Prichindeii martie -aprilie 2005- 101

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ligia, am postat inainte sa iti urez multa sanatate! Daca nu s-a umflat... sper sa scapi fara, sa nu fie oreion

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Zuzu, si noi papam laptele cu cereale cu cate 2 masuri dimineata si seara, painica inmuiata in supica, i-am adus grisine din ro... cam asa..., si pozele, nici eu nu le-am vazut.

Oana, eu ii dau Biei inainte de masa de pranz cand o apuca foamea, legume crude, in special castravete, taica-su i-a dat si morcov, si le roade, ii plac dar numai cand ii e foame, cand mergem in deplasare, ii iau fasole verde si mazare la aburi si ii mai dau cate o pastaie in manuta in masina la ros ca sa nu se plictiseasca. Rosiile nu ii plac, dar eu insist, si legume bune si cu gust sunt daca mergi la markt-ul saptamanal din orasul tau. Leuven fiind mare s-ar putea sa aiba mai multe. E adevarat ca sunt mai scumpe dar eu cumpar acolo doar pt ea, legumele si pestele. Cand vreti sa mergeti in Grecia?

Pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k ...pozele sunt superbe, printesita nici nu mai spun.E asa de dulce "cheliuta" De cate ori o vad , ma baga in boala cu ochisorii ei cei super frumosi

Ionela si eu zic sa luati ceva masuri, incearca sa vorbesti macar cu barbatu'sau...

Zuzu noi nu papam cereale deloc, pentru ca d-ra nu vrea......indiferent cum i le servesc, le refuza... si ai grija de voi!

Mey fetelor, cand citesc pe aici ca cantitati de lapte beau ai vostrii...Alexandra refuza de cateva zile sa mai bea, indiferent cum i-l dau (cu biberonul, cu canita), am incercat sa pun cereale, miere (un pic),sa il mixez cu fructe...degeaba...nu mai stiu ce sa mai incerc cu ea...urla pur si simplu cand vede ca ma apropiu cu laptele...seara i-am dat gris in lapte si asa a mai papat un pic, dar altfel...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Noi suntem singure acasa o saptamana...a plecat tati al nostru in Grecia, in study tour...ce bine de el...si eu stau acasa...

Bine ca macar e Alexandra cu mine...ca altfel, sigur m-as duce la ai mei, la cat de mult imi place sa stau singura

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna din nou si multumim mult pentru complimente

Sonia a crescut asa cum a-ti vazut, e o dulceata de copil. Merge de cateva luni, nu vorbeste inca insa. Nu spune decat mama, tata si baba (mama, dada, baba). Spune me (eu) cand cere ceva dar nu-s convinsa ca e intradevar un cuvant...de asemenea ieri a repetat "easy" dar nu l-a mai repetat de atunci deci iara nu stiu daca e intradevar un cuvant sau nu. In rest, ce sa va mai spun...Pupa cu zgomot si la cerere...deschide calculatorul si se uita la ecran, apoi pune mana pe mouse si incepe sa clickuiasca (asta ma sperie!! ), vorbeste la telefon, asta inseamna ca o vezi mergand prin casa cu telefonul mobil la ureche vorbind de zor si gesticuland (imita). Fura matura si forasul si se apuca de facut curat, fata harnica! La fel se intampla cu servetelele. Daca le prinde isi sterge high chair-ul. Arata nasul si urechile dar numai cand vrea ea. Reuseste de cele mai multe ori sa identifice figurile geometrice si sa le introduca in gaurile de rigoare. I-am cumparat mingi zilele trecute si a invatat sa le arunce. Le aduce la cerere. Ii place sa manance singura cu lingurita, dar nu prea o las ca se face purcelus, reuseste de cele mai multe ori insa sa duca lingurita plina la gurita . Urca scarile in semi patru labe ca rezultat am pus o poarta la baza scarilor...Se urca si se da jos din pat fara probleme. Se urca pe canapea si se uita la televizor sau pur si simplu se urca si se da jos. Ii place sa se balaceasca in apa (peste de! ), danseaza si da din cap in ritmul muzicii (asta a invatat-o tati ) De papat, papam tot ce mancam si noi. Ii place mult painea!! Deci din punct de vedere al dezvoltari fizice si mentale, se comporta normal. Ma ingrijoreaza faptul ca nu vorbeste inca si nu prea stiu ce sa fac...i se vorbeste in doua limbi si cred ca e putin confuza.

Mamacita, ai dreptate sunt extrem de obosita! Rudele lui Mick nu prea m-au ajutat pana acum. Scuza a fost ca alaptez. De 5 zile insa nu mai alaptez deloc. Trebuie sa spun ca dupa ce a implinit 1 an, faptul ca inca alaptam m-a cam terminat. Cu dintii vroia sta stea la san toata ziua si numai la mine in brate. M-a terminat fizic si phisic mai ales. Daca o puneam jos plangea. Acum am ajuns sa am dureri de cap instante daca o aud plangand. In sfarsit acum am inceput si eu sa mai ies singura, incet, incet imi revin.

