Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andruzza poate imi spui ce meniuri i-au placut lui Rares din borcanele, te rog! Eu inca nu i-am dat deloc din borcane iar pentru masa de pranz vreau sa iau si eu. Am vazut ca sunt foarte diversificate si cu peste, cu pui, cu vitel, care sunt mai bine acceptate? Ca in rest dimineata si seara ne descurcam noi. Vorba Adrianei, ba un fruct, ba o mamaliguta cu branza, omleta - e pur si simplu innebunit dupa omleta asa ca ii mai dau din cand in cand.
Carmenduta multi pupici lui Rares cel frumusel si nazdravan!
Nino mi se pare mie sau Alex s-a facut blond?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ellinia, n-am mai incercat deocamdata nici un borcanel. Cel de la Nestle cu paste, jambon si suc de rosii a fost singura incercare. Eu nu stiu mai nimic despre meniurile astea la borcan ca n-a servit pana acum, dar asa din ce am citit pe etichete, cred ca o sa incerc Hipp, am vazut ca scrie pe ele ca-s bio. Cele de la Nestle etapa junior sunt un pic mai altfel decat meniurile pe care le serveste acasa, dar cel pe care l-am incercat si l-am gustat si eu mi s-a parut cam sarat fata de cum papa el acasa. Cumpara-i si tu 2-3 meniuri si poate ai noroc sa-i placa. Vacanta placuta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Ariadnabr bine ai revenit!
Zuzu am vazut pozele noi! Bubu e un scump iar tu o graviduta frumusica!
Oanamaria daca mai esti pe receptie...inca nu am aflat cauzele plansului acela isteric. Poate viseaza urat, se sperie de ceva, cred eu. Oricum, cel putin la noi, nu cred ca are legatura cu dintii.

Mergi la inceput

Andruzza mersi frumos!
Am uitat sa spun ca am vazut pozele cu Bia...ce ochi frumosi are, ma termina ori de cate ori ii vad pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

gegea, ce memorie ai. DA, azi e ziua mea, implinesc 28 ani (hehe, as vrea eu) + 6 . Multumesc de urari , esti o dragutza.
CAt despre intarcat, asha cum ti-au spus fetele , e un "prag" pt tine si mai putin pt copil. Bafta!

Hai ca fug sa manainc niste varza calita si mai revin!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Inca nu e gata varza

Nino, mergi linistita in vacantza, o meriti. Sfaturile data de fete sunt f pertinente , eu le-am aplicat. Nu-ti va fi usor fara el, dar reintalnirea va merita

elinia, wow ce de ai scris. Distractie placuta la mama ta si sa fiti cuminti

adriana, wow, 88 cm. Uite , m-ai facut curioasa sa-l masor si eu pe Radu.

mamacita, iar sunteti la plaja si ne faceti noua in ciuda ca voi va bronzati si noi nu ?(Glumesc desigur! Distractie placuta!)

rrox, gegea, va multumesc pt incurajari. Sper sa nu ma razgandesc. Eu, ca sotul meu e hotarat ca mai vrea un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ligia La multi ani!!!

multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. intradevar incepem din vreme operatiunea "obisnuitul cu bunica" adica chiar de sambata.

cred ca mai greu imi va fi mie pana la urma....decat lui...ca si cu intarcatul...

multumim de complimente Andrruzza, Adrianafedorca, Ellinia.

Ellinia relaxare placuta la mama...si da asa e..ne-am cam blondit...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

nino, eu nu citisem ca aveti poze noi. L-am admirat acum pe fat frumos cu stea in frunte. In poza, acum m-am trezit din somn are un zambet absolut adorabil. Si la noi mingea cu tepi este in topul preferintelor. A nostra e mov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ligia multumim si tie. asa e... pentru el...cand il intrebam de minge asta e..cea din poze...si mai mult cu ta-su se joaca cu ea... ca doar sunt baieti.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

LA MULTI ANI, Ligia!!![bis]frumoasa varsta 28+6Sanatate multa iti dorim...sa fii fericita alaturi de baietii tai!
Mi-ai facut o pofta cu varza

An-k mi-am amintit ca m-ai intrebat cand am vrea sa mergem in Grecia si nu ti-am raspuns. In septembrie, dar nu stiu exact nici cand si nici unde (tare greu imi este sa ma hotarasc, as vrea sa merg peste tot). Mergeti si voi?
Am fost duminica la piata. Hai sa va zic si voua ce preturi sunt pe la noi.
*Cirese 9.5euro/kg (n-am cumparat desi mi-a plouat in gura tot uitandu-ma la ele, aratau prea bine ca sa fie la fel de bune)
*caise 3-4e/kg (al luat jumate de kg de pofta si cu speranta ca va manca Rares dar n-am avut succes cu el asa ca le-am mancat eu toate)
*capsuni 2.50e-2.90e/caserola de 500g cred. N-am luat, primavara asta am mancat capsuni de la supermarket si mi s-au parut OK asa ca o sa mai luam tot de acolo. Oare mai prindem capsuni acasa peste 2 saptamani?
*pepene galben 3e/bucata
*pepene portocaliu (imi scapa acum denumirea)3.5e/bucata
*pastai late 4.9e/kg azi le mancam si va zic cum au fost. Am mai luat o tura de la supermarket si am crezut ca mananc hartie
Am mai luat si rosii mai bunicele decat apoasele pe care le manacam de obicei.
Asta daca erati curioase de piata din Belgia ca in rest e off-topic, sorry.

La noi e cumplit de cald. Am impresia ca ma coc la foc mic la serviciu. Afara sunt 33°C (eu lucrez la ultimul etaj), asa a fost si ieri si in weekend. Rares asta noapte s-a trezit din ora in ora, credca din cauza caldurii. Eu sunt absolut terminata si am de lucru de nu-mi vad capul...

Ninoeu prima data l-am lasat pe Rares peste noapte singur cu taica'su cand avea vreo 7-8 luni. Am dat o fuga pana in Olanda la un training. Asa cum a zis si Ellinia, totul a fost OK acasa iar pentru mine a fost prima noapte dormita de cand l-am nascut. Nu-ti fa griji. Vacanta placuta!

Adriana, 88 cm!!!WAW!!! Rares are 83.5 cm si 12 kg. Azi dimineata chiar radeam cu taica'su ca mai are nevoie de 1 m si ne-am intrecut!

va las acum, tocmai am primit un tel si trebe sa trag o fuga in oras...poate afara pot respira...

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput