Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andruzza, la noi curatarea nasucului se desfasoara dupa urmatoarea procedura : eu ii arat o carticica cu poze, si el imi arata ceea ce ii cer sau arata el si ii spun eu ce reprezinta poza; iar sotul curata nasucul. Dar de cand cu monstrii, vede seringa cu ser si deja incepe sa urle, asa ca-l tinem de cap si maini, dopuri in urechile noastre si da-i bataie. Cu pompa, sper sa fie ca la Adriana, plans de nervi dupa operatie.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

carmenduta, danuta, thx! Cu aspiratorul se mai joaca uneori dimineata dupa ce aspir prin casa, astazi i-am dat chiar si pompa sa o tina in maini, era vesel si interesat pana apropia Bogdan pompita de nari si gata, urlat, zbatut. L-am mai aspirat o data in seara asta, dar nu ies cantitati impresionante. Si v-am zis, sunt niste mucisori lichizi, parca-s apa. Cu serul fiziologic ne descurcam bine, e obisnuit ca-i mai pun din cand in cand. Sper sa-i treaca repede sau sa se obisnuiasca repede cu pompa, s-o adore

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza asa avea si cezar in primele 2 zile sa vezi dupa ce vine....eu sper sa va okoleasca ...pt ca e groaznic, ajunsesem sa -i aspir mucii din jum ain juma de ora ...si nu va zic ce iesesa dintr-un nasuc asa mic...

cezar e prieten cu aspiratorul...il bate il pupa ii da drumul...dar cand ma vedea cavin spre nasul lui...parcaa-l taiam....

si sper sa scapati usor

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna seara tuturor,

Dupa o lunga pauza...iata-ma-s! V-am spus ca n-o sa va uit! Din cite am citit in ultimele mesaje, ma bucur ca sinteti bine, copiii au crescut, am vazut pe topic nume noi...

Andira, felicitari pentru micuta Nati! Sa creasca mare si frumoasa si sa fie in continuare la fel de cuminte! (Eh, pina la urma n-a fost pe 13 iunie ).

Ce sa va spun? Julia a crescut...uneori am impresia ca are mai mult de 14 luni. Merge de la 10 luni jumate, e o neastimparata, se catara peste tot, n-o putem tine in loc. Maninca de sparge si vrea sa guste orice. Daca nu-i dam scoate niste sunete haioase care i-au pricinuit porecla de Donald. I-am dat pina si capsuni (ca si Mamacita, la inceput doar vreo 3 sa vedem daca nu face alergie), desi am fi vrut sa ne abtinem pina la 2 ani, cum facusem si cu Alex. In plus nici nu-i mofturoasa, nu pretinde numai mincare pasata, uneori chiar imi e frica sa nu se innece.

Ca vocabular, e mult mai avansata ca Alex la aceeasi virsta. Scoate niste strigate razboinice "Mamaaaaaaa", "Papaaaaaa" cind ne vede, face si zice "tai tai", mai zice "apa" si "gata" (sau cam asa le interpretam noi, nu-i 100% sigur).

Gata pt seara asta,
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Andruzza felicitari pt.cantitatile enorme de lapte!Antonia bea 130ml.dimineta,130 seara si noaptea 130 plus cca.50ml.dupa fiecare masa;asa ca cu chiu cu vai adunam si noi 500-600ml./zi
An-k am vazut pozele si am remarcat ce eleganta este printesa!De bluzica m-am indragostit pe loc!
Ariadnabr si mie mi s-a parut ca ceva nu este in regula din tonul scrierii tale;cred ca esti epuizata;acum ar fi cazul sa te mai ajute si familia si tu sa te poti odihni!
Daria, Antonia plange cand ma despart de ea!Si mai ales atunci cand cobor din masina si o las pe ea inauntru;este sociabila dar si foarte lipicioasa;eu o adorm,eu ii dau sa manance;cand lipseste ceva din program nu se simte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Marox nu-mi vine sa cred !Se intregeste echipa!Bine ai revenit si asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am deschis 102:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77931" target="_blank">102

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

[quote]Originally posted by zuzunaki

mamacita,nu tre sa deschizi nimic,capitolul s-a lungit la 20 !
detalii aici:http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=77545

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

azi am fost la festivitatea de terminare a facultatii si colegii mei mi-au faacut o surpriza si am primit diploma de cea mai curajoasa mamica.a fost tare emotionant si am si ajuns in lacrimi pe scena sa imi iau diploma.
mamacita multumesc pt sustinere.

multa sanatate la toti piticii si ligiei cu oreon -scuze dar chiar nu am apucat sa citesc tot!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

zuzu,
Am vazut pozele imediat ce m-am intors de la cabinet,Bubu la fel de scump,iar tu arati super,esti o graviduta fericita.
Cu lungitul n-am priceput,sa sterg subiectul sau cum facem?
Am vazut-o si pe micuta Bia,ca asa firava mi se pare fata de Alexut...Tare dulce e...
Am citit o graoaza,dar am capul mare de atatea paciente,asa ca sa nu va suparati ca nu raspund tuturor...
Marox si carmen,bine ati revenit,ma bucura prezenta voastra!
danuta,bine ca ati scapat;vezi ca si inginerii pricep,daca le explici pe limba lor?!Important este ca am putut sa va ajut cu un sfat,pe care l-ai priceput intocmai cum era menit.
andruzza,asa facea si Alex,dar in final procedam ca adriana:rapid,si apoi venea ciuda,pana s-a obisnuit,si scotea doar un chitait.Oricum,in perioada de muci aposi,n-are sens sa-i faci nimic,nici aspiratii,nici picaturi,eventual niste ser fiziologic daca nu poate respira,pentru ca nu exista risc de otita/sinuzita;abia cand se ingroasa putin treci la represaliiSanatate si voua!Vad ca noi am facut o forma superscurta,de 3 zile,sper sa nu vorbesc cu pacat,dar eu n-am mai trecut prin perioada"monstruoasa" si nici la piticul voinicul nu sunt semne.
ligia,tinem pumnii,daca tot s-a confirmat la tine,sa ramai singura din familie afectata.Sanatate!
rrox,suna alde bine vacanta;sa va distrati cat cuprinde,asteptam sfaturi si indrumari la intoarcer!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput