Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani ligia! Sa fii fericita!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ligia, LA MULTI ANI! si multa sanatate. Mi-ai facut o pofta cu varza calita!! Daca ti-au venit ginduri de bb2 inseamna ca sint bune si bolile astea la ceva.
Noi am demarat "lucrarile", prima luna fara rezultate. Incerc sa fiu optimista.
Nino, e tare simpatic Alex in poze. Imi place cum ii sta cu sepcuta si cum e el "smecheras". Pe linga ce ti-au spus fetele as completa cu faptul ca meriti pe deplin o vacanta, la cit ai stat singurica cu Alex cind era tati in delegatie si el e baiat mare de-acum, se va descurca foarte bine cu bunica.
Oanamaria_luiza, va doresc vremuri mai racoroase. Fructele sint mai scumpe la noi. S-ar putea sa mai gasiti capsuni cind veniti.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Si pe Cezarica l-am admirat, e tare frumos cu palariuta rosie. E un urias pe linga Marutza, care are 75cm. Un avantaj ca e mai mititica e ca inca incape printre picioarele mele, chestie care o distreaza tare.

In alta ordine de idei eu sint cam amarita. Dupa o saptamina de regim, Smecta si Biotics, Marei tot nu i-a trecut diareea. Miine ii facem coprocultura, sa vedem ce o iesi. Mai are si o iritatie pe git cam uritica, am dat-o cu Rivanol si crema de galbenele, sper sa-i treaca.

Va pup pe toate.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

oanamaria_luiza multumesc.

Rp multumim de laude. si eu simt ca as cam merita o vacanta. multa sanatate Marei.

Adriana .. 88 cm..? eu nu l-am mai masurat e Alex de ceva vreme ...chiar m-ai facut curioasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

nino, oana, andruzza,rp multumesc frumos de urari. wow, ma simt sarbatorita

rp, oana, va astept la varza calita. Mai este. Dar se da numai la pachet cu oreion(Scuze, nu-i o gluma prea reusita, dar fac si eu haz de necaz)

oana, da ce preturi adevarate pe la voi pe acolo!

rp, pt nora-mea. E bine ca-i mititica, sa nu creasca mai mare decat Raducu, desi acum se poarta cuplurile cu fata mai inalta.
O saptamana diaree parca e cam mult. Poate e nevoie de un antibiotic!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ligia, la multi ani, si multa sanatate!

Oana, ce preturi, adaug eu file de pestele alb pt copii kabeljauw- nu stiu exact traducerea in ro- 24euro/kg. Despre mare, si noi tot in septembrie vom merge. Initial ne-am gandit la Grecia, dar ne-am razgandit- pt a merge cu masina, pt a avea oras de vizitat i norele de varf si plaja dimineata si seara, cat decat aproape- ajungem intr-o zi, am ales Barcelona, am gasit niste parcuri de vacanta cu casute, loc de joaca pt copii, plaja, diferite activitati organizate pt copilasi, in Costa Brava, foarte dragute si ieftine cu 3 mese pe zi incluse, nu mai retin exact pretul dar o sa ma uit. Inca nu am rezervat dar ne place ideea.

Elinia , multumim pt aprecieri! Noi cand am fost in ro am papat borcanele nestle, si i-au placut tare mult, am luat si de la hero, dar a fost esec total. Distractie placuta!

Nino, nu iti face griji 3 saptamani nu e mult, si ai putina nevoie de respiro, sa vezi ce energie o sa ai cand vii cu bateriile incarcate!, eu am lasat-o noaptea cu mama de cateva ori si ci o matusa, dar o adormeam eu si apoi plecam, cu mama am lasat-o odata un we si cred ca nici nu mi-a simtit lipsa, dar era mai mica, avea 6 luni, acum mereu cand merg sa o iau de la cresa lasa orice jucarie si vine spre mine facand copiilor "da da" adica "pa pa", iar dimineata vine singura cu gecuta ca sa mergem "da da" si e jale cand nu-i zi de cresa, ca merge la usa, si tipa "DA DA", asa ca avem program in diminetile in care e acasa iesim la o scurta plimbarica.
A primit de la mami o testoasa gen basculanta cu sfoara, e jucaria ei preferata, o incarca si iese pe balcon, descarca, ... si asa scoate toate jucariile aproape la aer

Altfel noi am facut reactie la ror, avem bubite, ieri am fost la dr care a recunoscut reactia si ne-a zis ca in cateva zile trece de la sine, si nu ne-a dat tratament. Okisorul curgaret iar face figuri, ne-a dat tratament, si daca intr-o luna reapare s-ar putea sa aiba infundat canalul prin care se scurg impuritatile dinspre oki spre nas, asa ca Doamne ajuta sa treaca sa nu ajungem la oftalmolog!

Am facut ceva poze noi la mare, si Duminica cc cand am iesit cu bicicletele, daca am timp editez albumul.

Adriana, pupam inaltutul frumusel

pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Uff, ce uituca sunt...

La multi ani Ligia!!!
Eu am implinit 28+6 in martie, asa ca esti mai tinerica

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI LIGIA!Multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!

Am si eu o problema,nu reusesc sa colectez urina in punguta pentru urocultura,desi o lipesc cum arata in prospect,doar cativa stropi se aduna restul se preling in pampers.Cred ca la baietei e mai simplu,poate imi dati vreun sfat.Cand sa incerc operatiunea seara sau dimineata?Mie mi se par niste porcarii de pungi,ca nu stau bine lipite.Mai am o singura punga,mai incerc ,oare unde gresesc?

Incerc sa mai revin.

Carmen si Alicia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzu In sfarsit am apucat sa va vad in albumul de mai! Sunt niste frumosi cu toti! Ce baietel mare s-a facut Bubu si ce ochisori frumosi are!

Nino Ti-am admirat blondutul Zambeste tare frumos, imi place tare poza cu el abia trezit din somn si arata a baietel mare care se descurca si fara mamica lui 3 saptamani

Rp Am admirat-o si pe Maruta tunsulica E tare haioasa si simpatica! Succes cu bebe2! Nu te necaji pentru o luna nereusita
Sanatate Marutei!

Adriana Ce bine ii sta lui Cezar cu palarioara rosie!

Gata, atat am apucat sa vad. Trebuie sa fug, astazi o aniversam pe Mariuca cu colegii de scoala. Ca de obicei, in avans, ziua ei e abia pe 1 iulie. Asa ca am program de McDonald's si socializat cu parintii...
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia - La Multi Ani si sa fii fericita!!

Dupa cat am tot negociat DPN-ul meu, n-aveam cum sa uit...

Caramella - iti spun eu, ca am tot lipit pungi de-alea la Irina
In primul rand lipesti bine jos, ca nu se scurga cand face pisu', si abia apoi pe laterale. Nu ti-e mai usor daca faci asta la spital / policlinica sau unde duci rezultatele? Eu asa faceam, desi invatasem si cum sa-i pun punguta, dupa nu stiu cate stricate.
Spune-mi daca ai reusit, si incerc sa mai detaliez.

Multam frumos de incurajari, deja sunt mai bine, gheata face minuni, probabil si antibioticul.

Nati doarme cuminte langa mine, in carut. E atat de dulce... va pun poze cat de curand.

Mergi la inceput