Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor multumim muult

nino ti-am vazut nazdravanul...s-a facut mareeeee, si e asa de scump imi place poza smekera
eu il tot las pe cezar l amama in we si ii place tare mult...se bucura cand ma vede dar nu cred ca realizeaza cat timp am lipsit...sper sa nu aveti probleme, dar cum a zis si andrruzza incearca sa-l mai duci la mama ta in we si vezi cum reactioneaza

andira sa te faci bine

andrruzza are si el program, vreau sa-l obisnuiesc de mic, ...sa vezi ce-i place...daca l-as lasa ar sta toata ziua cocotzat pe ea...eeeee as vrea eu sa fiu aia din poze dar e surioara mea...ce..credeai ca m-am subtiat de tot? n-am eu norokul asta

mamacita am avut norok nu s-a murdarit...bine ca mi-ai zis ca nu-l mai las, am fost intr-un we pe fuga...sa gasim cazare pt august cand mergem cu cezar...poate ne intalnim sa se vada piticii...o sa fie si andrruzza...si cred ca si oana......eu una abia astept sa vad ce zice cezar de nisip..apa...sper sa-i placa

gat am fugit la nani

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hai ca-m uitat sa va zic ce era mai important...
l-am masurat pe cezar azi...acum ca doarme altfel nu pot...si nu mi-a venit sa cred..are 88 cm....

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, 88? Vad ca el continua sa creasca cativa cm buni pe luna! lunganului. Da mai, eu credeam ca tu esti acolo in poza si ma si gandeam...ce naiba mai vrea sa slabeasca?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Iar intru de la serviciu...

Andira uff.., te inteleg perfect. Asa gandeam si eu la ambele fete, de ce naiba mi se intampla tocmai mie sa nu-mi prinda anesteziile ca lumea niciodata, sa nu-mi dea voie sa plec cu fetele acasa ca au probleme, s.a.m.d. Dar trec toate astea pana la urma si uite ca avem fetite frumoase! Multi sa-ti treaca repede mastita si sa reunesti fetitele!

Ligia Felicitari! Uite ca a fost bun si repausul acasa la ceva, ati luat o hotarare importanta! Succes! Sa reusiti sa aveti un bebe2 la fel de minunat ca Raducu!

Nino Alex nu o sa fie marcat in nici un fel de despartirea de tine pentru 3 saptamani. Ar fi o problema daca ati pleca 3 luni, dar 3 saptamani poate suporta fara efecte psihologice neplacute. Dar trebuie antrenat putin. Sa stie ca mami si tati pleaca, el ramane cu bunica, dar dupa aceea mami si tati se intorc. Asta inseamna sa-l lasi numai cu bunica, acolo unde va sta (la tine sau la bunica) progresiv. Intai niste ore, apoi si peste noapte. Asta e foarte important. Si vede si bunica cum se descurca cu el. Se obisnuiesc putin unul cu celalalt. multi si o excursie minunata!

Adriana 88 cm?! Clar Cezarica se uita de sus la toti prichindeii nostrii!!

Gegea Succes la intarcat! Nu mai sta la indoiala, nu ai de ce sa suferi. Frumoasa ta e mare deja, nu mai are nevoie sa fie alaptata. Trebuie sa o ajuti sa-si capete independenta Plus ca adormitul la san cauzeaza carii. Cu cat amani, cu atat va fi mai greu, fiindca va protesta mai vehement. Ia-o treptat si o sa reusesti daca esti consecventa. Gandeste-te ca faci ce trebuie, nu-i rapesti copilului ceva necesar. Ideea e ca trebuie sa fii convinsa tu mai intai ca sa reusesti. Tin pumnii!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Am intrat sa vad ce mai faceti, deocamdata nu am citit decat prezenta pagina, sper sa reusesc sa citesc din urma sa vad ce am pierdut, acum cat doarme Stefan.
Trebuie sa fac si eu bagaje ca plecam vreo doua saptamani la mama, sa ne relaxam un pic, asa ca trebuia sa intru un pic inainte de plecare.
Va pup si revin!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ligia, ori am retinut eu anapoda ori e ziua ta. Asa ca daca e varianta b, cu mare drag iti urez la multi ani sanatosi, fericiti si Dumnezeu sa fie generos sa va mai ofere inca un copilas dulce si cuminte precum Raducu!!!

rrox, multumesc pentru sustinere! Stiu ca cel mai mult trebuie sa lucrez cu propria persoana si apoi sa demarez procesul in sine. Oricum, mereu imi va fi dor de momentele magice pe care le-am petrecut alaptand si sunt convinsa ca fiecare etapa imi va oferi noi si noi satisfactii (pe langa greutatile inerente). Iti multumesc inca o data pentru suport! si carliontatei frumoase!

ellinia, vacanta frumoasa si spor la facut bagaje! Te intrebasem la un moment dat daca ai incercat cerealele junior, dar nu ai mai intrat. Imi spui si de la ce firma sunt? Mersi!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Ema, Alex si Cezar! Ema e o adevarata domnisoara, Alex e un smecheras iar Cezar e un dulce cu palarioara lui cea rosie! Apropos 88 de cm????? Stefan are vreo 85, dar nu cred ca are sanse sa-l intreaca pe Cezar !
Nino te-a sfatuit bine Andruzza cu incercatul inainte pentru a vedea cum reactioneaza. Asa am facut si eu, inca eu chiar am plecat doua zile jumate de acasa, la insistentele sotului, ca sa ma conving ca se descurca si fara mine, ceea ce s-a si intamplat de altfel. Nu-ti spun ca am plans cand am plecat de acasa , prima noapte n-am dormit deloc iar a doua am dormit-o ca o valiza in gara - a fost prima noapte in care nu m-am trezit deloc de cand am nascut...Apoi am plecat si noi relaxati un wk singurei. Treptat o sa se obisnuiasca si cu bunica, iar tu n-ai de ce sa iti faci procese de constiinta!
Ligia refacere grabnica!

Mergi la inceput

Gegea da,am incercat cerealelejunior de la Nestle, ii plac foarte mult, le las un pic in lapte ca sa nu fie tari si ii dau cu lingurita. I-am dat cu grau, cu miere, cu tot felul de fructe, chiar sunt incantata ca le accepta. I-am dat si fulgi de porumb cu lapte, plus ca a gustat si din fulgii mei de secara.

Mergi la inceput

Pisicuta felicitari!
Marox bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca sunteti bine si voi si copii! Poate ne pui si noua ceva poze noi!

Dantje pupici nazdravanului Martjin! Si eu l-am scapat de cateva ori pe Stefan pe usa afara....pana m-am invatat minte si am inceput sa o incui! Bine macar ca e foarte prudent si nu ar cobori scarile de nici un fel!

Mergi la inceput

Daria referitor la ce ai intrebat tu pe la pag. 15: la straini manifesta prudenta, intai ii studiaza un pic si daca ii place figura devine mai sociabil. In schimb e foarte atasat de taica-su, chiar cateodata mi se pare ca-l iubeste mai mult pe el decat pe mine. Toata lumea mi-a spus ca se comporta asa pentru ca pe mine ma vede mereu iar pe el doar seara, dar nu ma prea incalzeste cu nimic chestia asta. Cand vine acasa taica-su ii sare in brate, vrea numai la el, mananca cu el, eu parca am disparut...Ca sa nu mai zic ce plange dimineata cand pleaca la serviciu, daca nu l-as lua in brate ar trage de usa plangand pana la epuizare

Mergi la inceput