Prichindeii martie -aprilie 2005- 101
Raspunsuri - Pagina 21
dariaevelin spune:
ligia sanatate! si odihna,daca tot stai in casa.![]()
adsena noi am facut rapelul la 1,2. pupici frumoasei
marox 

pisicuta
felicitari pentru diploma!
andira doamne! ce frumos povestesti de Nati. Mi-e atat de dor de bb mic
. Pentru ragade am folosit garmastan,am stat dezbracata(nu suportam nici macar un maiou, absolut nimic),Brien a inghitit nitel sange si el, dar dr m-a linistit spunand ca nu-i grav. Abia astept s-o vad pe micuta. cand le faci cunostinta surioarelor?
danna ce frumos,la mare......
ancamicaela este absolut fermecatoare Ema in ultimele poze atasate.Si tu arati fff bine.
adriana m-am indragostit realmente de baietelul cu palariuta rosie!
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ligia13 spune:
Hello hello!
Sunt singura acasa, ma plictisesc , ma vazut deja 2 filme, si mai am inca 6 zile de stat in casa
.
Da, sunt cam deprimata, ma gandeam acum, ca am timp sa scriu pe forum, dar nu am ce. Nu l-am mai vazut pe Radu de 5 zile si mor de dor, v-as povesti si eu ce nazdravanii mai face, dar habar nu am.
adriana, l-am admirat pe Cezarica
cel cheliutza. E la fel de dragalas, baiat mare si f simpatic. Si Radu doarme pe burta mai mult.
Mi-am amintit, cum stati cu ideea ca sa va reapucati de proiectarea unui fratior lui Cezar?
Eu am tot meditat zilele astea (ca, de , ma plictisesc) si cred ca spre sfarsitul anului reluam si noi "ostilitatile". Asta implica si sa slabesc pana atunci.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
adriana,ati venit la mare!!Cand?
E tare dlce Cezar cu pariuta rosie;nu ti s-a murdarit de vaselina de la bicicleta?Ca Alex asa a patit...
ligia,tin'te tare,nu te deprima,noi suntem aici,cu tine!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Of, Doamne, am scris ditamai mesajul, s-a sters, si trebuie sa o iau de la capat...
Va multumesc tuturor pt ca v-ati grabit sa-mi raspundeti, m-ati linistit, si i-am spus sotului sa-mi ia Garmastan, ca si dr tot asta mi-a recomandat.
Ieri am ajuns pana la urma la camera de garda, dar dr n-a vrut sa ma trateze, mi-a zis sa vin azi la medicul cu care am nascut. Cu chiu cu vai mi-a dat ceva pt febra, ca asta era de fapt problema.
Cu firul cazut se pare ca e totul ok, nimic de ingrijorat, insa, cum eu se pare ca sunt ghinionista cat cuprinde cu nasterile astea, am facut mastita la sanul drept. Mi-am dat seama ieri dupa masa, si in cateva ore aveam peste 38 temperatura, frisoane, dureri la san de nu se poate. De-asta am si ajuns la urgente, se pare insa degeaba.
Acum iau eritromicina, care (mi-a zis dr pediatru) nu e asa toxica pt copil, si-mi astept sotul cu Garmastan, sper sa scap odata de ranile astea.
Asa ca ieri, cand abia asteptam sa vina piscotzel acasa, sa le facem cunostinta fetitelor, sa-i dam jucariile pe care i le-am cumparat si sa o strang in sfarsit in brate, am amanat tot pentru ca mie imi pleznea capul de la febra, si o tineam intr-un plans ca tot timpul trebuie sa fie ceva, nu se poate sa mearga totul struna.
Eh, cam atat deocamdata, fug ca am impresia ca se trezeste.
tuturor!
teodora racz spune:
Andira imi pare rau ca ai facut mastita!Sper sa-ti revii si sa ne aduci vesti imbucuratoare!
Ligia sus moralul!Cred ca este greu ca si eu m-as topi de dorul Antoniei;lasa ca trece si veti din nou impreuna;si sa vezi atunci iubire!
ninocikap spune:
Andira multa forta in continuare sa treci peste acest episod urat... hai ca in final totul va fi bine...stii nu?

Gegea
si pentru voi si ai dreptate aici am gasit intotdeauna un raspuns la problemele noastre si tocmai de aceea imi e asa de greu ca nu mai pot sa fiu aproape de voi mereu...
Ligia multa sanatate si tie si incearca sa profiti la maxim de timpul asta liber ..sa te odihnesti, nu mai deprimata. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Vroiam sa intreb.... cred ca fetele care deja sunt la al doilea copil stiu mai bine...
in toamna, la sfarsitul lui septembrie am vrea sa plecam vreo 3 saptamani in israel la cumnata mea... eu si sotul...si aici apara problema..fara Alex. intre timp incep sa incerc sa il obisnuiesc sa tea si cu altcineva in afara de mine, ma refer mai mult la mancat si adormit, respectiv cu mama mea.
credeti ca este totusi cam mult...? ar putea sa il marcheze in vreun fel absenta mea ...? o sa aiba 1 si 7 luni... oricum eu sigur voi ramane marcata..pentru ca deja ma gandesc ca e prea mult.. ca nu o sa se descurce nimeni cu el... si imi dau seama ca sunt exagerata totusi... si ca pe de alta parte chiar am mare nevoie de o iesire, mai ales impreuna cu sotul.
in fiecare zi trec de la o extrema la alta..o data zic ca nu mai pot si imi trebuie si mie o pauza... si imediat ma gandesc ca sunt o mama rea.., ca nu se poate sa il las atata timp cu altcineva... ![]()
Poze
teodora racz spune:
Nino si eu spun de multe ori ca imi trebuie o pauza!Chiar la sfarsitul saptamanii am o nunta si deja ma gandesc cu groaza daca Antonia se va culca fara mine;va sta cu parintii mei,este obisnuita cu ei dar...eu stiu ca nu voi sta linistita pana nu voi ajunge acasa;cred ca sunt tipul de mama closca si nu stiu cum pot sa trec peste asta;cred ca depinde de tine;cunosc mame care la trei saptamani de la nastere au mers in excursii si au lasat copii cu soacrele;cred ca iti va fi dor de el dar daca se va obisnui cu bunica si isi va respecta programul cred ca va fi ok;mai ramane ca si tu sa te obisnuiesti cu ideea si sa stai acolo cat de relaxata poti!
ninocikap spune:
Teodora ai dreptate, si eu sunt tare closca... dar nu vreau nici sa ajunga dependent de mine... dar cum cum spuneam deja imi fac griji..si inca nu l-am lasat in grija altcuiva..
si tare as vrea totusi si sa merg in israel la sora sotului... ne-am vazut doar acum 2 ani..cateva zile ..si atat.. ca e plecata dinainte de a fi eu cu mihai... plus ca e o ocazie sa vizitam si noi.. tot ce se poate pe acolo. ![]()
Am pus si noi pozici noi...stiu ca noi nu am mai apucat sa vizionam ..dar daca vreti sa ne vedeti.. cu semn in frunte..![]()
Poze
andrruzza spune:

nino, inainte de a pleca in Israel fa si tu cateva incercari. Pleaca 3-4 zile si vezi cum se acomodeaza fara tine; si asa il si obisnuiesti
L-am vazut in poze, mare, mare si frumos, frumos, frumos
adriana, are si Cezar program de bici?
Mi-a placut cum sta el cumintel si bea din sticluta, e dulce foc
Langa bicicleta tu esti?
andira, sper sa-ti treaca repede
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"