Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ANDIRA mersi ,voi incerca,ma bucur ca esti mai bine.Noi plecam acum la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI, LIGIA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE MUUULT NOROC IN VIATA!! MULT SUCCES IN INCERCARILE DE A AVEA INCA UN BEBE! Sper sa reusiti cit mai curind, si noi o sa ne apucam "de treaba" cred ca la inceputul anului viitor!!

Daria, multumim pentru incurajari si felicitari! In ceea ce priveste sociabilitatea, Andrada e cea mai sociabila fiinta pe care am vazut-o vreodata!!! Ride catre toata lumea care trece pe linga noi, pe strada, le face cu mina, le zimbeste cu gurita pina la urechi, intinde minutele sa fie luata in brate de rude, prieteni si vecine (e adevarat ca dupa 5 minute vrea inapoi la mami)...Ma distrez de ea cum "saluta" ea oamenii pe strada, multi s eopresc sa vorbeasca cu ea (mai ales femeile), altii ii fac cu mina, altii ii rid etc. E un copil foarte vesel si deschis, prietenos...Cred ca seamana mai mult cu sotul meu, eu sunt mai introvetita si par mai "rece" la prima vedere...Desi, din cite mi-a spus mama, si eu eram foarte sociabila cind eram pitica, vorbeam cu vecinii si cunostintele, imi placea sa cint, sa dansez, sa spun poezii, nu eram deloc timida. In timp, insa, m-am schimbat, se pare...

Nino, va doresc un concediu placut in septembrie. Imi inchipui ca nu ti-e usor sa pleci fara baiat atita timp, dar sunt sigura ca daca se va obisnui, treptat, sa stea cu bunicii, nu va plinge dupa voi...Noi am lasat-o pe Andrada doar un week-end cu mama, si am dat o fuga pina la munte, dar cred ca ar fi stat si mai mult cumintica, pentru ca o cunoaste si o iubeste pe mama mea,n-avem probleme...Nu stiu cum va fi la intoarcerea voastra acasa, dar nu poate sa te uite copilul in 3 sapt., cred eu!!!

Oanamaria, intrebai de mijlocul de transport de la aeroport in statiune, la hotel, in Grecia. Noi am fost cu taxiul, dar nu stiu sa-ti spun cit costa, pentru ca era asigurat de agentia de turism la care am cistigat excursia. Tren nu cred sa fie acolo (in Creta) dar autobuze sunt sigur!

Nino, am admirat pozele cu voinicul cu cucui in frunte, e tare smecher si dragut!!!

Rp, mult succes si voua, pentru ca bebe nr.2 sa vina cit mai repede pe lume!!!

Va pup, mai iesim si noi afara, la plimbare, acum ca s-a trezit Andrada si a stat ploaia!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

An-k asta era si problema mea...la partea cu somnul.. de asta imi e cel mai frica..dar trebuie sa se acomodeze... va dorim multa sanatate.

Rrox multumim de laude si de incurajari. petrecere frumoasa.

Andira ma bucur ca sunteti mai bine.

Simonela multumim si tie de complimente. asa este nu imi e usor sa plec fara el..dar e mai bine. am mai zis eu.. cred ca mie imi va fi mai greu.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

an-k, rrox, caramella, andira, simonela va multumesc pt urari. Si voua toate cele bune.

Eu in afara de pojar si oreion nu am facut alte boli ale copilariei. Oreion se pare ca facusem si nu m-a ajutat.
Acu intrebarea mea e, daca ii fac ROR lu Raduc si el face vreo reactie, pot lua rubeola?? Ca's disperata deja.
Asta ca mi-a amintit an-k , cu reactia. An-k , hai ca din cate am citit trece repede si e o forma usoara asta dupa vaccin.

rrox, distractie placuta cu parintii de pitici!

andira, bine ca esti mai bine! Hai ca trece si se reunesc printesele imediat!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

La multi ani, Ligia! Multa sanatate si fericire!
Multumesc frumos pentru laude. M-am umflat in pene.
Am mai pus niste poze, dar s-au salvat aiurea, in alt album si o sa incerc sa le mut la "mai".

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

caramella, eu cam la 2 luni i-am tot facut uroculturi, n-am avut niciodata probleme cu recoltatul, poate, vorba ta, e mai ushor la baietei. Ii recoltam dimineata. Intai il spalam bine, apoi lipeam pungutza si nu-i mai puneam pampers-ul, il acopeream cu un scutecel si dadeam sa suga. In 2 minute facea pipi. Succes!

rp, ligia, succes la bb2 fetelor!

rp, am avut si noi probleme cu scaune moi, dar l-am trecut pe lapte HN si s-a imbunatatit situatia chiar de a doua zi. Smecta nu i-am dat, nici ceai de menta nu a vrut sa bea, in schimb mi-a zis pediatra sa-i dau Enterol, este un praf pentru refacerea florei, i-am dat 10 zile, timp in care a fost si putin pe regim. Acum e bine, face putin mai moale doar dupa fructe.

roxx, distractie placuta, sa ne povestesti!

an-k, multa sanatate!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Am reusit sa mut pozele si am facut si album de iunie. Pup si ma pun si eu pe citit & vizionat.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ligia.sa ai parte numai de bucurii si impliniri!cum ai sarbatorit azi?

Am vizionat pozici cu Ema-o dragalasa si cu Mihai-Alexandru care are are niste ochisori tare frumosi.

noi am fost azi la pediatra si este totul in regula!ne-a zis chiar sa incercam sa ii dam lu' Matei niste branzica,poate o accepta corpul lui.

edit:trimisesem mesajul in alta parte

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Multumim mult pentru urari, fetelor m-ati bagat in ceata.... mie nu mi-a zis dr ca se poate lua, asa ca noi am iesit afara, ne-am comportat normal, cum e?

Anca Micaela, am vazut frumusica, tare dulce, si ce s-a mai distrat ea la padure

Am pus poze noi din we

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Ligia!!!

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput