Prichindeii martie -aprilie 2005- 101
Raspunsuri - Pagina 27
dariaevelin spune:
,neatza!
ligia Am deschis compul ca sa am acces la exercitiile de tae-bo,dar daca tot l-am deschis,am intrat si pe DC,asa de control. Si,cand am vazut ca ai pus poze nioi cu Raducu,m-am repezit repede,repede sa-l vad pe frumosul tau. De multa vreme nu am mai dat cu ochii de el.Mi-a placut la dementa poza dupa canapea,in cautare de bilute si mi s-a strans inima cand am vazut-o pe urmatoarea,cu nasucul.
Radu a crescut,este adevarat baietel! Imi place si pozitia in care doarme
.Si da,ne place si bitza si palariuta galbena,dar mai ales posesorul 
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
oanamaria_luiza spune:
Ligia, An-k, rubeola “normala” este contagioasa. Nu stiu ce sa zic despre reactia la vaccin. Parerea mea, dar nu sunt medic, este ca reactia la vaccin poate fi atat de atipica incat nici nu-ti dai seama ce a avut (adica nu poti fi sigur 100%) daca nu ai mai vazut inainte...asta-i din experienta mea de mamica incepatoare, poate nu-i adevarat. Eu personal n-am vrut sa-i fac ROR-ul dar taica’su n-a fost de acord asa ca l-am facut. Ce vreau sa spun e ca am tot citit pe net tot felul de chestii : de ex. unii parinti intrebau daca odraslele lor nevaccinate se pot molipsi de la copii vaccinati in primele 24-48 ore de la vaccin. Desigur, sunt cazuri extrem de rare, dar exista. Copilul meu nevaccinat, la vremea aceea, nu a luat rujeola de la prietenul lui desi au gustat aceleasi jucarii s-au imbratisat, pupat si alte cele.
Ligia, ziceai ca ai facut numai pojar si oreion. Stii ca varicela si rubeola sunt periculoase in sarcina, nu ? Poate ca ar fi nimerit un vaccin inainte de a “reincepe ostilitatile” pentru bebe 2...te rog sa nu te superi ca ti-am zis, dar eu asa as face.
Cenia, ce bine ca ai scris, inseamna ca esti pe receptie. Noi venim acasa in 2 sapt si primul lucru pe care il vom face va fi sa cumparam un scaun de masina pentru Rares. Cred ca vom avea la dispozitie cam 1 ora deci nu prea am timp de colindat prin Iasi. Spune-mi te rog un magazin unde as putea gasi, sa ma duc tinta. Oare la metro gasesc? Care e numele doctorului vestit din Iasi ? As vrea sa-l duc si eu pe Rares la un consult la un pediatru cu care sa vorbesc pe limba mea. Hi, hi, hi, si Rares se trage de par si-si da palme peste cap, se trezeste noaptea maraind/plangand, se tranteste pe jos si incepe sa planga cand nu-i convine ceva ; sa vedem daca bunicile vor recunoaste pe unul dintre noi in comportamentul lui. Cat despre crese/gradinite, o educatoare la 10 copii mi se pare limita superioara. Nu cred ca-i bat, de fapt refuz sa cred asta. Rares a mers la cresa de la 4.5 luni. A fost mai greu pana la vreo 9-10 luni. Acum ii place tare mult si invata foarte multe de la copii mai mari.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
oanamaria_luiza spune:
Daria ma bucur sa citesc vesti bune despre voi! Acum ca m-ai facut curioasa si nu numai, povesteste-ne te rog cu mai multe amanunte consultatia lui Brien.
Marox , da cam astea sunt preturile la noi. Ciresele in supermarket sunt vreo 7 euro si capsunile sub 2 euro caserola, deci putin mai ieftine. Dar stii ca majoritatea sunt importate din Farnta Spania si probabil asta costa...Am notat locul unde v-ati petrecut vacanta, 240 euro ati platit pe toata perioada???Adica cat? Oare o fi bine si in septembrie? Si noi am inceput sa ne gandim la Franta, vad ca ne e tare greu sa ne hotaram in privinta Greciei, Franta e mult mai simplu si mai aproape.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
andira spune:
Marox - La Multi Ani, sa-ti traiasca baietelul, sa fie mereu sanatos si fericit, si sa-ti ofere numai momente minunate!
Frumoasa vacanta ati avut, ma bucur ca v-ati simtit asa bine.Poze putem vedea? ![]()
Daria - sunteti niste parinti norocosi, iar Brien e norocos ca va creste intr-o asa familie iubitoare si unita. Ai un copil minunat, frumos si inteligent, ai toate motivele sa fii o mamica fericita!
Rrox - cum ajungeti acolo numai intr-o zi? scuze daca ai zis, cum eu am citit mai mult pe sarite, e posibil sa-mi fi scapat ![]()
Noi am facut destul de mult anul trecut (adevarul e ca la dus ne-am si oprit destul de mult), dar tocmai ne faceam socoteala ca daca ar fi sa mergem in insule, ne-ar lua sigur 2 zile.
Mergeti prin agentie sau v-ati aranjat direct?
adrianafedorca spune:
am pus pozele de la petrecere
sarbatorita, Maria, e fetitza in rokita roz
din pacate nu am timp s ama uit l apoze si nici sa citesc poate recuperez diseara
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andira spune:
Sa va spun: ieri a venit Irina pe aici!
A fost o fericire, ca a putut sa colinde toata casa fara sa dea cu nasul de mobila la tot pasul cum e dincolo. Se repezea cu capsorul inainte sa colinde camerele (holul e mare, deci are loc destul), mai insfaca o punga in trecere (noi inca mai avem de despachetat) si o flutura chiuind in goana mare...![]()
Nati cred ca s-a simtit nitel agresata fonic in momentul in care a navalit galagios Irina in camera, si a inceput sa scartaie. Am luat-o in brate, tati o tinea pe Irina si le-am facut cunostinta. Irina a facut ochii mari, a studiat-o nitel circumspecta, apoi a inceput sa zambeasca si a intins mana dupa Nati. Am lasat-o nitel sa o mangaie, dar cred ca zicea ca e o jucarie ![]()
S-a mai uitat de doua ori la ea, dupa care a uitat-o, si s-a intors la mingiile pe care i le cumparasem, si dupa care e innebunita.
Tati se apucase sa ne filmeze, si eu deja eram mama eroina: cu Nati pe un umar si cu cealalta mana tinand hamul Irinei, care ma tara prin toata casa. Pana la urma am cedat, si am luat fiecare cate un copil, ca nu mai faceam fata.
Imi dau seama ca fara ajutor sunt varza. Irina are constitutia unui copil de 1,6-2 ani, e foarte bine dezvoltata, si nici n-am reusit sa o ridic in brate. In fine, eu inca nu mi-am revenit complet, sunt inca slabita dupa nastere
Trebuie sa tratez bine cu socrii sa vina sa ma ajute cand o s-o iau acasa.
Asa ca le-am facut introducerea, dar cred ca au si uitat-o. ![]()
ligia13 spune:
Marox, la multi ani pt Alex.
Suna bine vacantza pe care ati avut-o la mare. Si cu 2 copii ati si reusit sa vizitati atata?
Cat despre probleme cu combinatia de cuvinte a lu Raduc, nu-mi fac deloc. Doar ma gandeam ce amuzant va fi, mai ales ca eu habar nu am ungureste. Cand va vorbi bine ungureste, cred ca ma va barfi cu ta-su pe la spate![]()
adriana, am vazut gashca de la bloc. Cred ca v-ati distrat. 
andira, deci a avut loc intalnirea de gradul 0. Clar ca pt Irina Nati este o jucarie. Si da, sunt de acord ca ai nevoie de ajutor. Dar , hai mama eroina, te vei descurca...
daria, multumim de complimente. Si sa sti ca nasul i-a trecut
desi arata cum arata. Si ta-su numa aseara a vazut pozele, si zice - wow ce nas avea! (el fusese plecat, si cand a venit era "parfum")
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
oanamaria, si eu ma gandeam la varianta vaccin, dar trebuie sa vorbesc cu doc de familie, se poate si la varsta asta?
CA si de asta am intrebat, ca daca sunt shanse sa iau de la Raduc dupa vaccin, l-as face o data , sau chiar inainte de Radu.
Pt ca vreau inainte de concediu sa-i fac ROR si dupa sa-i fac Varilixul(daca o conving pe doctoritza).
Si hei, cum sa ma supar. E un sfat f bun!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rp spune:
Multumesc, dragele mele, pentru sustinere si urari.

Andira, deci s-au intilnit frumoasele.
Si Mara la fel a reactionat cind si-a vazut verisorul: foste mirata, l-a mingiiat putin pe cap si apoi si-a vazut de ale ei. Te pup si iti doresc multa putere. Abia astept sa vad poze.
Ligia, e superb Raducu in poze. E baietel mare de-acum si e tare simpatic cu bilele alea.
Rrox, multumesc. Sper ca a fost frumos la petrecere. Asta e ultima saptamina de scoala, nu? Cred ca Mariuca e bucuroasa ca incepe prima vacanta din viata ei de scolarita. Abia astept sa ai un pic de timp sa ne mai povestesti de fetele tale si poate sa pui poze. Mi-e dor de Ioana.
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)
an-k spune:
Ligia, mie nu mi-a spus dr ca s-ar lua, sau sa o ti in casa, mi-a spus asa " nu-i da nimic, comportativa normal, in cateva zile o sa-i treaca."
anca si micutza Bianca(14/03/2005)