la mare, am inchiriat un apartament (2 camere, balcon, bucatarie echipata cu TOT ce aveam nevoie - 240 € intr-un complex cu piscina - nici nu credeam ca poate fi asa ieftin) la Fréjus, pe Coasta de Azur. A fost superb, era perioada ideala, nu multa lume si am putut vizita tot ce-am dorit: Cannes, Antibes, Nisa, Saint Tropez, Monaco, Monte Carlo. Cred ca in viata mea nu voi vedea ceva mai frumos...
Gata, m-am latit ca o zi de post, dar am profitat ca batu' a plecat sa vada marele meci Franta-Elvetia la un coleg!
adrianafedorca spune:

La multi ani Ligia!!! multa sanatate si fericire
n-am apucat azi sa scriu sa citesc sa...nik...am fost la o petrecere la o fetitza din gasca de la bloc cea mai mica , a facut si ea 1 anishor...ne-am distrat de minune...maine va pun poze...sa vedeti gasca ...au fost asa cumintzi nu ne vene aa crede...eu sunt rupta de oboseala, si trebuie sa mai si pedalez in seara asata....
va pup
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
dariaevelin spune:
sa va povestesc: sunt fericita!! 

va povestisem tulburarea mea vis-a-vis de felul de-a fi,sociabil,al lui Brien. Pentru linistea mea si pentru depistarea timpurie a unei potentiale probleme,am mers astazi la o fundatie de npi,unde ne-au primit la consult un psihiatru si-un psiholog
. Poate vi se va parea deplasat,insa eu pun cel mai mare pret pe o extrem de buna dezvoltare psihica - imi pare ca daca are asta,poate depasi orice va intampina in viata
. Am povestit si ne-au aplicat un test, de depistare a tulburarilor afective(asta la insistentele mele
,pt ca ele nu considerau necesar in urma anamnezei) - "strange situation".
Ce sa va povestesc...s-au bucurat ca mai intalnesc si astfel de cazuri,unicat. Ne-au felicitat pentru familia noastra
si felul in care-l crestem si educam. Brien este cel mai normal din lume, extrem de sigur de iubirea noastra si deloc anxios. Rade si socializeaza atat de mult pt ca,spuneau ele, este oglinda parintilor
(daca va intereseaza mai in detaliu ce ne-au explicat, va povestesc,nu vreau sa va impui capul asa,pe necerute) Si...ceea ce-au subliniat(desi noi stiam deja
) este extrem de destept si evoluat pentru varsta lui.
Ma mir ca nu ne-au dat noua trimitere la psihiatru![]()
![]()
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
teodora racz spune:
Ligia!Multa sanatate si fericire iti doresc alaturi de cei dragi!
Help:ma confrunt cu o problema la care nu am raspuns;ne chinuim cu maselele de cateva zile;si tot de atunci face scaune moi;chiar si trei pe zi;arata ca o diaree dar nu este"apa";nu i-am introdus alimente noi,mananca cam aceleasi lucruri;este vioaie,alearga cat e ziua de lunga;doar cu somnul de noapte avem probleme;credeti ca scaunele moi sunt din cauza dintilor?trebuie sa iau ceva masuri sau nu?
Oanamaria am vrea noi sa avem o astfel de vara!
Anca Mihaela am vazut poze cu Ema;este o dulceata;cred ca toata lumea o alinta;
An-k m-am indragostit iremediabil de palariutele Biancai!iar cu urcatul scarilor...mai cunosc eu pe cineva!
dariaevelin spune:
nino stai linistita.Frumosul tau (pe care l-am admirat cu mare placere)se va simti bine,cu siguranta. Mai ramane sa reusesti sa te relaxezi tu...pt ca meri din plin.
rp sanatate Marutei si spor la treaba pt bb 2. Nu te supara pt doar o luna.
rrox distractie placuta si socializare usoara!
ellinia vacanta placuta si relaxare!
an-k bine ca nu-i o reactie mai grava. Iar cu ochisorul,speram sa treaca cu tratament si sa nu fie nevoie de desfundare.
andira imi pare rau pentru mastita. Ma bucur ca totusi,te simti mai bine.Abia astept s-o vad pe Nati!
ancamicaela Ema e o pap[usica. Imi place tare mult cum cauta buricul
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
cenia spune:
salut , mai raspundem si noi ca sa nu ne uitati!
ligia multi ani fericiti alaturide familie!!!
Rp: aceeasi problema cu diareea ne-am confruntat mai demult, ce spune dr? cu laptele HN25 a fost foarte bine, desi e scump, merita. ceai de menta cu sunatoare amestecat si cu glucoza praf; un virf de praf de calciu carbonic la fiecare masa si fiecare biberon si Enterol. Hidrasec dar mai multe pliculete pe zi ca altfel nu isi fac efectul, in functie de kg copilui(la mine 5). Speram sa fie bine si foarte f f multe uscate:stiksuri, covrigei asa mi-a recomandat un mare dr din Iasi. Si a mers!
la picnic cu colegii mamei
niste poze
cenia spune:
Vroiam sa mai spun ca noi ne-am tuns cheliuta nr.1 si aplins asa de mult la frizer..... pina a udat pelerina aceea care il apara de peri. era comic dar ce comic e acum fara par!!! o sa ii fac poze. nu l-am tuns ca avea parul rar! ci fiindca era prea des si avea cruste si se tragea de par cind era nervos.
Daria: daca aveai copilul meu il duceai demult la psiholog! uneori ma sperii, dar soacra mea zice ca asa facea si sotul meu: se trage de par cind se enerveaza, acum isi da palme in cap cind e frustat si nu ii dai ceva, noaptea tresare plingind, e somnabul si altele. dar e de apreciat ce faci tu.bravo.
noi am cautat gradi dar nu primeste asa mic doar la cresa si nu exista particulara in Iasi. am vizitat vreo doua sunt putine si f departe de casa si servici dar nu am ce face trebuie sa il inscriu ca in primavara voi fi nevoita sa incep serviciul. pina atunci ne antrenam cite putin. ce am citit aici pe site despre gradinite si crese.... m-am inspaimintat. dar nici cu bona nu pot( din mai multe motive ce nu tin de mine), statea cineva cunoscut si nu era chiar f bine. sunt un pic speriata de institutii, dar poate Daria ne poate spune mai multe pro. o cunostinta mi-a spus ca ii bate. nu pot sa cred! nici nu imi vine sa cred. daca se intimpla asta il retrag urgent, dar nu cred.
demult erau supra aglomerate si nu ii batea, nu imi amintesc sa fi fost batuta la camin sau povestiri de genul asta. este adevarat ca am vizitat cresele si la una stateau cuminti cei de la grupa cea mai mica, la masa si asteptau gustarea. oare cum ii stapineste sa stea asa cuminti? as fi ales imediat o cresa particula dar nu am alternativa asta.
gata va las dar sa scrieti va rog ce parere aveti si ce ginduri aveti pentru copii cind veti incepe serviciul
la picnic cu colegii mamei
niste poze
Dantje spune:
Ligia,La multi ani,sa ne traiesti,si scapa de oreonul ala ca nu-i de tine...
.
Revin zilele urmatoare ca am de facut un test,si am nervii nervosi,saptamana viitoare am examenase,si la sfarsitul lunii examene.
Sanatate tuturor bolnaviorilor.
Dantje & Martijn
ligia13 spune:
dantje,cenia,ancaMicaela,pisicuta,daria,marox,adrianafedorca,teodora,va multumesc din suflet pentru urari si va doresc si voua numai bine.
Astazi tot in casa trebuie sa stau, dar parca sunt ceva mai relaxata. Incepe sa-mi placa sa stau degeaba
. Sau poate pt ca sunt mai matura? (ca sa nu zic mai batrina)
adriana, asteptam poze de la petrecerea micutilor. Deci sunteti gashca puternica acolo la voi in bloc!
an-k, vad ca nu ne raspunde nimieni legat de rubeola , daca se ia...Doc vostru ce a zis? Sa o tineti in casa? sa o isolati? sau nimic?
cenia, la cresele de stat marele dezavantaj este ca sunt prea putini ingrijitori la multi copilasi. Eu personal sunt contra creselor in care un ingrijitor e la 10, chiar 20 de copilasi.
Varianta bona de ce e chiar asha exclusa?
Cum e cu tati acasa? Am vazut ca ai intrebat pe DC de cic pt al doilea copil, deci v-ati pus pe treaba?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
Am pus si eu niste poze noi aici:
poze cu Raducu
daca aveti chef si timp sa-l vedeti pe Raduc cel cu nasul julit, cu bitza, in parc si cu bilutele lui preferate.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)