Prichindeii martie -aprilie 2005- 101
Raspunsuri - Pagina 20
adseana spune:
Intru si eu un pic si apoi ma duc la nani ca-s franta ![]()
Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de vaccin (nu nominalizez, sa nu cumva sa uit pe cineva)...sunt terminata...de vineri e plecat tati al nostru, si de atunci sunt singura cu Alexandra, am fost si la ai mei...dar tot dupa mine alearga si numai cu mine vrea...
pe scurt (am citit asa printre randuri
)
Andira si la mine a functionat garmastanul...iar in legatura cu firul, nu stiu, eu am avut cezariana...dar, parerea mea, sa mergi la dr.
pe Nati cea micuta si pe Irina.
Pisicuta felicitari pentru diploma primita
si muuuulta bafta la licenta!![]()
Va pup pe toate fetelor si sper ca saptamana viitoare, dupa ce vine tati al nostru acasa, voi avea mai mult timp sa intru pe aici![]()

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
rrox3 spune:
Andira si eu tot cu Garmastan, tot cam o saptamana. Aparatori nuam reusit sa folosesc si ma abtineam cu greu sa nu urlu cand incepea sa suga, ma strambam ca toate alea. Dar am rezistat si am alaptat-o exclusiv. Nu e problema de putin sange, nu ai nici o boala grava transmisibila.
mancacioasei mici!
Andruzza plecam pe 14 august.
Ligia da, cu masina mergem in concediu. D-aia am si ales Thassos, ajungem intr-o singura zi.
Gegea nu cred ca o sa ramana asa carliontata, dar cu parul ondulat sigur, ca doar seamana cu mami (doar la asta...)![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
teodora racz spune:
Andira si eu am folosit tot Garmastan;durerile au fost cam nesuferite!In ceea ce priveste firul -sorry,eu am nascut cu cezariana!
Adseana te cred ca esti obosita;nu-i usor singura!ce zici ce vreme am avut astazi la Oradea?De-ar tine macar;Iti doresc odihna placuta!
Anca am vazut pozele-Super!
mamacita spune:
Anca,bine ca tii legatura cu noi,chiar daca nu in detaliu;oricum tuturor ne va fi din ce in ce mai greu s-o facem,dar vesti din cand in cand sunt imbucuratoare.Am vazut pozele,Ema s-a schimbat mult,s-a"blonzit"
,e tare dulce,iar nasa[scuza-ma ca-ti spun,dar e sincer]e mai frumoasa ca mireasa
,arati superb.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
adrianafedorca spune:
neata
eu nu pre apot sa va mai scriu pt ca cezar cum ma vede la calculator vine sa scrie si el...si daca nu-l las face ca toate alea...asa ca renunt si eu si mergem si ne jucam....
dimineata iesim afara de la 10-10,30 pana la 12 cand papam si facem nani pana la 14,30-15 si iar iesim afara pe la 17,30 pana seara la 8-8,30
ieri am fost la tenis de camp...cezar a alergat non stop, de la 4 la 7 nu s-a oprit, am avut norok ca mai era un baietel de 10 ani care s-a jucat cu el l-a plimbat cu caruciorul si asa am putut s ajoc si eu juma de ora, s-a simtit f bine asa ca o sa repetam figura si we viitor
sa va zic si meniul de azi :
laptic 250 ml + 1 masura cereale
branza de vaci +juma de banana +juma de mango + o felie de pomelo
orez cu morcov si vita
iaurt cu paine
lapte 250 ml cu 2 masuri cereale
va pupam pe toti
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
rrox3 spune:
Da, da, Anca si eu am vrut sa-ti spun ca ai aratat super la nunta si mult mai bine decat mireasa
Am vazut si pozici, am prins putin timp liber la serviciu
, Ema a devenit o mica domnisoara tare dragalasa 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
adrianafedorca spune:
am reusit sa punem cateva pozici noi, din pacate am uitat aparatul acasa ieri, asa ca-l vedeti pe federer we viitor ![]()

Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
dariaevelin spune:
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ninocikap spune:
fetelor... nu v-am uitat.. dar nu mai reusesc sa tin pasul... am citit in fuga si mai pe sarite..ultimele pagini..![]()
noi suntem super activi...de 2 zile se trezeste la 7 fara un sfert... asa ca e o placere... ![]()
o sa incerc sa revin diseara..ca tati e plecat..vine maine... si dupa ce il culc... mai am si eu loc putin la calculator.![]()
va pup si va doresc multa sanatate. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
gegea spune:
ariadnabr, iti multumesc.
Metoda in sine nu imi este straina, dar eram tare curioasa sa aflu cum s-a comportat micuta si suferintele implicite, avand in vedere atasamentul manifestat fata de san. Numai faptul ca a durat 3 luni zice multe. Te felicit si pentru daruirea cu care ai alaptat-o, dar si pentru reusita de a o intarca. 
danna,
curajoasei mamei! Ce dragalasa trebuie sa fi fost Sara mergand in patru labe spre apele marii. Foarte frumos si sa stii ca asteptam cu nerabdare pozici noi cu voi; noroc ca v-am mai vazut din cand in cand in pozicile Ankai si Alessiei...![]()
caramella, Daria se trezea in plina noapte pe la 7-8 luni, dar de atunci, slava Domnului, nu o mai face. Efectiv o lasam sa se joace si dura cam o ora-o ora jumatate si apoi adormea la loc. Am tins sa cred ca de vina au fost numai dintisorii, si dupa cum spui tu ca Aliciei nu i-au mai iesit dintisori de 4 luni, poate ca asta o macina...; drumul dintisorilor pana la lumina e la fel de dureros ca atunci cand sparg gingiuta, ma gandesc.
blondutei frumoase!
anca micaela, am admirat-o pe Ema si e la fel de frumoasa. 
adseana, sa treaca timpul cat mai repede si sa se intoarca tati sa mai impartiti din probele de alergat dupa Ale. 
adriana, e minunat Cezarica. Ce frumos doarme in patul vostru si ce bine ii sta in palarioara rosie. 
nino, suntem convinse ca nu ne-ai uitat, dar asa cum zice si mamacita, ne va fi din ce in ce mai greu sa fim cu "temele" la zi, din pacate. Dar, important e ca facem eforturi ca frumoasa noastra familie virtuala sa ramana unita. Eu una nu stiu ce m-as fi facut fara voi. 
Azi am facut o parte din cumparaturile pentru botez si mi-a fost tare drag sa revad hainute de bebe.
Va pup pe toate si s-aveti o zi minunata!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an