V-am pupat si aveti grija de voi!

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

oanamaria,an-k,adseana,
multu de raspunsuri

POZELE:
album de mai aici

ariadna,
zau ca nu e cazul sa te ingrijorezi ca nu vb Sonia inca.Este f normal ca,auzind 2 limbi,sa se hotarasca cu greu in care sa inceapa.Motivele de ingrijorare exista abia dupa 2 ani.Am citit -nu mai stiu unde-ca bilingvii,chiar daca incep sa vb mai tarziu,ei bbine,cand incep fac direct propozitii!Plus uite,sunt atatea fete aici ai caror copii nu sunt bilingvi si nu vorbesc inca!haide,cred ca e de la oboseala,nu te mai stresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salut!

Zuzunaki,carmenduta, multumim pentru incurajari, va dorim si noi muuulta sanatate si voiosie!!!

An-k am vazut acum pozele voastre, tare draguta e Bianca si are niste ochisori albastri superbi!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Oanamaria luiza noi am fost de 2 ori in Grecia, in 2002 si anul asta. Acum 4 ani am fost in Paralia Katerini, o statiune plina de romani, polonezi, unguri si est-europeni in general. A fost foarte aglomerat si nu mi-a placut...Nu m-as mai duce a doua oara acolo, sincer!

Anul asta in Insula Creta a fost ok - noi am fost in Amoudara, la vreo 15 km de Heraklion, "capitala" insulei. A fost frumos per total, ne-a placut si vremea (ca nu era prea cald pentru Andrada, dar plaja si baie nu se putea face in perioada aia) si hotelul (se putea si mai bine, dar era decent, curat, deci...sa nu fim prea mofturosi!)si mincarea...Nu prea ai cine stie ce distractii acolo, dar e o statiune, gen Venus la noi, sa zicem, nu un oras-port, cum e Heraklion, gen Constanta, cu aglomeratia si nebunia de rigoare!

Magazine si tarabe cu fructe erau la tot pasul, cu de toate, plus o gramada de terase si restaurante, pe alese...Nu era, insa,un parc de distractii pentru copii sau sali de biliard, bowling, tenis de masa sau de cimp etc. Acuma depinde fiecare ce cauta si ce-si doreste, dar cind esti cu copii mici e mai putin importanta distractia de genul asta, fata de odihna, relaxare si confort, ma gindesc?...

Rrox3 distractie placuta in Thassos si sa aveti parte de un concediu linistit, fara peripetii, cu vreme frumoasa!!Sa se simta bine in vacanta fetele mamei!!

Mamacita sa stii ca eu as mai vrea s-o iau de la inceput, sa am iar 18 ani, chiar daca am facut si eu 2 facultati si am invatat pe rupte pentru o gramada de examene, mie mi-a placut, am amintiri frumoase, si as mai retrai o data adolescenta si "prima tinerete", ca sa zic asa...

Adriana, bafta la vaccin, sa nu va doara prea tare si s anu faceti febra!

Gegea, cred ca o sa fim si noi in Cluj la inceputul lunii iulie. Aveti pe cineva acolo - prieteni, rude, cunostinte? Poate ne vedem la o inghetata, in parc? Mi-ar placea sa se cunoasca fetele noastre si sa se joace impreuna, chiar daca la virsta asta nu prea se joaca in grup copiii, ci mai mult singuri!...

Va dorim o zi buna!!!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Bine ai venit pe lume micuta Natalia! Recuperare usoare Andira

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gata am scapat si de vaccinul asta...a plans putin cand l-a intelat si atat, si-a revenit imediat si a inceput sa tipe sa darame tot sa faca dezastru prin casa ca de obicei ...deci nu-l durea nimik....acum doarme de la 12,30

ligia noi n-am facut la 7 luni vaccinul pt ca dr a zis ca e prea mic si ca mai bine il facem dupa 1 an , prin iulie o sa-i fac si varilixul si pana la 2,5 ani gata, am scapat de intepaturi...uraaa

va pup
fug la posta ca mi-a venit o carte cu dieta south beach...am luat-o razna cu dietele astea

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

vizionat o multime de poze frumoase.Un bubu tare expresiv cu o mamica frumoasa,deloc grasa,un martjinpe care chiar imi era tare dor sa-l vad,adevarat imparat, pe stralucitozarea Biancasi pe frumoasa, iubitoare de cutu, Sonia
ligia na,ca va procopsirati si cu oreion.of Doamne! Sa nu fie asa!
simonela bravooooooooooooo! felicitari pentru pasi!
ionela ar fi bine totusi sa depui o plangere.cine stie ce nebunii le mai trec prin cap.brrrrrrrrrrr!

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput