Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am si eu o intrebare fetelor, daca eu i-am facut in decembrie, deci cand avea 8 luni, vaccinul antirujeolic, acum trebuie sa facem rapelul?la cat timp? ca dr. a zis ca nu stie inca nimic...zici ca e batuta in cap...si ce alte vaccinuri le mai faceti voi acum?ca daca ea nu vrea , ma duc la altcineva...

va intreb pe voi, pentru ca eu nu ma pricep deloc la asa ceva...sunt chineza pentru mine

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia multa sanatate! Dar ma indoiesc tare ca e oreion. Vezi ce zice si medicul no.2. Povestea cu imunitatea scazuta fiindca nu a facut bai de multime mi se pare o tampenie. Daca facea probabil ca s-ar fi imbolnavit mult mai des si atata tot. Imunitatea nu se creste numai din razboaie cu virusi si bacterii!! Si orice copil capata viroze, n-ai ce face. Oricum imunitatea i-o poti mari cu diverse chestii naturiste: Imunobaby, sirop de echinaceea cu propolis, catina, etc.
Ioana a facut la 9 luni vaccinul antirujeolic si o sa faca dupa 15 luni ROR. E recomandat un rapel daca antirujeolicul a fost facut inainte de un an fiindca e posibil sa nu-i fi dat imunitate, plus ca ROR-ul ii da imunitate si la oreion si la rubeola.

Gegea poate a muscat-o un tantar sau alta insecta. 3 bubite nu prea seamana la reactie alergica. carliontatei! Apropo de carliontata: si Ioana mea s-a umplut de carlionti rebeli

Zuzu nu cred ca-i dai prea multe cereale. Si Ioana papa doua feluri de cereale. Sunt foarte sanatoase.

Oanamaria noi plecam pe 14 august in vacanta si stam vreo 8 zile.

Multumesc pentru urari Simonela, Oanamaria, Zuzu!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Ionela suna-l pe sotul nebunei si spune-i ce face. Poate el e mai sanatos la cap. Daca nu reusesti nimic asa mergi si fa o reclamatie la politie. N-are nici o importanta ca barbat-su e politist, ca doar nu te-oi duce fix la el!

Ariadnabr Ce simpatica e Sonia! O frumoasa si mai are si tot soiul de activitati haioase! Sunt intru-totul de acord cu Zuzu, nu-ti face griji cu vorbitul! O sa debuteze mai tarziu si nu e nici o problema cu asta. Faptul ca va fi un copil bilingv ii poate intarzia putin vorbirea, dar sunt si o gramada de copilasi crescuti cu o singura limba care nu vorbesc inainte de 2 ani si nu au nici o problema. Daca intelege ce ii spui si daca reuseste sa te faca sa intelegi ce vrea e totul in regula.

poze cu noi

Mergi la inceput

Adseana se recomanda rapel cu ROR la 6 luni dupa vaccinul antirujeolic. Eu i-am mai facut Ioanei actHIB (anti hemophilus influenze) si Varilrix (antivaricela) si dupa 2 ani ii voi face Havrix (anti hepatita A). zambaretei!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

An-k esti o draguta. multu de info despre papucei. La Zara n-am mai intrat de ceva vreme, am sa fac o incercare. La H&M, Hema si C&A nu mi-a placut ce-am vazut. Tu ai dreptate cu fructele si legumele cumparate din piata dar ma crezi ca de vreo luna n-am reusit sa ajung? Toata sapt sunt la munca iar sambata si duminica nici nu stiu pe ce sa pun mana mai intai prin casa...si ploile din ultima vreme mi-au taiat tot elanul...Dar sigur vom merge duminica asta (la noi e duminica), poate gasesc niste caise (de asta mi-e cel mai pofta), poate-i plac si lui Rares.

Simonela multumesc de raspuns. Si eu ma gandeam la Creta, mi-ar place si Corfu...cum ziceam nu suntem hotarati. O intrebare: cum ati ajuns de la aeroport la hotel? Bus? Tren? Taxi?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

rrox vacanta placuta si relaxanta!
zuzu Brien mananca la cina cereale.
gegea felicitari pentru dintisori!!!
mamacita,danuta sa va treaca rep[ede mucisorii!

fetelor,o intrebare: cum reactioneaza micutii vostri la despartirea de voi(mame,in special,dar cu referire la ambii parinti). Cum reactioneaza la reintalnirea cu voi?
Va intreb asta,deoarece imi pare ca Brien e prea sociabil,prea usor adaptabil si imi fac griji.Nu va ganditi ca exagerez,ca in orice alta directie,extremele de nici un fel,nu-s tocmai foarte bune.Asa si in cazul relatiei obiectuale. In fine....poate-mi fac io prea multe griji,multe o sa radeti, dar de relatia asta obiectuala(in care copilul isi stabileste figura primara de atasament),depinde dezvoltarea lui in f multe planuri.De cateva zile ii citesc numai pe psihanalistii in ale atasamnetului si mi-i capu' calendar

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mi-am adus aminte cu salina, putem merge linistite , noi o sa mergem la Slanic Prahova prin iulie inainte sa plecam la mare , vizitam si plecam la bunica la Cm=ampina unde vrem sa stam cam 1 saptamana

si we placut

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

An-k, am vazut-o pe frumoasa Bianca, ce ochisori deosebiti are!!

Zuzu, sa stii ca eu am vazut pozele voastre inca de la pagina 5. Si am admirat o mamica frumoasa si care nu este grasa, doar graviduta. Si un Bubu dulce foc. Ce diferit este de tine, brunetel cu ochii caprui, si totusi la fel de frumos. Iti doresc sa ai parte de multa sanatate in saptamanile acestea si sa ai o nastere usoara. Aaa, si eu ii dau lui Rares destule cereale, chiar si de doua ori pe zi.

Ariadnabr, bine ca nu ai alte necazuri! Iti urez sa treci usor de perioada asta, si mai repede. Ai o fetita foarte frumoasa, cu ochii mari si minunati. In ce priveste vorbitul, nici Rares nu prea spune multe cuvinte, si el nu aude in casa decat o limba. Stai linistita!

Rrox, iti urez sa aveti o vacanta frumoasa. Plecati toti, si copilasii?

Dantje, pare ca v-ati simtit foarte bine la mare. Ce curios se uita Martijn la pasari, cate lucruri noi pentru el...

Oanamaria, i-a trecut plansul lui Rares? Au fost maselele sau n-ati aflat inca de la ce a fost?

Gegea, felicitari pentru cele patru maselute. Mai dar ce harnicute sunteti. Noi ne laudam doar cu 8 dintisori, unii abia iesiti.

Adseana, sa fiti cumintele cat lipseste tati, sa va distrati bine, si sa va ganditi ca el s-a dus, saracutul, sa munceasca.

Daria, am vazut pozele de la 1 iunie, Brien este superb, ca de obicei, iar mamica lui arata foarte bine. Se vede vreo schimbare de cand practici tae-bo? Multumim de link, foarte interesant. Intrebai despre reactia copiilor cand pleaca mama. Nici Rares nu este foarte deranjat cand plec, dar il las cu bunica lui, pe care o iubeste mult. Daca il las in brate la vreun strain si ma prefac ca plec, plange si vrea la mine in brate. Oricum, este foarte sociabil, dar daca este cu un om de-al casei: mama, tata, bunici.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Sa va povestesc cate ceva despre Rares.

Este un copil foarte vioi. Cum il las pe jos, incepe sa cotrobaie prin toata casa. Stie acum sa se cocoatze foarte usor pe canapea, se catara pe patut- din exterior, pe birou, pe biblioteca. Reuseste sa se ridice in picioare in carutz, desi este legat, pentru ca s-a prins cum trebuie sa scape de hamuri. Se ridica, aproape, si in scaunul de masa, impingandu-se foarte puternic in picioare. Noi avem un scaun facut din doua corpuri, masuta si scaunel, si se propteste cu picioarele in masuta ca sa isi legene scaunul.

Avem o masuta la capul patutului lui, pe care o impinge cu piciorul. Scoate piciorul printre barele patutului (avem bare doar in fata, restul patului fiind facut din foaie intreaga) si impinge masuta, iar cand vrea ceva de pe masa o trage cu manuta pana o aduce in pozitia buna, apoi se serveste.

Cand era racit (a fost racit acum cateva zile) ne facea semn ca are nasul infundat si ne arata aspiratorul nazal, ca sa-i luam mucii. Am crezut ca mi se pare, dar chiar asta vroia. Alta data ne-a aratat picaturile de nas.

In schimb, nu spune prea multe cuvinte, dar nu ne agitam prea mult din punctul asta de vedere. Si eu am vorbit foarte tarziu, pe la doi ani, iar apoi turuiam non-stop.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

carmenduta, thx!

adriana, ai citit cartea?

De azi dimineata Rares e mucios rau, nu are febra, nu tuseste, e vioi, dar ii curg mucisori la greu. Am cumparat minunea aia de pompa, dar nu sta decat cu mare chin. Am folosit-o o data, dar nu am reusit sa tragem prea multi urati. A adormit apoi si s-a trezit de trei ori plangand pentru ca nu putea sa respire prea bine si il deranjau. I-am pus sare marina, ser fiziologic, inca un fel de picaturi. Bogdan e racit de 5 zile, sora lui de 2 saptamani si uite ca a luat si Rares, sper sa nu-l tina mult. Azi e frumos afara, nu mai bate vantu' si noi stam in casa :(
La pranz am incercat papica din borcanel Nestle, paste cu sos de rosii si jambon. Esec! A gustat putin si gata. Apoi m-am gandit sa le pasez, poate papa asa. A luat 2-3 inghitituri si gata. O sa merg sa-i cumpar mai multe meniuri, sa vad care-i plac. Adica io-s optimista ca va papa pana la urma, ca nu vreau sa stau de facut mancare in concediu.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput