Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza am pus-o la baie , acolo e locul de lectura , am rasfoit-o , e interesanta si nu asa drastica ca daneza
imi pare tare rau ca rares a racit sa-i treaca repede , pe noi ultima dat ane-a tinut cam 7 zile, dar daca nu aveam apiratirul de muci nu stiu ce faceam, eu ca sa scot cati mai multi "urati" cum zici tu , ii puneam ser fiziologic inainte cate 3-4 ml intr-o nar si abia dupa aia bagam aspiratorul in functiune, la onceput nu puteam singura dar la un moment dat am ramas singura copilul mucios asa ca am gasit o metoda super , l-am pus in scaunelelu de masa cu o mana il tineam cu una manevram aspiratorul , in 5 sec il lasam far amuci , nici nu apuca sa urle, urla dupa de nervi ...ca n-a apucat ...sanatate multa

carmenduta2003 si cezar cotrobaie toat acasaaaa...de m-a zapacit , inca nu a invatat sa se urce pe canapea stie doar sa se dea jos...nu stiu ce-o s ama fac...cred ca-l leg ... nazdravanului

daria nici cezar nu pare deranjat ca plec si-l las cu bunica sau bunicu' kiar ii place...atat timp cat nu e singur e fericit 2 okisori frumosi

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza noua dr ne-a recomandat si picaturi ophtamesone-N

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Gata, diagnostic confirmat. Am oreion!
Cica la adulti nu se mai umfla neaparat asha spectaculos.
Asta e , repaus total 4-5 zile, stat in casa 10 zile, asta-i viatza.
Nenea doc zicea ca Radu are shanse sa nu ia, ca pana la 1,5 ani f rar fac. Ma amagesc si eu.
Tati, mari shanse sa faca. Asha ca D-ne ajuta, deja ma uit pe calendar sa vad cat stau acasa, cat sta tati.
Saracu Raducu daca tre sa stea atata in deplasare. Nici bunica nu-i f incantata, ma rog nu se plinge, dar ii este si ei greu continuu cu copilul acolo, plus ca si a re o raceala de 2 saptamani nu-i mai trece, dar nici medicamente nu vrea sa ia.

andruzza, si voi cu muci? of of. Sterimar am folosit noi cu succes.Si Vibrocil.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Radu uneori sufera cand plec si il las la bunica, dar cel mai tare pt ca vrea afara, nu dupa mine.
Cand e in brate la cineva , din familie sau strain si ii zic : hai la mami. Rade, se strimba putin si se intoarce in partea cealalta. Daca insist continua tot asha. Apoi ma supar si zic : bine paaa! Atunci se peinde ca nu glumesc si vrea la mine.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adriana, mi-ai dat o idee cu scaunul de masa, insa ma gandesc sa nu refuze apoi sa pape in el de frica pompei. Azi abia l-am tinut eu si Bogdan cu pompa. Dar nu sta sa-i punem sonda aia cumva in nara, doar asa, in trecere ce putem aspira. Vad ca foarte multi nu mai are, de fapt nici nu-mi dua seama prea bine, ca sunt precum apa, lichizi si transparenti, ca sa zic asa.

ligia, da, si noi in randul muciosilor Asa am intrat in panica de dimineata cand l-am vazut ca stanuta si ii curge nasu', nu mai stiam ce sa fac. L-am sunat pe Bogdan, a vorbit cu pediatra, a cumparat pompa, ca la nebuni Pentru niste mucisori amarati..off, off.
Sanatate multa, poate nu-i dai nici lu' tati, nici lu' Raducu, fii si tu zgarcita

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, Rares a ramas acasa cu Bogdan de cateva ori cand am fost la dentist. S-a comportat normal, dar cand m-am intors a fost asa bucurooos. Ziua in parc cand il dau jos din carutz, pleaca si se uita daca vin. Asa de inceput, ca apoi pleca si n-are treaba daca vin sau nu. Se duce la mamici, tatici, bunici si ce mai intalnesti prin parc, se uita la ei si rade, face ture in jurul lor, este foarte sociabil. Din cand in cand se mai uita sa vada pe unde sunt, asa ca fapt divers, ca de venit langa mine nu vine

adriana, he he he, stai sa vezi cand s-o urca pe canapele, fotolii, ale noastre is un pic mai joase si toata ziua se urca, coboara, trece din fotoliu pe canapea, ma innebuneste.

carmenduta, ce copil cuminte ai. Daca ar sta si Rares al meu sa-i aspir nasul, macar de ar sta, ce sa-mi mai si arate Il pup pe frumosul tau, sa mai pui si tu poze sa-l mai vedem!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare la mamici!
noi nu prea am facut multe, doar ne plimbam mult cu tati si mergem pina cadem frinti. ii place sa se plimbe cu masina, acum tace nu mai face scandal, suntem chiar bucurosi si spune tot felul de silabe si tipa ceea ce ne umple de bucurie!taica-su e innebunit dupa el, nu vrea sa il supere deloc si astia spun ca a folosit tactici secrete de "cucerire", ca prea sta lipit de tati.
cel mai comic e ca ne intreaba toata lumea de ce e blond, daca noi suntem bruneti?
vad ca vremea e aiurea asa ca marea o mai aminam un pic.
daria: am cautat si eu exercitiile care le-ai dat sutn foarte bune, imi fac curaj sa incep ca sa am "fesieri de negresa"!!!!!

la picnic cu colegii mamei
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

oanamaria luiza : sa stii ca salina nu e contraindicat la copilasi, eu am fost astmatica de la 3 ani si erau copilasi mici. pentru cei cu probleme respiratorii era o problema: nu era indicat sa ii duci la salina in perioada iulie august cind era foarte cald afara din cauza diferentelor de temperatura. in salina sunt intre 12 si 15 g Celsius si daca cobori cu el putin transpirat e o problema. pentru o singura sedinta e foarte bine, chiar si pentru respiratie dar la mai multe sedinte trebuie sa ai grija cu diferentele de temperatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi si pentru suportul dat impotriva monstrilor verzi. Chiar nu stiu ce m-as fi facut fara voi !
Mamacita, intr-adevar, m-ai bagat in ceata. Cred ca am citit de vreo 10 ori raspunsul tau : tratament corect, dar n-ai da antibiotic. Dar am retinut ceea ce e esential cred : 2 sapt fara OK, peste, neaparat. Mii de multumiri.

I-am dat antibiotic seara, si de-a doua zi de dupa pranz n-am mai vazut nici umbra de monstru verde. Se mai aud cum colcaie acolo in gat, dar destul de rar. Acum doarme foarte bine noaptea, nici nu auzi cum respira.
O sa facem tura de 5 zile antibiotic si ma rog sa nu ne trezim cu rezistente pe viitor. Noi nu luam antibiotice cu anii, asa ca sper sa ne urmeze si Mihai.
Caramella, n-am folosit aspiratorul nazal, pentru ca la ora cand se vorbea despre asta, eu spuneam ca proasta "brr" - ce mai inventie de chinuit copilul. Dar nici nu stiam ce inseamna mucisori de bebelus. Acum o sa ma innarmez si eu cu aspiratorul minune si cu osciloccocinum. Cred ca a fost si neglijenta noastra, atunci cand avea mucisori subtirei, am crezut ca o sa treaca fara nimic (la noi cam asa trece), asa ca am fost la dr abia dupa cateva zile. Nu se agravase, dar si pierdusem startul pentru osciloccocinum.

Daria, pe Mihai l-a apucat disperarea dimineata la despartire, dar doar de vreo luna (si inca nu mergea la cresa). In vizita, se lipeste extrem de usor de oricine. Dar eu nu cred ca faptul ca e sociabil este o problema (ma bucur pentru ca noi suntem mai rezervati). Cu timpul, va deveni cred mai circumspect. In timpul zilei, ma tot striga sau cauta, iar dupa ce vin acasa, striga dupa taica-su.

Adseana, Mihai avea 7 luni si 1 sapt la vaccinul antirujeolic, ROR-ul o sa-l dam dupa 1,5 ani, catre 2. Eu as vrea sa-i dau mai repede, (multu Rrox pentru raspuns) pentru ca e in colectivitate si noi vrem un bebe2.

Oana, cereale ii dam dimineata (cu 120 ml lapte), fara masura, asa cum spunea Rrox, dupa ochi pana se face mai tare maglavaisul. Iar seara 5 masuri la 285 ml lapte. In timpul zilei, cu fructe, nu-i dau.

Ligia, sanatate !

Mucosilor, sa dispara mucii !!!

Ma duc sa fac supica de conopida. Noua ne place foarte mult, si maine o sa o guste si Mihai. Sper ca nu e prea devreme.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Andruzza, sincer, nu stiu ce ai putea face ca sa-l determini pe Rares sa stea la aspirator. Sanatate multa mucosului frumos.

Rares al meu este captivat si de aspiratorul casnic si de aparatul de aspirat nasucul. Poate de aceeea sta fara obiectii. Pune pana pe aparat, trage de fir, are alte preocupari care il distrag de la aspiratul nasucului. Poate ar fi bine sa-l imprietenesti putin cu aspiratorul , sa se joace cu el putin.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput